Jakoś nie nadążam z plewieniem, cały czas jest coś pilnego do zrobienia....
Mały ogródek basowej cz.3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Małgosiu ,wczoraj pokazałam różę mojej sąsiadce bo jej jeszcze nie zakwitła ,powiedziała tylko, co się głupia martwisz ,czy my nie możemy mieć jednej takiej róży.
Wiem że to moja wina ja po prostu źle przeczytałam kiedy Cię pytałam czy aparat nie przekłamuje koloru ,Ty napisałaś że tak ,a ja nie wiem jak to się stało zrozumiała że nie .
Wczoraj po tym, spotkało mnie coś bardzo miłego że kolor tej róży już w cale nie ma znaczenia .
Pozdrawiam Genia
Wiem że to moja wina ja po prostu źle przeczytałam kiedy Cię pytałam czy aparat nie przekłamuje koloru ,Ty napisałaś że tak ,a ja nie wiem jak to się stało zrozumiała że nie .
Wczoraj po tym, spotkało mnie coś bardzo miłego że kolor tej róży już w cale nie ma znaczenia .
Pozdrawiam Genia
- mag

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Basówka coś Ci się pomyrdało 
Ta pąsowa różyczka to Twoja, a ode mnie jest ta różowa. Mam jeszcze trzy takie same
więc to na bank, a poza tym Twoja stoi jeszcze na tarasie w oznaczonej doniczce i ma ciemnego pąka
Różowa trochę żarówiasta, ale za to kwiat rzyma się niebywale długo, szkoda tylko, że dostaje plam od deszczu.

Ta pąsowa różyczka to Twoja, a ode mnie jest ta różowa. Mam jeszcze trzy takie same

- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Masz super sąsiadkę, Gieniue-genia pisze:Witaj Małgosiu ,wczoraj pokazałam różę mojej sąsiadce bo jej jeszcze nie zakwitła ,powiedziała tylko, co się głupia martwisz ,czy my nie możemy mieć jednej takiej róży.
Pozdrawiam Genia
-
x_P-42
Zrobiłam sobie chwilę przerwy w wyrywaniu trawska....Makabra!
Gieniu , zobaczysz ,że będziecie z niej zadowolone, tylko trochę cierpliwości!
Dajcie jej szansę, a Was na pewno mile zaskoczy :P
Madziu , tak po prawdzie , nie byłam właśnie pewna, która jest czyja.Wiedziałam ,że mnie poprawisz w razie "w"
Dzięki!
Poli, prawdę powiedziawszy , sadziłam lilie byle gdzie , byle je tylko w takiej ilości posadzić.Wszystkie są w doniczkach lub koszyczkach.
Żebyś widziała , jakie zestawienia mi powychodziły!Oczy bolały ,jak się oglądało np zajeb.....różową lilię w towarzystwie cytrynowo żółtego nachyłka!Biedna Mag-iczna i Ona musiała na to patrzeć!
Dopiero teraz właśnie robię rewolucję , i przesadzam lilie i inne kwiaty tak ,żeby w przyszłym roku było wszystko w miarę zgrane kolorystycznie!
Obiecuję sobie teraz , że najpierw 100 razy pomyślę , nim posadzę cokolwiek na łapu - capu!
Dominisiu , Ty w każdej sytuacji znajdziesz jej pozytywną stronę! :P
Idę dalej do roboty....

Gieniu , zobaczysz ,że będziecie z niej zadowolone, tylko trochę cierpliwości!
Madziu , tak po prawdzie , nie byłam właśnie pewna, która jest czyja.Wiedziałam ,że mnie poprawisz w razie "w"
Poli, prawdę powiedziawszy , sadziłam lilie byle gdzie , byle je tylko w takiej ilości posadzić.Wszystkie są w doniczkach lub koszyczkach.
Żebyś widziała , jakie zestawienia mi powychodziły!Oczy bolały ,jak się oglądało np zajeb.....różową lilię w towarzystwie cytrynowo żółtego nachyłka!Biedna Mag-iczna i Ona musiała na to patrzeć!
Dopiero teraz właśnie robię rewolucję , i przesadzam lilie i inne kwiaty tak ,żeby w przyszłym roku było wszystko w miarę zgrane kolorystycznie!
Obiecuję sobie teraz , że najpierw 100 razy pomyślę , nim posadzę cokolwiek na łapu - capu!
Dominisiu , Ty w każdej sytuacji znajdziesz jej pozytywną stronę! :P
Idę dalej do roboty....
Pozdrawiam,Małgorzata
- dominikams

- dominikams

- dominikams