Czy ja dobrze widzę, czy on ma jakąś fiszkę z nazwą wsadzoną w doniczkę?
Storczyki Mirki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mirko piękny ten nowy Twój nabytek no i jeszcze 3 w 1 to już całkowita rewelacja, jak zakwitnie będziesz miała w doniczce gąszcz.
Ania
AniaPoczątek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- darla80
- 1000p

- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzieje się u Ciebie,dzieje
Jeśli w takim tempie(do października jeszcze półroku
) będziesz powiększać swoją wyszukaną kolekcję to faktycznie bez tira sie nie obejdzie
Kociak świetny,a co do krzewów-spraw sobie sunię i kłopot z głowy
W końcu wiem jak rozróżnić woskowe
Jeśli w takim tempie(do października jeszcze półroku
Kociak świetny,a co do krzewów-spraw sobie sunię i kłopot z głowy
W końcu wiem jak rozróżnić woskowe
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Artur nie będę ich rozdzielała, chyba że się rozrosną , jak zakwitną to efekt będzie ciekawszy.
Anusska jakaś fiszka tam jest, jak sądzę z nazwa phala, a co dokładnie tam pisze do będę wiedziała jak będzie u mnie.
Dusia kiedyś na pewno zakwitnie, trzeba być dobrej myśli, nie dotyczy to tylko moich cymbidiów, które pewnie zima pożegnam.
Aniu i właśnie dla tego gąszczu nie będę ich rozsadzała.Widziałam jeszcze Sogo woskowy w kolorze czerwonego wina, cudny,
Grażynko dobre stwierdzenie ze to rodzina. Moje ostatnie zakupy to przede wszystkim Twoja zasługa, bo Ty mi wskazałaś to forum.Dziękuję
Mambo mam nadzieję że i ja stworzę mu takie warunki że będzie kwitł, ale póki co to Jola ma go pod swymi skrzydłami ;:6 , będę do Ciebie zaglądała to zobaczę jak zakwitł.
Darla ja też wreszcie wiem jak odróżnić woskowy, po za tym on jest taki naprawdę woskowany, takie sprawia wrażenie.póki żyje nasz kocio to nie będzie psinki, a kiedyś w perspektywie to będzie bolończyk.
I co to wcale nie jest śmieszne z tym tir-em, a tak poważnie to chyba za m-c zdecyduję się na wysyłkę od Joli, a do tego czasu zdążę jeszcze co nieco kupić
Anusska jakaś fiszka tam jest, jak sądzę z nazwa phala, a co dokładnie tam pisze do będę wiedziała jak będzie u mnie.
Dusia kiedyś na pewno zakwitnie, trzeba być dobrej myśli, nie dotyczy to tylko moich cymbidiów, które pewnie zima pożegnam.
Aniu i właśnie dla tego gąszczu nie będę ich rozsadzała.Widziałam jeszcze Sogo woskowy w kolorze czerwonego wina, cudny,
Grażynko dobre stwierdzenie ze to rodzina. Moje ostatnie zakupy to przede wszystkim Twoja zasługa, bo Ty mi wskazałaś to forum.Dziękuję
Mambo mam nadzieję że i ja stworzę mu takie warunki że będzie kwitł, ale póki co to Jola ma go pod swymi skrzydłami ;:6 , będę do Ciebie zaglądała to zobaczę jak zakwitł.
Darla ja też wreszcie wiem jak odróżnić woskowy, po za tym on jest taki naprawdę woskowany, takie sprawia wrażenie.póki żyje nasz kocio to nie będzie psinki, a kiedyś w perspektywie to będzie bolończyk.
I co to wcale nie jest śmieszne z tym tir-em, a tak poważnie to chyba za m-c zdecyduję się na wysyłkę od Joli, a do tego czasu zdążę jeszcze co nieco kupić

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
MirkaS

Grażynko masz całkowita racje , jest tu bardzo sympatycznie.można wiele się nauczyć.
patrysia dziękuję za miłe słowa.
patrysia dziękuję za miłe słowa.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
MirkaS

teraz przedstawię mój najnowszy nabytek w postaci zygopetalum, od dawna chciałam go mieć i udało się

A tu moje dwie vandeczki uczepione do stanhopei

niebawem chyba zakwitnie phal. Philadelphia , a te listki cudne kropkowane
i na koniec jeden z parapetów

A tu moje dwie vandeczki uczepione do stanhopei

niebawem chyba zakwitnie phal. Philadelphia , a te listki cudne kropkowane

i na koniec jeden z parapetów

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31