Moje roślinki - weiner
napisałem u ciebie, widziałem dziś w szkole pięknego kwiatka ale za cholera nie wiem jak się go rozmnożyć da, hmmm wyglądał trochę jak palemka mała z takimi listkami czerwonymi jak u zielistki podłużnymi, "ostrymi", no ale całego kraść nie wypada ;) dodam że była zdrewniała łodyga ;) i jeszcze widziałem pokrzywkę brazylijską na którą poluję ale tylko przez okno - u ochroniarzy w kanciapie ;) pięknie wybarwiona był ;)
bazylia - muszę ją przepikować drugi raz bo gęsto już się robi ;) chyba porozdaję jej trochę rodzince bo już mało miejsca mam :P 
małe roślinki złocienia ;) tak się zastanawiam czy przyciąć jak podrosną żeby się rozkrzewiły, jak radzicie? to samo z niezapominajkami niżej ;)

i mój największy obecnie hmmm problem? no może nie ale tak się zastanawiam co mam robić z tym fikusem? rośnie jak na drożdżach, tak sobie myślę czy można go jakoś przyciąć czy jak? bo jest coraz większy ;)

Dodam że udało mi się wciornastki wykurzyć :P nie widać nowych obszarów żerowania
teraz biorę się za ziemiórki, mam pytanie: czy za pomoc Decisu pozbędę się skoczkonogów czy jak iim tam?

małe roślinki złocienia ;) tak się zastanawiam czy przyciąć jak podrosną żeby się rozkrzewiły, jak radzicie? to samo z niezapominajkami niżej ;)

i mój największy obecnie hmmm problem? no może nie ale tak się zastanawiam co mam robić z tym fikusem? rośnie jak na drożdżach, tak sobie myślę czy można go jakoś przyciąć czy jak? bo jest coraz większy ;)

Dodam że udało mi się wciornastki wykurzyć :P nie widać nowych obszarów żerowania
przyciąłem go, posadziłem górę, zobaczymy co z tego będzie . . . . dzisiaj pracowity dzień miałem: posiałem maciejkę, nemezję, cynię, nasturcję, popikowałem ostatecznie bazylię, przesadziłem moją małą jabłonkę i fuksję ;) zobaczymy co z tego wszystkiego będzie ;) jak tylko coś się pokaże to dam znać :P