Krysieńko zgadzam się, ja jestem zakochana w takiej pięknej kolorowej jesieni, szczególnie, że wtedy dominują moje ukochane barwy
Ogródek AGNESS cz.6
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.6
Eluś w przyszłym roku zbadam zapach tawuły, jak znam życie, to pewnie mi się spodoba, bo mi chyba podoba się większość zapachów kwiatów
Krysieńko zgadzam się, ja jestem zakochana w takiej pięknej kolorowej jesieni, szczególnie, że wtedy dominują moje ukochane barwy
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
AGNIESZKO
No widzisz Ty byłaś grzeczna przyszedł do Ciebie Mikołaj. Do Mnie nie przyszedł widać nie byłam.
No widzisz Ty byłaś grzeczna przyszedł do Ciebie Mikołaj. Do Mnie nie przyszedł widać nie byłam.
witam krajankę AGNESS,
piękne kwitnące krzewy w Twoim ogrodzie; muszę w przyszłym roku zrobić w swoim ogrodzie miejsce na grupę krzewuszek, utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że to piękne krzewy. Mam pytanie, czy Twoja krzewuszka przebarwia liście na jesień?
Dołączam oczywiście do grona wielbicieli tawuł. To moje absolutnie ulubione rośliny. Jesienią posadziłem w swoim ogrodzie tawuły szare 'grefsheim', tawuły van houtta, tawuły jap. w odmianach 'golden princess', 'goldflame' i 'goldmound' . Uwielbiam je za piękne kwitnienie, różnorodną barwę liści oraz niesamowite kolory ich jesiennego przebarwienia. Mam nadzieję, że przyjmą się i będę cieszyć na wiosnę. Już teraz zapraszam Cię na wiosnę do mojego ogrodu na tawułowe szaleństwo.
Pozdrawiam, Marcin.
piękne kwitnące krzewy w Twoim ogrodzie; muszę w przyszłym roku zrobić w swoim ogrodzie miejsce na grupę krzewuszek, utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że to piękne krzewy. Mam pytanie, czy Twoja krzewuszka przebarwia liście na jesień?
Dołączam oczywiście do grona wielbicieli tawuł. To moje absolutnie ulubione rośliny. Jesienią posadziłem w swoim ogrodzie tawuły szare 'grefsheim', tawuły van houtta, tawuły jap. w odmianach 'golden princess', 'goldflame' i 'goldmound' . Uwielbiam je za piękne kwitnienie, różnorodną barwę liści oraz niesamowite kolory ich jesiennego przebarwienia. Mam nadzieję, że przyjmą się i będę cieszyć na wiosnę. Już teraz zapraszam Cię na wiosnę do mojego ogrodu na tawułowe szaleństwo.
Pozdrawiam, Marcin.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Agnieszka jeśli lubisz zapach czeremchy ,to i tawuły też polubisz
Dla mnie one podobnie" pachną ",ale kwiaty są najważniejsze .
Mogą nawet dziwną woń wydawać ,to i tak są ładne
Dla mnie one podobnie" pachną ",ale kwiaty są najważniejsze .
Mogą nawet dziwną woń wydawać ,to i tak są ładne
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Żylistka mam na wiosennej liście zakupów, bardzo mi się podoba.
- AGNESS

Bożenko bardzo dziękuję za Mikołaja z podarkami....byłam grzeczna ......bardzo
Krysieńko Twój prezent pewnie rośnie w siłę pod choinkę
Witaj Marcinie w moim ogródku
Krzewuszki faktycznie są piękne i wspaniale zdobię ogrody kolorowymi kwiatami i liśćmi. Co do jesiennego przebarwiania się , niestety nie przebarwiają sie tak pięknie jak np tawuły, czy migdałki. Przynajmniej ta bordowo-kwitnąca odmiana, którą ja mam.
Ale ta ogromna masa kwiatów to wynagradza
Nasadziłeś mnóstwo pięknych odmian tawuł , już sobie wyobrażam jak wspaniale będą wyglądały. Będę je podziwiała z wielką przyjemnością
Bożenko jak tak się zastanawiam, ze chyba lubię zapach większości kwiatów
Oczywiście w różnym natężeniu. Jak o tym piszę, to przypomniał mi się zapach kwitnącej mirabelki....jest bajeczny
Aniu ja bardzo lubię widok kwiatuszków żylistka z bliska, są prześliczne. Szczególnie te różowo-białe
Krysieńko Twój prezent pewnie rośnie w siłę pod choinkę
Witaj Marcinie w moim ogródku
Krzewuszki faktycznie są piękne i wspaniale zdobię ogrody kolorowymi kwiatami i liśćmi. Co do jesiennego przebarwiania się , niestety nie przebarwiają sie tak pięknie jak np tawuły, czy migdałki. Przynajmniej ta bordowo-kwitnąca odmiana, którą ja mam.
Ale ta ogromna masa kwiatów to wynagradza
Nasadziłeś mnóstwo pięknych odmian tawuł , już sobie wyobrażam jak wspaniale będą wyglądały. Będę je podziwiała z wielką przyjemnością
Bożenko jak tak się zastanawiam, ze chyba lubię zapach większości kwiatów
Aniu ja bardzo lubię widok kwiatuszków żylistka z bliska, są prześliczne. Szczególnie te różowo-białe
- babuchna
- -Moderator Forum-.

- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś , a ja wreszcie dorobiłam się jesienią żylistków , sztuk 2 , i luuudzie , jak nie mogę się doczekać jakie będą!
Krzewuszki uwielbiam , tawuły i tawułki zresztą też , są mało wymagające i wdzięcznie w obcowaniu!
, 
Krzewuszki uwielbiam , tawuły i tawułki zresztą też , są mało wymagające i wdzięcznie w obcowaniu!
- AGNESS

Dorotko, to w przyszłym roku , jak zakwitną Twoje żylistki, będziesz miała wspaniałą niespodziankę
Ja też czkam na niespodzianki kwiatowe- ciemierniki, liliowce...już doczekać się nie mogę, żeby zobaczyć ich kwiatuszki
Tak zastanawiam się co teraz powspomniać, jakie wiosenne widoczki przybliżyć....może jakiś misz-masz

Tak zastanawiam się co teraz powspomniać, jakie wiosenne widoczki przybliżyć....może jakiś misz-masz

- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
Aguś juz niedługo znowu będziesz mogła robic takie piękne zdjęcia
Super wygląda ten mlecz. 
- AGNESS

Aniu , ja uważam, że mlecze są śliczne....mam nawet założoną ich hodowle......na trawniku

-
x-d-a
Agnieszko, ja również lubię mlecze i stokrotki :P I wcale z nimi tak bardzo nie walczę - zwłaszcza stokrotki rosną sobie spokojnie na trawniczku i nawet mój M. pozostaje pod ich urokiem, bo zostawia takie niekoszone kółeczka
A mlecze? śliczne w każdej postaci
"Dmuchawce, latawce, wiatr..."
A mlecze? śliczne w każdej postaci
"Dmuchawce, latawce, wiatr..."
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ AGNIESZKO
Jak świetnie zestawiłaś roślinki. Mlecz jak się go wyeksponuje też jest piękny.
Agniesiu czy możesz napisać co jest na piątym zdjęciu.
Jak świetnie zestawiłaś roślinki. Mlecz jak się go wyeksponuje też jest piękny.
Agniesiu czy możesz napisać co jest na piątym zdjęciu.
- AGNESS

Daluś ja podobnie, zachwycają mnie eleganckie piękne zieloniutkie trawniki, ale u siebie takiego nie widzę, ja kocham jak na tle soczystej zielonej trawki rośnie sobie śliczna stokroteczka, czy mlecz. Jedynie po przekwitnięciu obrywam główki, żeby nie zawiązały nasion i nie opanowały mi całego trawnika
Krysiu na 5 fotce jest dąbrówka rozłogowa w objęciach czyśćca wełnistgo
Krysiu na 5 fotce jest dąbrówka rozłogowa w objęciach czyśćca wełnistgo
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Agnieszko piękny ten Twój misz-masz...mlecz na fotce bardziej mi się podoba niż w moim trawniku...