Sławku (slanka-flora)! Piszesz, że coś z tym trzeba zrobić... Jakieś pomysły?
Ewo (Rewi)! Dziękuję

Agness! Cieszę się, ze zdjęcia Ci się podobają. Przyznam, że i ja niekiedy dostrzegam pewne szczegóły po tym, jak zgram zdjęcia na komputer. Może dlatego tak bardzo lubię macro? Stąd moje umiłowanie do robienia roslinom zdjęć w róznym wietle, pod różnym kątem, w deszczu, w rosie i słońcu. Po prostu 'Lubie to!'
Lucy (Arabella)! Czy mam nie zamieszczać zdjęć?

Grażynko (Kogra)! Oj, faktycznie zrobiło się zimno... Ale kołderka jest. Kominek także. No i słonko pięknie świeci. Jakoś doczekamy do wiosny

Ido (lemka77)! Witam Cię w moim szalonym ogródku

Stasiu (stasia_ogrod)! Te szyszki mnie urzekły. Początkowo w internecie, kiedy dom się budował, a ja szperałam za pierwszymi roślinami do ogrodu. Potem na żywo w ogrodniczym. Czy wiesz, że są także takie z fioletowymi szyszkami?
Loki! Wiedziałąm, że spodobają Ci się te zwierzęce fotki. Zwinki to moje ogrodowe ulubienice. Za ptakami także wciąż patrzę. U nas co prawda tez jest trochę kotów, ale jakoś nie widziałam by uganiały się ptakami. Są karmione domowym jedzieniem i po okolicy tylko się włóczą... U mnie także bywają

Aniu (akl62)! Skoro byłaś tak blisko, to czemu nie zadzwoniłaś? Wypilibyśmy kawę... Półbuty u nas-mało rozsądnie. Przyznasz,że w Szczyrku jest więcej śniegu niż w Bielsku. Mrozik tez jakiś większy (zawsze jest róznica jakieś 3 - 4 stopnie). Nieskromnie przyznam, że faktycznie mieszkam w pięknym miejscu

Majeczko (majka411)! Cieszę się

Krysiu (Ignis05)! Jak na nasze warunki, to śniegu jest umiarkowana ilość. Ale na dziś wieczór zapowiadają opady. Obym nie miała kłopotu z dotarciem do pracy (a wcześniej do bramy)

Małgosiu (Margo2)! U nas zawsze jest go więcej. W oddalonym o 20 km Bielsku moi rodzice jeszcze nie odśnieżali w ogóle...
Jurku (semper)! Instrumenty w parku w zimie są chyba jeszcze piękniejsze niż latem

I w lutym... Okno kuchenne prawie zasypane, a obok zwykle biegnie ścieżka do bramki. Wówczas musiałam z niej zrezygnować, by ograniczyć teren podlegajacy odśnieżaniu i mieć, gdzie odrzucać śnieg z podjazdu do garażu

Niekoniecznie chciałabym powtórkę z rozrywki