Reszta już była...
Domowe - jutro jadą się panoszyć na nowym miejscu! Już nawet ziemię i torf odkwaszony zakupiłem...

No to dlatego ja mam!100krotka pisze:Ja tam uważam, że każdemu nalezy sie po Leonardzie![]()

Dokładnie - Master of Stonesaleb-azi pisze:Andrzeju, będzie eksperymentalna różanka![]()
![]()
Już się cieszę. Bo widzę, że musi się udać - czarujesz swoje kamienie i cuda na nich rosną![]()
Ach, te Twoje zdjęcia....

Nie wymarzł? Mam zamiar kupić do swojego ogródka ale trochę się boję że wymarznieliczyłem ze hibiskus mniej swiatła potrzebuje i posadziłem w bardziej zacienionym miejscu (słońce do 12.20) i nie kwitnie
Już kilkakrotnie kupowałam pełną malwę a później się okazywało że jest pojedynczaI moja pełna malwa ale czy zdąży z kwiatkiem...?

Hi, hi.. bo do tej pory były róże w ogrodzie. A wpadając na pytania jakie na różnych nie zawsze różanych wątkach zadajesz forumowym nie tylko różanym mistrzom stwierdzam z całą stanowczością, że będzie różankaIzuniu, czemu będzie? Toż jest od dłuższego czasu, ale niespecjalnie udany ten eksperyment na róże leśne!
Dopiero od niedawna bardziej świadomie róże kupuję , wcześniej po marketach co się spodobało kupowałem, sporo eksperymentu niestety nie przeżyło.