Igor z żurawkami to różnie jedne lubią słońce inne półcień a jeszcze inne bardzo łatwo się przypalają i lubią tak jak hosty wilgoć musisz je często podlewać w te upały . Malwy mam siane w tamtym roku i wszystkie miały być pełne a nasionka kupione w sklepie więc nie wiem jak z nimi jest do końca zobaczymy , spróbuję zebrać nasiona
Ta agawa ma już ponad 15 lat więc nic dziwnego ale tak naprawdę szybko urosła w ciągu 3 lat
Agniesiu a jaką ja ci dałam

Carmel

Już tyle rozdałam że nie pamiętam

Ale na pewno nie ma jeszcze Carmel i Marmelade ale one są już duże i je nie zapomnę . Za Lipstick dziękuję już poprawiam
Ewuś jesteś kochana

oczywiście że chcę i już się cieszę a jaką chcesz hortensję mogę ci dać dużą ogrodową( mam kilka )
Anabellę też mam trzy mam jeszcze Grandiflorę i Lime Light to drzewiaste ale jak dostanę liliowca to dam ci wszystkie
Lucynko tak naprawdę to chyba mam ich po równo ale chciałabym więcej żurawek

Dziękuję
Jolu ty to wiesz wszystko nie mam takiego w ogóle prawie nie mam z falbankami chyba że jeszcze zakwitną
A ty masz dużo zaglądam i podziwiam same ślicznotki

A żurawkę kupiłam przypadkowo w sklepie Brico ale potem
zaglądałam chciałam dokupić i już ich nie było

Mogę ci naszczepić
Janeczko tą niebieską dostałam w tamtym roku i cieszę się że przezimowała ale nie ma dużo kwiatów i jest nieduża, też chciałabym różową

A jak pisałam żurawki jeszcze gubią się w ogrodzie a chciałabym żeby było je widać może jak się rozrosną w przyszłym roku