Moja przestrzeń - koza
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Bogusia, a jeszcze w dodatku takie rozpalone

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
zdrowiej szybciutko, choć widzę, że nawet w chorobie dobry humor Cię nie opuszcza
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- koza
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Urszulko!! Dobry humor to podstawa ,a jak Bogusia jeszcze skomentuje , to obie z Krysią zaraz czujemy się lepiej!!!!
Wczoraj skoczyłam do Tesco i dokupiłam do warzywnika rzodkiewkę Warta i koper Ambrozja,a na klomby : godencję (bo nie wiem czy własne nasionka dadzą radę
) . aksamitkę rozpierzchłą ( bo z aksamitek nasionek nie zbieram - roślinkę traktuję na koniec dość surowo ), nasturcję (bo moje nasionka kapary raczej przypominały), dziwaczka (bo zebrałam mało nasionek,a o wykopaniu kłącz dowiedziałam się za późno), nagietka (bo choć może sam się rozsieje, to ten obrazek na opakowaniu taki śliczny...), złocień tróbarwny (tego jeszcze nie miałam) i balsamina (urzekła mnie nazwa !!!)
Pozdrowionka i buziaki od już nie smarkającej ulki (smarkatej chyba na zawsze...)
Wczoraj skoczyłam do Tesco i dokupiłam do warzywnika rzodkiewkę Warta i koper Ambrozja,a na klomby : godencję (bo nie wiem czy własne nasionka dadzą radę
Pozdrowionka i buziaki od już nie smarkającej ulki (smarkatej chyba na zawsze...)
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A widział kto zasmarkaną kozę ?
Jasne Ulka, że Ty możesz tylko brykać i kupować nasionka.
Będziesz coś wysiewać już teraz czy dopiero na działce ?
Jasne Ulka, że Ty możesz tylko brykać i kupować nasionka.
Będziesz coś wysiewać już teraz czy dopiero na działce ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- koza
- Przyjaciel Forum

Grażynko!!! Wysiałam pestki avocado
Ponieważ od 1-go marca mam zamiar na ranczo być - wysieję do pojemników dopiero tam!!! No chyba , że podpowiesz , co koniecznie już w lutym trzeba. Aksamitki, cleome i astry sieję bezpośrednio do gruntu - sprawdzone.
A pomidorki coctailowe , rycynus i inne poczekają do wyjazdu. Łatwiej mi nasionka i pojemniczki osobno zawozić !!
Pozdrowionka i buziaki -koza
A pomidorki coctailowe , rycynus i inne poczekają do wyjazdu. Łatwiej mi nasionka i pojemniczki osobno zawozić !!
Pozdrowionka i buziaki -koza
Ulka buziaki przesyła
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulka jeśli wybierasz się 1 marca to pewno że łatwiej tam wszystko wysiać i będzie całkiem na czasie.
Rośliny w słonku szybko rosną i nie wyciągają się tak bardzo jak te za wcześnie wysiane.
Będą też zdrowsze.
Rośliny w słonku szybko rosną i nie wyciągają się tak bardzo jak te za wcześnie wysiane.
Będą też zdrowsze.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
No i jak ja mam nie kupować nasion jak wszyscy kupują? Ula, Ty znowu szalejesz. Cleome będziesz miała bez siania, myślę, ze nawet w nadmiarze. Nagietki tez same się sieją ale teraz są takie śliczne kolory, ze warto kupić. Ula, balsamia to jest niecierpek. Tez kiedyś ta nazwa mnie skusiła.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- koza
- Przyjaciel Forum

Krysiu!!! Kleome nie kupiłam - mam fulll wypas
Nagietki skusiły pięknem obrazka - to nic , że moje się rozsieją - dostaną ciekawsze siostrzyczki do towarzystwa!! A balsamia ..skoro skusiła Ciebie, to czuję sie usprawiedliwiona . Tak na serio, to kupiłam bo super balsam mi się marzył!! 
Ulka buziaki przesyła
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50