Ładnie Tetraspis wytwarza pączki ja na swojego jeszcze będę musiała poczekać po takiej operacji jaką mu zafundowałam należy się teraz zasłużony odpoczynek
Nie mam żadnego Phalenopsisa botanicznego ale coraz bardziej mi się taki marzy Od dawna nastawiam się na zakup właśnie Tetraspisa. Jestem bardzo ciekawa jak będzie wygladał Twój Tetraspis kwitnący na siedmiu pędach.
Życzę wielu kwiatków i dłuugiego kwitnienia. Czekam na zdjęcia
Gratuluję , a co do wycierania kurzu na storczykowych liściach ...robię to dość często, a mimo to nie błyszczą jak u Twoich podopiecznych Teraz spróbowałam roztworem wody z mleczkiem kokosowym i jest dożo lepiej Trzymam za wszystkie pledziki
Dziękuję serdecznie, jestem bardzo zaskoczona i muszę przyznać... ze wstydem, że nawet nie bardzo orientowałam się w zasadach przyznawania serduszek... Nadrobiłam i tym bardziej się cieszę
ewarost ja Cię wcale nie podejrzewam o nie wycieranie kurzu chciałam tylko podkreślić, że naprawdę niczym nie smaruję i nie stosuję niczego prócz wacika nasączonego w wodzie...
Justynko pędzików u vandź jest jeszcze więcej. Jak wszystko pójdzie dobrze to będzie kwitło 6 w tym dwie dwupędowe
Dorotko ja również dołączam do gratulujących Ci z powodu Twoje Liodoro cudne, u mnie wciąż pozostaje w sferze marzeń, ale kiedyś....Tetraspis i 7 pędów-to dopiero będzie widok, gdy zakwitnie