Ogródek AGNESS cz. 5
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 5
Trzymam za słowo. U mnie pochmurno, bez deszczu ale duszno
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś u mnie wreszcie pada, w tym roku wszędzie deszcze , ulewy a u mnie susza niesamowita. Nigdy mi się nie zdarzało w poprzednie, nawet upalne lata, żeby podsechł trawnik, a w tym roku była masakra, zrobiło się suche wypalone klepisko, aż je mogłam patrzeć, na szczęście zaczęłam go regenerować i intensywnie podlewać i zregenerował sie. Roślinki podlewałam każdego wieczoru, bo dosłownie omdlewały
Więc deszcz bardzo wyczekany, roślinki wreszcie do woli się napiją 
-
x-d-a
Agnieszko, u mnie całe lato padają deszcze, wilgoć niesamowita, a Ty piszesz, że u Ciebie susza
Też jestem ciekawa, jak wygląda Twoja nowa rabatka! Ja również planuję pewne zmiany i może znajdę trochę miejsca na nowe żurawki i funkie?
Też jestem ciekawa, jak wygląda Twoja nowa rabatka! Ja również planuję pewne zmiany i może znajdę trochę miejsca na nowe żurawki i funkie?
- aage

Dziwne, że w jednym rejonah kraju susza w innych powódź. Lato ogólnie nie rozpieszczało NAs. A teraz jeszcze ten jesienny nastrój. 
- AGNESS

Daluś no to właśnie jest niesamowite, nasz kraj niby nie duży, a tak niesamowite różnice w pogodzie. W jednym miejscu okropne opady i nawet powodzie a gdzie indziej susza
U mnie nawet kilka kilkometrów dalej padało a u mnie nie.
Moja rabatka jeszcze nie do końca zagospodarowana, chcę posadzić jeszcze kilka bruner i niskich trawek i już będę zadowolona
Ale oczywiście wszystko będzie miało efekt dopiero jak wszystko sie rozrośnie
Najgorsze jest to, że we wrześniu mam mieć kładziony marmolit na bokach tarasu i boję się, że stratują mi rabatę
Aga powiem Ci szczerze, że ja jeszcze nie czuję jesieni

Moja rabatka jeszcze nie do końca zagospodarowana, chcę posadzić jeszcze kilka bruner i niskich trawek i już będę zadowolona
Najgorsze jest to, że we wrześniu mam mieć kładziony marmolit na bokach tarasu i boję się, że stratują mi rabatę
Aga powiem Ci szczerze, że ja jeszcze nie czuję jesieni
- aage

Aguś to dobrze, że nie czujesz może to dobry znak
:)
- AGNESS

Eluś mam znaczniki w żurawkach, ale leje i nie bardzo mam jak sprawdzić, ale uśmiechnę się do Igi z prośbą u nazwy
Aga u mnie przeróbki ogrodowe w pełni, i plany na kolejne rabaty, może to jest powód dla którego nie myślę o jesieni
Aga u mnie przeróbki ogrodowe w pełni, i plany na kolejne rabaty, może to jest powód dla którego nie myślę o jesieni
- aage

Ja też staram się ni myśleć o jesieni ale jak widzę opadające liście, taką pogodę za oknem to trudno myśleć pozytywnie nawet gdy głowa pełna pomysłów 
Agnieszko ależ ty masz ładną kolekcję żurawek przyznam się że do tego roku nie miałam ani jednej. Wiesia /pszczółka/ nie mogła w to uwierzyć wiec kupiłam 4 ale rosną w przechowalni w doniczkach bo teraz będę szukać im miejsca.
- AGNESS

Danusiu ja wcześniej miałam tylko 2. Oglądając u Igi i innych miłośników żurawek stwierdziłam, że one faktycznie pięknie kolorują rabaty, a u mnie są okresy, kiedy mało kwiatów kwitnie i w związku z tym jest mało kolorków
Posadziłam żurawki i faktycznie ogródek zrobił się dużo bardziej barwny
Mam jeszcze kilka piękności na oku, ale to już w przyszłym sezonie 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja do tej pory też nie miałam żurawek..
Ale forum czyni cuda
Ale forum czyni cuda
Jaka piękna kolekcja żurawek
i prześliczne różyczki ta żółta jak ta lala a listki aż się błyszczą Agnieszko powiedz proszę czym Ty je pryskasz że takie zdrowe