Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Witaj Jadziu, dziś chyba
dużo
czas ruszać na działkę miłego dnia 
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Jadziu
Gratulacje dla Twoich Panów
Moi będą się dzisiaj bawić na dwóch kinderbalach
, a ja może chociaż trochę pokręcę się po ogrodzie.
U mnie słonecznie i cieplutko, czego i Tobie życzę
Gratulacje dla Twoich Panów
U mnie słonecznie i cieplutko, czego i Tobie życzę
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Jadziu!
Dzisiaj wreszcie słoneczko więc idę z rodziną na działkę.
Jadziu miłego dnia

Dzisiaj wreszcie słoneczko więc idę z rodziną na działkę.
Jadziu miłego dnia
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
WITAM
WSZYSTKICH MIŁYCH GOŚCI . Jak zwykle rano najpierw rekonesans na działce. Przy świecącym słoneczku zaraz jest rażniej na duszy no i roślinkom też jest rażniej . Porobiłam parę zdjęc zaraz Wam je pokażę .
KRYSIU
ja również sie cieszę ,że dzisiaj świeci słonko oby jaknajwięcej go teraz było . Wszyscy jesteśmy spragnieni tych promyczków
MONIU u nas narszcie
. Życz Twoim panom miłej zabawy a Tobie miłej pracy w ogródku
.
ADRIAN no nareszcie trochę słoneczka a teraz słuchałam ,że od poniedziałku znowu na wschodzie Polski dalej burze i ulewy . Czym to sie wszystko skończy
Ziemia tak zbita w ogródku ,że musiałam użyć dosyć siły ,żeby te bryły rozwalić
KRYSIU
MONIU u nas narszcie
ADRIAN no nareszcie trochę słoneczka a teraz słuchałam ,że od poniedziałku znowu na wschodzie Polski dalej burze i ulewy . Czym to sie wszystko skończy
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Jadziu, czekamy na fotki
U mnie też się ziemia zbija, na szczęście nie wszędzie, ale na największej rabacie jest jakaś zwięzła ziemia i tam żeby wyplewić musiałam szpadlem kopać
Na jesieni przekopię tam skoszoną trawę, może się poprawi.
U mnie też się ziemia zbija, na szczęście nie wszędzie, ale na największej rabacie jest jakaś zwięzła ziemia i tam żeby wyplewić musiałam szpadlem kopać
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu
przepiekna piwonia! kolor cudny!

u mnie na razie tylko rózowa, musiałam podeprzeć bo kwiaty leżałyby w wodzie
przepiekna piwonia! kolor cudny!

u mnie na razie tylko rózowa, musiałam podeprzeć bo kwiaty leżałyby w wodzie
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
Pewnie je(zdjęcia) ślicznie dopieszcza,żeby altana wyglądała jak willa.
Jadziu chyba wszystkie siedzimy w ogródkach i dopieszczamy go.Piwonia jak moja.Energetyczny kolor.Jestem ciekawa czy biała zakwitnie-jest w gorszej kondycji ale pączki sa.Angielka,którą kupiła okazuje się być Abrahamem Darby.Porównałam paki i liście u Gagawi.I znowu przekopki bo posadziłam w złym miejscu,dla małej róży a to przecież potwór urośnie za 2-3 ,lata.
Jadziu chyba wszystkie siedzimy w ogródkach i dopieszczamy go.Piwonia jak moja.Energetyczny kolor.Jestem ciekawa czy biała zakwitnie-jest w gorszej kondycji ale pączki sa.Angielka,którą kupiła okazuje się być Abrahamem Darby.Porównałam paki i liście u Gagawi.I znowu przekopki bo posadziłam w złym miejscu,dla małej róży a to przecież potwór urośnie za 2-3 ,lata.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

ANIU dziś było nieoficjalne otwarcie i oblewanie . Niestety fotosik rano szwankował i nie umiałam wrzucić zdjęć . Może teraz sie uda . Też mam Abrahama Darby przy pergoli ,ale czy to będzie on tego nie wiem . Jakoś niemrawo zabiera się do rośnięcia . Dopiero teraz przyszłam do domu . To byłby grzech siedziec w chałupie w tak piękną pogode .
TOSIU dawno Cię u mnie nie było ,więc podwójnie się ciesze z Twojej wizyty . W ubiegłą sobotę jechałam koło Twoich ogródków i akuratnie stałaś obok Twego samochodu . Niestety nie miałam czasu ,żeby z Tobą porozmawiać ,gdyż synowi bardzo się spieszyło . Ciekawe dlaczego nie przyjęłaś mojego zaproszenia na Fotosiku
EWUNIU w tym roku mają cudne kolory i nie mają tak wstrętnego zapachu jak inne lata . Wiesz za radą Goryczki zrobiłam piwoniom takie obramówki z plastikowej siatki . Takiej z dużymi dziurami . Efekt jest superowy ,żadne liście się nie babrają w błocie
DOMINIKO jeszcze nie zdarzyło mi się miec takiej zbitej ziemi . Wszystko przez deszcze . Siedzieliśmy sobie na werandzie przy światełku i muzyczce we czwórkę syn z synowa i ja z M . Jestem taka zadowolona ,że nawet nie macie pojęcia ,że mam wreszcie altankę i w dodatku zamykaną na klucz

TOSIU dawno Cię u mnie nie było ,więc podwójnie się ciesze z Twojej wizyty . W ubiegłą sobotę jechałam koło Twoich ogródków i akuratnie stałaś obok Twego samochodu . Niestety nie miałam czasu ,żeby z Tobą porozmawiać ,gdyż synowi bardzo się spieszyło . Ciekawe dlaczego nie przyjęłaś mojego zaproszenia na Fotosiku
EWUNIU w tym roku mają cudne kolory i nie mają tak wstrętnego zapachu jak inne lata . Wiesz za radą Goryczki zrobiłam piwoniom takie obramówki z plastikowej siatki . Takiej z dużymi dziurami . Efekt jest superowy ,żadne liście się nie babrają w błocie
DOMINIKO jeszcze nie zdarzyło mi się miec takiej zbitej ziemi . Wszystko przez deszcze . Siedzieliśmy sobie na werandzie przy światełku i muzyczce we czwórkę syn z synowa i ja z M . Jestem taka zadowolona ,że nawet nie macie pojęcia ,że mam wreszcie altankę i w dodatku zamykaną na klucz

- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Ja też niedawno wróciłam z działki. Wieczór był tak piękny, że nie chciało się wracać do domu.
Twoja chałpka
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Jadziu altanka marzenie
:!:Toż niedługo będzie można zrobić parapetówę.

- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Jadziu domek jak się patrzy,super
.
Tawułki już Ci kwitną
,u mnie jaskry nie bardzo rosną,
przekwitły prawie wszystkie i nie bardzo tworzą pąki
,jeden chyba jakiś pąk ma mały,
nie pamiętam jaki to kolor i jeden z 6 jeszcze ma kwiatka i 1 pąka,
to niezbyt długo się nimi nacieszyłam,ale jak ostatnio je miałam to też nie wspominam najlepiej,
myślałam,że tym razem będzie lepiej z nimi
Dzisiaj u mnie było
,ale i u Ciebie także 
Tawułki już Ci kwitną
przekwitły prawie wszystkie i nie bardzo tworzą pąki
nie pamiętam jaki to kolor i jeden z 6 jeszcze ma kwiatka i 1 pąka,
to niezbyt długo się nimi nacieszyłam,ale jak ostatnio je miałam to też nie wspominam najlepiej,
myślałam,że tym razem będzie lepiej z nimi
Dzisiaj u mnie było
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Jadziu, altanka wyszła naprawdę super!!! Gratuluję
Jestem ciekawa, czy powiesiłaś już skrzynki z kwiatami na tarasiku. Teraz nie będzie Ci się chciało wracać do domu, oby tylko lato było suche i upalne!!
Przesyłam
Przesyłam
- JAKUCH

Dziewczyny dziś jeszcze był dorobiony balkonik na tarasie ,ale na okna muszę trochę poczekać .
MONIU tak fajnie się siedziało ,że nawet nie chciałosię iść do domu . Nawet komarów nie było aż sie zdziwiłam ,że po takich ulewach nic nie brzęczy za uszami
HALINKO ja sadziła grzebyki jaskrów na jesien . To nie są takie sklepowe i dopiero teraz pokazały swoje kwiaty . Ciekawe jak długo będa kwitnąć
OLU dla mnie to raddddddość wielka . Nawet sobie nie marzyłam o takiej . Altanka zamknięta już na klucz ale jeszcze potrzebne są okna . Niestety to jeszcze trochę potrwa
BASIU masz rację nawet nie chciało nam się iść do domu ,gdyż tak się super siedziało . No pewnie mogę wynajmowac ,ale kto będzie zbierał czynsz

MONIU tak fajnie się siedziało ,że nawet nie chciałosię iść do domu . Nawet komarów nie było aż sie zdziwiłam ,że po takich ulewach nic nie brzęczy za uszami
HALINKO ja sadziła grzebyki jaskrów na jesien . To nie są takie sklepowe i dopiero teraz pokazały swoje kwiaty . Ciekawe jak długo będa kwitnąć
OLU dla mnie to raddddddość wielka . Nawet sobie nie marzyłam o takiej . Altanka zamknięta już na klucz ale jeszcze potrzebne są okna . Niestety to jeszcze trochę potrwa
BASIU masz rację nawet nie chciało nam się iść do domu ,gdyż tak się super siedziało . No pewnie mogę wynajmowac ,ale kto będzie zbierał czynsz

- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Przepraszam Jadziu, ale w tym
fotosiku, to kompletnie się nie umiem poruszać, tylko wklejać zdjęcia. Co to znaczy takie zaproszenie? Nie wiem
Jadziu altanka piękna, o kwiatach już nie mówię. Proszę wjedz do mnie. Te orliki takie piękne. Czy je się sieje? czy to byliny? Wszyscy o nich piszą, a ja nie mam pojęcia. Oświeć mnie też z tym fotosikiem ! Ciemna jestem jak tabaka w rogu!!
Przyjmnij kwiatka na przeprosiny, proszę
i zapraszam
i zapraszamCo zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.