Dziękuję Mateusz też tam zamówiłem tylko jeszcze nie dotarło do mnie a juz widzę że ładne kłącza psrzedają ja bym z tym moczeniem to chyba nie ryzykował bo nie wyglądają na przeschnięte a wiem że kanny łatwo gniją
Witaj Matemax
Wpadłam z rewizytą i nacieszyłam oczy radosnymi kolorami
U Ciebie w ogóle nie czuć, że mamy zimę za oknami.
Piękne zdjęcia, pięknych kwiatów, brawo
Dorodne kłącza Oczekuję na podobną przesyłkę, też zaszalałam z cannami, oby i moje były tak dorodne jak u Ciebie,.....a może zrobiliśmy zakupy w tym samym miejscu
Witaj Mateusz Na tego złocienia to się chętnie piszę. Ale Ty też sobie coś znajdź u mnie na wymianę, bo nie chcę sępić tylko się wymienić. A swoją drogą mój stary ogród leży niedaleko Bielska a te złocienie jakoś nie dotarły do nas.
Witaj Mateuszu kanny już w donicach?
Piękne masz lwie paszcze ja też muszę znaleźć zdjęcia .
U Ciebie też się same sieją ?, bo ja od kilku lat mam w jednym miejscu
które co roku tam same się sieją .
Dawidzie, to będziesz miał wcześniej kwiaty ode mnie
Elu witaj dzięki za miłe słowa
Dzidziu, żeby to były ostatnie zakupy, jeszcze się zastanawiam zad ofertami paproci do ogrodu u mnie bardzo dużo błota tak więc nie wchodzę do ogrodu.
Jacku zapiszę Ciebie do listy, sadzonek mam dużo może ktoś jeszcze będzie chętny na te astry, a w którym miejscu ten stary ogród jest
Gieniu witaj, lwie paszcze mi zmarzły, kiedyś kupowałem nasiona i w marcu je siałem na parapet, teraz już mam je zajęte w zeszłym roku dostałem tą wersję bylinową...