Taccanivea pisze:Alinko, fotka się nie przydarzy bo nie ma czego fotografować... Lecę pobuszować co u Was słychać;) ciężki dzień miałam, przyda się odrobina przyjemności..
Witaj-chyba taka data,ja też miałam mega obrzydliwy dzień :)
Coś w tym chyba jest... Ciekawe czy ktoś jeszcze... Z pewnością moja koleżanka z pokoju w pracy... Jedna bo 2 pozostałe w dużej mierze przyczyniły się do ciężaru dzisiejszego dnia. Zrobiłyśmy sobie we dwie naradę i zamierzamy przeciwdziałać. Skoro nie ma możliwości współpracy to jej po prostu nie będzie. Pozwoliłyśmy wejść sobie na głowę i teraz ponosimy konsekwencje. ale dosyć tego: Ordung muss sein!
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści
Taccanivea pisze:Coś w tym chyba jest... Ciekawe czy ktoś jeszcze... Z pewnością moja koleżanka z pokoju w pracy... Jedna bo 2 pozostałe w dużej mierze przyczyniły się do ciężaru dzisiejszego dnia. Zrobiłyśmy sobie we dwie naradę i zamierzamy przeciwdziałać. Skoro nie ma możliwości współpracy to jej po prostu nie będzie. Pozwoliłyśmy wejść sobie na głowę i teraz ponosimy konsekwencje. ale dosyć tego: Ordung muss sein!
No ja!!!!!
Praca trzeba się uczciwie podzielić!!!!
No to kolejka mi się ustawiła... Nie wypada, aby Panie czekały
Celinko, to ja zaraz lecę do Ciebie
Moja nowa hoja australis
Catleya
Catleya - niespodzianka;)
i na koniec: cymbidium
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści