Ogród - hal1959 - cz.2
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu do gruntu w maju ,ale jak mocno wybiją to wcześniej posadzę i będę w razie niepewnej pogody przykrywać
Aguś piszesz o kalli czy kannach,bo calle nie mają aż tak długich liści jak kanny,moje kanny to dopiero niedawno wsadzone do doniczek i prawie ich nie widać
,nie wiem kiedy zdążą urosnąć
Jadziu ja też potrzymam je jeszcze spory czas,chyba,że zrobi się ciepło i nie będzie się zanosić na jakieś minusowe temperatury.Ja też popracowałam ale od 14,zrobiłam wertykulację trawnika,oczyściłam schody z mchu,pograbiłam trochę i jeszcze parę drobnych zajęć i ciemno się zrobiło,więc nici ze zdjęć

Aguś piszesz o kalli czy kannach,bo calle nie mają aż tak długich liści jak kanny,moje kanny to dopiero niedawno wsadzone do doniczek i prawie ich nie widać

Jadziu ja też potrzymam je jeszcze spory czas,chyba,że zrobi się ciepło i nie będzie się zanosić na jakieś minusowe temperatury.Ja też popracowałam ale od 14,zrobiłam wertykulację trawnika,oczyściłam schody z mchu,pograbiłam trochę i jeszcze parę drobnych zajęć i ciemno się zrobiło,więc nici ze zdjęć

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu udała się wyprawa
,a pogoda nie taka zła,ponuro ,ale nie padało ,dzisiaj też słonka na razie nie ma i padać też chyba nie będzie,mam nadzieję,wygląda na to ,że się przejaśni.Dzisiaj też wyjeżdżam ,tym razem do Koszalina,mam trochę spraw
.Po południu muszę trochę popracować w ogrodzie,bo sporo mam zaplanowanych prac