Ogród - hal1959 - cz.2
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu do gruntu w maju ,ale jak mocno wybiją to wcześniej posadzę i będę w razie niepewnej pogody przykrywać  

Aguś piszesz o kalli czy kannach,bo calle nie mają aż tak długich liści jak kanny,moje kanny to dopiero niedawno wsadzone do doniczek i prawie ich nie widać ,nie wiem kiedy zdążą urosnąć
 ,nie wiem kiedy zdążą urosnąć  

Jadziu ja też potrzymam je jeszcze spory czas,chyba,że zrobi się ciepło i nie będzie się zanosić na jakieś minusowe temperatury.Ja też popracowałam ale od 14,zrobiłam wertykulację trawnika,oczyściłam schody z mchu,pograbiłam trochę i jeszcze parę drobnych zajęć i ciemno się zrobiło,więc nici ze zdjęć

Aguś piszesz o kalli czy kannach,bo calle nie mają aż tak długich liści jak kanny,moje kanny to dopiero niedawno wsadzone do doniczek i prawie ich nie widać
 Jadziu ja też potrzymam je jeszcze spory czas,chyba,że zrobi się ciepło i nie będzie się zanosić na jakieś minusowe temperatury.Ja też popracowałam ale od 14,zrobiłam wertykulację trawnika,oczyściłam schody z mchu,pograbiłam trochę i jeszcze parę drobnych zajęć i ciemno się zrobiło,więc nici ze zdjęć

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu udała się wyprawa   ,a pogoda nie taka zła,ponuro ,ale nie padało ,dzisiaj też słonka na razie nie ma i padać też chyba nie będzie,mam nadzieję,wygląda na to ,że się przejaśni.Dzisiaj też wyjeżdżam ,tym razem do Koszalina,mam trochę spraw
 ,a pogoda nie taka zła,ponuro ,ale nie padało ,dzisiaj też słonka na razie nie ma i padać też chyba nie będzie,mam nadzieję,wygląda na to ,że się przejaśni.Dzisiaj też wyjeżdżam ,tym razem do Koszalina,mam trochę spraw  .Po południu muszę trochę popracować w ogrodzie,bo sporo mam zaplanowanych prac
 .Po południu muszę trochę popracować w ogrodzie,bo sporo mam zaplanowanych prac  

,a pogoda nie taka zła,ponuro ,ale nie padało ,dzisiaj też słonka na razie nie ma i padać też chyba nie będzie,mam nadzieję,wygląda na to ,że się przejaśni.Dzisiaj też wyjeżdżam ,tym razem do Koszalina,mam trochę spraw
 ,a pogoda nie taka zła,ponuro ,ale nie padało ,dzisiaj też słonka na razie nie ma i padać też chyba nie będzie,mam nadzieję,wygląda na to ,że się przejaśni.Dzisiaj też wyjeżdżam ,tym razem do Koszalina,mam trochę spraw  .Po południu muszę trochę popracować w ogrodzie,bo sporo mam zaplanowanych prac
 .Po południu muszę trochę popracować w ogrodzie,bo sporo mam zaplanowanych prac  

.
 .