Napisz tu ładnie Ani proszę gdzie to takie cudo można kupić w takiej cenie, bo w Ikei widziałam dużo droższe
Storczyki Callanthe :)
Re: Storczyki Callanthe :)
Pati, śliczny koszycxzek i pięknie się będą w nim komponować
. Taki klasyczny, uwielbiam takie "zabawki"
.
Napisz tu ładnie Ani proszę gdzie to takie cudo można kupić w takiej cenie, bo w Ikei widziałam dużo droższe
.
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pati a może daj na dno jakąś taką dłuższa podstawkę, albo jakiś plastikowy pojemniczek np. na żywność i tam nasypiesz keramzytu i zalejesz wodą ;) a były tez jaśniejsze kolorki? Wtedy to mi by pasowało do mebli 
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Już Ci mówię Aniu
ten sklep jest na Garbarach, jak się jedzie w stronę Małych Garbar po lewej stronie, kilkanaście metrów za ul. Woźną
Sklep nazywa się Euro Shop
Były jeszcze większe i chyba się nad nimi zastanowię jako osłonki, żeby tam duże storczyki wpakować
Miały też taką materiałową wkładkę w paski w kolorach fioletu i szarości, ale mi to nie potrzebne było więc wyrzuciłam
Cieszę się, że Ci się podoba!
O tutaj
:

-- 31 lip 2013, o 22:39 --
Poszukam, poszukam, dzięki Aniu
Wydaje mi się, że były jeszcze jaśniejsze, ale nie zwróciłam zbytnio uwagi. Zawsze można podjechać, niedługo będę w tej okolicy to sprawdzę 
Cieszę się, że Ci się podoba!
O tutaj

-- 31 lip 2013, o 22:39 --
Dobry pomysł z tym plastikowym pojemnikiem na żywnośćDufin pisze:Pati a może daj na dno jakąś taką dłuższa podstawkę, albo jakiś plastikowy pojemniczek np. na żywność i tam nasypiesz keramzytu i zalejesz wodą ;) a były tez jaśniejsze kolorki? Wtedy to mi by pasowało do mebli
Pati, dziękuję Ci kochana za tę jakże wyczerpującą odpowiedź
. Teraz już nie, bo czas się szykować do sobotniego wyjazdu, ale za tydzień po powrocie się tam przejadę.
-
Callanthe
- 1000p

Stoją przy wejściu po prawej stronie, ja ich nie zauważyłam - pani w sklepie mi później pokazała jak mi powiedziała, że są też z szarym. Bardziej w głębi też są, w ogóle dużo ich tam było 
Fajny sklepik z takimi gadżetami
. A doniczek fajnych tam nie było? Ja oprócz "glinki" uwielbiam też ceramikę (super się w takich prezentują np. Cambrie)
-
Callanthe
- 1000p

Szczerze to nie zwróciłam uwagi
Jak weszłam i zobaczyłam ten koszyczek to później już nic nie widziałam oprócz mojego koszyczka
Również lubię ceramikę, najbardziej mi się podobają te z Ikei
Również lubię ceramikę, najbardziej mi się podobają te z Ikei
Fakt, w Ikei są piękne
. Zresztą tam wszystko jest piękne, tak piękne, że nadwyręża moje dobre relacje z moim M
.
-
Callanthe
- 1000p

O tak, co wejdę do Ikea to zawsze coś wyląduje w koszyku
Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku, bardziej nadwyręża mój budżet 
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Bo póki co macie osobny budżetCallanthe pisze:Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku
Niestety, po kilku latach małżeństwa, nadwyrężony budżet = nadwyrężone relacje ale o tym się jeszcze prz konasz za jakiś czas
Samo życie...
Samo życie...
-
Callanthe
- 1000p

Co racja to racjaDufin pisze:Bo póki co macie osobny budżetCallanthe pisze:Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku
Pożyjemy zobaczymy jak to będzieajania pisze:Niestety, po kilku latach małżeństwa, nadwyrężony budżet = nadwyrężone relacje ale o tym się jeszcze prz konasz za jakiś czas![]()
Samo życie...
- kahim

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Pati, fajny pomysł z tym koszykiem
Może do środka wstaw pojemnik po lodach. Wydaje mi się, że dałoby radę znaleźć taki o odpowiednich rozmiarach.
- kahim

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
...a jak nie znajdziesz, to będziesz zmuszona kupić lody i wsunąć na raz całe opakowanko