. Taki klasyczny, uwielbiam takie "zabawki"
    .
 .Napisz tu ładnie Ani proszę gdzie to takie cudo można kupić w takiej cenie, bo w Ikei widziałam dużo droższe
 .
 . . Taki klasyczny, uwielbiam takie "zabawki"
    .
 . .
 .

ten sklep jest na Garbarach, jak się jedzie w stronę Małych Garbar po lewej stronie, kilkanaście metrów za ul. Woźną
  ten sklep jest na Garbarach, jak się jedzie w stronę Małych Garbar po lewej stronie, kilkanaście metrów za ul. Woźną   Sklep nazywa się Euro Shop
 Sklep nazywa się Euro Shop   Były jeszcze większe i chyba się nad nimi zastanowię jako osłonki, żeby tam duże storczyki wpakować
 Były jeszcze większe i chyba się nad nimi zastanowię jako osłonki, żeby tam duże storczyki wpakować   Miały też taką materiałową wkładkę w paski w kolorach fioletu i szarości, ale mi to nie potrzebne było więc wyrzuciłam
 Miały też taką materiałową wkładkę w paski w kolorach fioletu i szarości, ale mi to nie potrzebne było więc wyrzuciłam   

:
 : 
Dobry pomysł z tym plastikowym pojemnikiem na żywnośćDufin pisze:Pati a może daj na dno jakąś taką dłuższa podstawkę, albo jakiś plastikowy pojemniczek np. na żywność i tam nasypiesz keramzytu i zalejesz wodą ;) a były tez jaśniejsze kolorki? Wtedy to mi by pasowało do mebli
 Poszukam, poszukam, dzięki Aniu
 Poszukam, poszukam, dzięki Aniu   Wydaje mi się, że były jeszcze jaśniejsze, ale nie zwróciłam zbytnio uwagi. Zawsze można podjechać, niedługo będę w tej okolicy to sprawdzę
 Wydaje mi się, że były jeszcze jaśniejsze, ale nie zwróciłam zbytnio uwagi. Zawsze można podjechać, niedługo będę w tej okolicy to sprawdzę  

. Teraz już nie, bo czas się szykować do sobotniego wyjazdu, ale za tydzień po powrocie się tam przejadę.
 . Teraz już nie, bo czas się szykować do sobotniego wyjazdu, ale za tydzień po powrocie się tam przejadę.

. A doniczek fajnych tam nie było? Ja oprócz "glinki" uwielbiam też ceramikę (super się w takich prezentują np. Cambrie)
 . A doniczek fajnych tam nie było? Ja oprócz "glinki" uwielbiam też ceramikę (super się w takich prezentują np. Cambrie)
 Jak weszłam i zobaczyłam ten koszyczek to później już nic nie widziałam oprócz mojego koszyczka
 Jak weszłam i zobaczyłam ten koszyczek to później już nic nie widziałam oprócz mojego koszyczka   

. Zresztą tam wszystko jest piękne, tak piękne, że nadwyręża moje dobre relacje z moim M
 . Zresztą tam wszystko jest piękne, tak piękne, że nadwyręża moje dobre relacje z moim M   .
 .
 Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku, bardziej nadwyręża mój budżet
  Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku, bardziej nadwyręża mój budżet 

Bo póki co macie osobny budżetCallanthe pisze:Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku

Co racja to racjaDufin pisze:Bo póki co macie osobny budżetCallanthe pisze:Ale u mnie za to relacje z moim TŻ są w porządku

Pożyjemy zobaczymy jak to będzieajania pisze:Niestety, po kilku latach małżeństwa, nadwyrężony budżet = nadwyrężone relacje ale o tym się jeszcze prz konasz za jakiś czas
Samo życie...

Może do środka wstaw pojemnik po lodach. Wydaje mi się, że dałoby radę znaleźć taki o odpowiednich rozmiarach.
 Może do środka wstaw pojemnik po lodach. Wydaje mi się, że dałoby radę znaleźć taki o odpowiednich rozmiarach.