tara- oaza marzeń cz.5
Re: tara- oaza marzeń cz.5
Aniu widzę że poszalałaś z zakupami, będzie pięknie jak wszystkie nowe zakupy zakwitną. Ja kupiłam w zeszłym roku dwie pełne malwy żółtą i bordową. Jestem ciekawa koloru w naturze twojej.
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu ja już w tym roku miedzy kwiaty sadziłam marchewkę i muszę przyznać ładna była, gorzej było z koprem włoskim - niewypał!!!!!!!!!!!
AniuDS - wpadniesz, to my już Ciebie zapakujemy nie martw się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
An-ka - rakieta wiem prymityw ale spełnia swoje przeznaczenie żołądki nie narzekają
sama jestem ciekawa tej budlei i malw, pochwalę się na pewno!
Danuśka - zobaczymy, jak co będą na pewno odnóżki
Dwa dni byłam bez kompa, spadek napięcia bo była awaria energetyczna gdzieś na linii padł komputer - spalił się jakiś co.s tam.......... telewizor też padł, komórka też odmówiła posłuszeństwa, czyli zamiast na roślinki wydałam na naprawy
wyobrażacie sobie jeden telewizor w domu zmusiłam chociaż M aby oglądał piłkę nożna Milano-Barcelona jak dla mnie było trochę emocji, choć bez goli.
AniuDS - wpadniesz, to my już Ciebie zapakujemy nie martw się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
An-ka - rakieta wiem prymityw ale spełnia swoje przeznaczenie żołądki nie narzekają

Danuśka - zobaczymy, jak co będą na pewno odnóżki
Dwa dni byłam bez kompa, spadek napięcia bo była awaria energetyczna gdzieś na linii padł komputer - spalił się jakiś co.s tam.......... telewizor też padł, komórka też odmówiła posłuszeństwa, czyli zamiast na roślinki wydałam na naprawy

- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko skapciał, miał chyba za mokro, nie wykształcił bulw i nie czułam tego zapachu swojskiego kopru!.
Kochani dziękuję Wam za miłe odwiedziny i zapraszam do nowego wątku cz.6
Proszę o zamknięcie wątku cz.5
Następną część mojego wątku znajdziecie tutaj.
Kochani dziękuję Wam za miłe odwiedziny i zapraszam do nowego wątku cz.6
Proszę o zamknięcie wątku cz.5
Następną część mojego wątku znajdziecie tutaj.