Chyba bym się zapłakała jakby padły
  U mnie dziś bardzo mroźna noc, rano trzeba było skrobać auto
 oby wreszcie słonko przygrzało , już tak sie chce  ciepełka...

To pomidory z Akcji Wysyłkowej Nasion od Formowiczów...EwkaEs pisze:Zyto-siewki dużej urody,jakie to pomidory ,proszę wymień?

. Coraz więcej kwitnących u ciebie i coraz ładniej na działeczce.
 . Coraz więcej kwitnących u ciebie i coraz ładniej na działeczce.   . Ja także wczoraj byłam na swojej i także coraz więcej kwitnie. Przesyłam
 . Ja także wczoraj byłam na swojej i także coraz więcej kwitnie. Przesyłam  

. Pięknie, coraz więcej kwitnących...a niziutkie iryski prezentują się bardzo ładnie.
 . Pięknie, coraz więcej kwitnących...a niziutkie iryski prezentują się bardzo ładnie.   . Wiosna to najpiękniejsza dla mnie pora roku...
. Wiosna to najpiękniejsza dla mnie pora roku... 

. Po wczorajszym bardzo ciepłym dniu +21...dziś znacznie się ochłodziło.
 . Po wczorajszym bardzo ciepłym dniu +21...dziś znacznie się ochłodziło.   . Mam jednak nadzieję że pojadę na działeczkę..tak dawno nie byłam. Co tam u ciebie, pewnie już nowych kwitnących przybyło .
 . Mam jednak nadzieję że pojadę na działeczkę..tak dawno nie byłam. Co tam u ciebie, pewnie już nowych kwitnących przybyło .   . Chcę wysadzić już hosty..nie wiem czy to dobry pomysł ale zluźniło by się troszkę w domu na parapecie. Przesyłam
 . Chcę wysadzić już hosty..nie wiem czy to dobry pomysł ale zluźniło by się troszkę w domu na parapecie. Przesyłam