Ogród masz bajeczny a organizatorzy tego konkursu to chyba jakieś ciołki, że się nie odzywają

Jak dla mnie to masz wygraną w kieszeni

jesteście Kochane ale to nie chodzi o wygraną ...
  jesteście Kochane ale to nie chodzi o wygraną ...  chciałam stanąć do konkursu , ponieważ znajomi dzwonili, namawiali,  że jest takowy ... i warto... nie było wzmianki o nagrodach i tylko email , że szczegóły do ok 1 września
 chciałam stanąć do konkursu , ponieważ znajomi dzwonili, namawiali,  że jest takowy ... i warto... nie było wzmianki o nagrodach i tylko email , że szczegóły do ok 1 września  dzisiaj 18 XI i dalej nic ... tak więc zdjęcia pokażę chociaz Wam drodzy odwiedzający z Forum...Chociaż są tacy co w gazecie czytali i dzisiaj zaczepiają , że jesteśmy popularni
 dzisiaj 18 XI i dalej nic ... tak więc zdjęcia pokażę chociaz Wam drodzy odwiedzający z Forum...Chociaż są tacy co w gazecie czytali i dzisiaj zaczepiają , że jesteśmy popularni  

,ale przecież z pięknego ogrodu fotki nie mogą byc brzydkie
 ,ale przecież z pięknego ogrodu fotki nie mogą byc brzydkie 

- ale to bardzo miło, że tak uważacie - dziękuję
 - ale to bardzo miło, że tak uważacie - dziękuję   
 Comciu chyba wynika z tego , że to dwa różne konkursy - ten , o którym piszesz z tego co pamiętam miał finał w sierpniuComcia pisze:Ten konkurs dotyczy nie pojedynczego ogródka ale całego kompleksu ogródków działkowych.
Może dlatego nie ma wieści ...
 Może ja przegapiłam finał ale miałam dostać linka z info
 Może ja przegapiłam finał ale miałam dostać linka z info  

normalnie zazdraszczam
  normalnie zazdraszczam  

wspaniałe kolaże Jolu  .....może konkurs przerósł organizatorów albo jeszcze trzeba poczekać na werdykt
  wspaniałe kolaże Jolu  .....może konkurs przerósł organizatorów albo jeszcze trzeba poczekać na werdykt