Zieloni przyjaciele Kati cz.2
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zieloni przyjaciele Kati cz.2
Gratuluję kochana
Bardzo się cieszę że już po wszystkim 
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani serdecznie dziękuję za tyle ciepłych komentarzy.
Od 07.06.2010 godz 12.47 jestem szczęśliwą matką Oskarka.
Chociaż cesarka mnie wymęczyła i nadal męczy bo boli mnie po prostu wszystko, ale chodzę. Od wczoraj czyli po 24 godzinach od operacji przewieżli mnie na noworodki i tam zaraz dostałam synusia, więc nie mogłam się lenić. Chodzę na pół zgięta, bo szwy tak bolą że nie mogę się wyprostować. Motywuje mnie synuś i to dzięki niemu robie szybkioe postępy. Jeśli chodzi o wyjście to najszybciej wyjdę w piątek, ale to się jeszcze okaże
Fotki synunia wrzucę jak mąż przywiezie mi kabelel abym mogła je przerzucić do lapka.
Od 07.06.2010 godz 12.47 jestem szczęśliwą matką Oskarka.
Chociaż cesarka mnie wymęczyła i nadal męczy bo boli mnie po prostu wszystko, ale chodzę. Od wczoraj czyli po 24 godzinach od operacji przewieżli mnie na noworodki i tam zaraz dostałam synusia, więc nie mogłam się lenić. Chodzę na pół zgięta, bo szwy tak bolą że nie mogę się wyprostować. Motywuje mnie synuś i to dzięki niemu robie szybkioe postępy. Jeśli chodzi o wyjście to najszybciej wyjdę w piątek, ale to się jeszcze okaże
Fotki synunia wrzucę jak mąż przywiezie mi kabelel abym mogła je przerzucić do lapka.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- AGA Z

- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Witaj mamusiu.
Trochę nieścisłości wkradło się, ale już wszystko wiadomo.
Jeszcze raz wielkie gratulacje.
Trzymajcie się i szybko wracajcie do domciu. W domu najlepiej i szybko się wraca do formy.
Trochę nieścisłości wkradło się, ale już wszystko wiadomo.
Jeszcze raz wielkie gratulacje.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Antilia
- 1000p

- Od: 15 maja 2010, o 17:13
Gratulacje dla młodej mamy
niech Ci synek zdrowo rośnie
To pierworodny? 
- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj z powrotem Kasiu,wszystkiego dobrego dla mamy i Oskarka

- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Kasiu i ja gratuluję
.Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
- kati-1976

Agnieszko, bardzo bym chciała już być w domu. Tutaj, niby spokój, ale leżę z maluszkiem sama w salce, więc nie ma nawet do kogo gęby otworzyć. Dobrze, że mam jeszcze ten net i Was
i wyjdzie ze szpitala. Nie może sobie jakoś uświadomić, że zdrowi nie leżą w szpitalu
Damianku, Aniu, dziękuję
Nie leżę w zgierskim Szpitalu Wojewódzkim im Marii Curie Skłodowskiej. Jakieś mam uprzedzenia co do Matki Polki, bo słyszałam, że tam straszny kołhoz jest.Doti pisze:Kasiu,leżysz w Matce Polce?
To drugi synuś. Wiktorek ma 3,5 roku i codziennie się pyta, kiedy wreszcie Oskarek wyzdrowiejeAntilia pisze:To pierworodny?
Damianku, Aniu, dziękuję
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu i ja przyłączam się do szczerych gratulacji
życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Oskarka, a zanim wrócisz w pełni sił przejrzę dokładnie Twój wątek

- AGA Z

- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Oj tak, Matka Polka to jakaś pomyłka. Fajnie było jakieś 10 lat temu jak rodziłam córkę.
2 lata temu rodziłam synka i płakałam M. w mankiet, żeby Mnie zabrał. Leżałam 6 dni i oprócz kąpania wszystko robiłam sama przy dziecku. Miałam kleszczowy poród i strasznie Mnie poharatali. Ledwo łaziłam a jeszcze 2 dni i noc musiałam pilnować małego w inkubatorze. Mieli taki sprzęt na 3 dni przed datą przeglądu i przegrzewał się co chwilkę. Musiałam chodzić do pokoju obok.
Pielęgniarka jak przyszła, bo zadzwoniłam dzwonkiem i powiedziała, ze dzwonek jest dla leżących.
Jak raz wstaniesz do dziecka to już nie masz pomocy, niestety. Faktem jest, że na noc była tylko jedna na cały oddział.
Wszystkim odradzam Matkę Polkę.
2 lata temu rodziłam synka i płakałam M. w mankiet, żeby Mnie zabrał. Leżałam 6 dni i oprócz kąpania wszystko robiłam sama przy dziecku. Miałam kleszczowy poród i strasznie Mnie poharatali. Ledwo łaziłam a jeszcze 2 dni i noc musiałam pilnować małego w inkubatorze. Mieli taki sprzęt na 3 dni przed datą przeglądu i przegrzewał się co chwilkę. Musiałam chodzić do pokoju obok.
Pielęgniarka jak przyszła, bo zadzwoniłam dzwonkiem i powiedziała, ze dzwonek jest dla leżących.
Wszystkim odradzam Matkę Polkę.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Kasiu i ode mnie przyjmij z głębi serca szczere gratulacje
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Kasiu, widzę, że jesteś aktywna.. Maleństwo chyba słodko śpi..

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Kasiu gratuluję i wszystkiego dobrego 
- kati-1976

Maleństwo o 18.00 będzie jadło, więc zaraz się obudzi, bo już się kręci.
Spróbuję zdążyć wrzucić fotki.
Miło mi przedstawić Wam mojego drugiego synka Oskarka.
Ma dwa dni i prawie 5 godzin.
Do kogo podobny, trudno powiedzieć. Siostra zaraz po cesarce okrzyknęła, że cała ja, jednak ja żadnych podobieństw nie widzę. na pewno jest podobny do brata. Wiktor wyglądał prawie identycznie

Spróbuję zdążyć wrzucić fotki.
Miło mi przedstawić Wam mojego drugiego synka Oskarka.
Ma dwa dni i prawie 5 godzin.
Do kogo podobny, trudno powiedzieć. Siostra zaraz po cesarce okrzyknęła, że cała ja, jednak ja żadnych podobieństw nie widzę. na pewno jest podobny do brata. Wiktor wyglądał prawie identycznie

- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Śliczny niemowlaczek,Kasiu jeszcze raz gratuluje udanego porodu.