A bergenia to mnie nie lubi, stoi tak jak ją w zeszłym roku na wiosnę posadziłem, z czterema liśćmi
Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
Gabi, u mnie własnie tak kończa wszystkie :P ostrzegam tego, który tak zamaszyście kroczy
ja nie mam skrupulów, skończysz jak twoi kumple
Ariel, jest duuużo odmian tulipanów botanicznych, ale wszystkie dla mnie sa superaśne, takie delikutasne i tak duzo ich z jednej cebulki wyrasta
i kwitną wczesniej aniżeli te duże
Bergenia na pewno lubi Cię, może to taki nieśmiały egzemplarz jak mój, troszke czasu upłynęło zanim sie oswoiła, ale warto poczekać i dla kwiatów i dla liści
, nie wymieniaj na inny model 
Ariel, jest duuużo odmian tulipanów botanicznych, ale wszystkie dla mnie sa superaśne, takie delikutasne i tak duzo ich z jednej cebulki wyrasta
Bergenia na pewno lubi Cię, może to taki nieśmiały egzemplarz jak mój, troszke czasu upłynęło zanim sie oswoiła, ale warto poczekać i dla kwiatów i dla liści
Witam, witam
Małgosiu, ja tez mam nadzieje na to spotkanie i tez mam nadzieje, że nic nie wyskoczy / u mnie to tak trudno cos zaplanować na sto procent, ale tym razem nie pozwole niczym się zaskoczyc :P /.
Działkę mam na Riwierze Francuskiej
- ul.Francuska, boczna Klecińskiej. Jak nie kojarzysz, przybliżę- pytaj. Autobusy: 126, 134, 136 . Zmotoryzowani niechętnie widziani 
Małgosiu, ja tez mam nadzieje na to spotkanie i tez mam nadzieje, że nic nie wyskoczy / u mnie to tak trudno cos zaplanować na sto procent, ale tym razem nie pozwole niczym się zaskoczyc :P /.
Działkę mam na Riwierze Francuskiej
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja nie wiem czy znajdę , ale myślę że Monia będzie wiedziała gdzie to jest :P .
Zresztą koniec języka za przewodnika ;:94
Jakby co to w razie okoliczności łagodzących podamy sobie numery telefonów i tak się znajdziemy
.
Małgoś też chyba będzie mogła przyjść to razem wparujemy jak banda na twoje włości
Zresztą koniec języka za przewodnika ;:94
Jakby co to w razie okoliczności łagodzących podamy sobie numery telefonów i tak się znajdziemy
Małgoś też chyba będzie mogła przyjść to razem wparujemy jak banda na twoje włości
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Hej! Dziewczyny! Jeśli zwołujecie wrocławską ,ostrą grupę pod wezwaniem ,to chętnie do niej dołączę(jeśli tylko nie będę pracowała)

Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234