Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
och Samanto! kiedy ten fotel i książka i relaks to nie wiem!!!! ostatnio mało czasu nawet na porządki, wczoraj byłam oglądać jak "się" robi domek w środku tzn. ściany i sufit.... nazrywałam troche jeżyn, malin, poskubałam słonecznika.... za chwaściory się nawet nie brałam bo ich mnóstwo..... a o 19 był już taki ziąb że hej!... idzie jesień jak nic!!!!
kiedy ja zrobie ten skalniak?

Oj Iwonko , Iwonko - a gdzie tu chwastyonka37 pisze:och Samanto! kiedy ten fotel i książka i relaks to nie wiem!!!! ostatnio mało czasu nawet na porządki, wczoraj byłam oglądać jak "się" robi domek w środku tzn. ściany i sufit.... nazrywałam troche jeżyn, malin, poskubałam słonecznika.... za chwaściory się nawet nie brałam bo ich mnóstwo..... a o 19 był już taki ziąb że hej!... idzie jesień jak nic!!!!

jak jest żar to podlewam,a tak radzą sobie całkiem dobrze.onka37 pisze:Och Tess, ja nie będę w stanie podlewać ich tak często!!! muszę na spokojnie pomyśleć co i jak... tylko jak były w tamtym roku przesadzone i ścięte czy mogę przesadzić jeszcze raz teraz?
karo jest chyba lepiej zorientowana co do hortensji, ja przesadzałam i rosną oki.
onka37 Przyszłam z rewizytą
Działka zrobiona z pomysłem normalnie super, ślicznie !!!
Własnie dziś będę robiła coś takiego( nie wiem jak to nazwać hehe)

I tak to sobie wyobrażałam bardzo podobają mi się takie fale
Jeszcze nie wiem jak to zrobić ? Mam nadzieję że sobie poradzę. 
Zwariować można, jestem na etapie właściwie projektowania ogrodu i już mam taki mętlik w głowie. Mam mnustwo pomysłów, ale jak przeglądam różne wątki na forum to podobają mi się następne rozwiązania. I tak w kółko, tak do końca nie wiem jeszcze jak będzie wyglądała moja działeczka. Wyjdzie w praniu
Bardzo Ci dziękuje ,że do mnie zaglądnełaś.

Własnie dziś będę robiła coś takiego( nie wiem jak to nazwać hehe)

I tak to sobie wyobrażałam bardzo podobają mi się takie fale

Zwariować można, jestem na etapie właściwie projektowania ogrodu i już mam taki mętlik w głowie. Mam mnustwo pomysłów, ale jak przeglądam różne wątki na forum to podobają mi się następne rozwiązania. I tak w kółko, tak do końca nie wiem jeszcze jak będzie wyglądała moja działeczka. Wyjdzie w praniu

Bardzo Ci dziękuje ,że do mnie zaglądnełaś.
Oglądałam sobie twoją działeczkę bardzo mi się podoba super.
Ja mieszkam z babcia mojego męża i jej się nic nie podoba co ja robię ,a kiedyś
tu były same krzaki drzewa porośnięte w koło domu ,trawa po kolana,a gdy doprowadzamy z mężem wszystko do porządku to jest nie dobrze.
podoba mi się twój grill chyba też muszę swojego M na mówić żeby coś wymyślił .
Pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... highlight=
Ja mieszkam z babcia mojego męża i jej się nic nie podoba co ja robię ,a kiedyś
tu były same krzaki drzewa porośnięte w koło domu ,trawa po kolana,a gdy doprowadzamy z mężem wszystko do porządku to jest nie dobrze.
podoba mi się twój grill chyba też muszę swojego M na mówić żeby coś wymyślił .
Pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... highlight=
Aneczko, cieszę się że Ci się podoba, choć mi po wizytach w ogrodach forumowiczów coraz mniej. Jeżeli chodzi o fale to częśc z nich to drewniany rolborder , a to po prawej stronie to zwykły plastikowy, ze względu na koszty jego trochę trudniej mi się wkładało bo jest to jeden długi odcinek i trzeba dobrze naciągać, powodzenia w działaniu!
Kasiu- co do Babci to cię rozumiem... ale wytłumacz jej że robisz dobrze bo efekty super ! byłam widziałam
a ja mój ogródek zakupiłam tylko z moim M, ale jeżeli prześledziłaś mój wątek to przeczytałaś że odziedziczyłam go chyba z teściami
, którzy wtrącają się do wszystkiego, krytykują i próbują mieszać po swojemu.... problem w tym ze mój M nie daje rady robić wszystkiego sam, potrzebuje czasem pomocy teścia i tak to wychodzi..... że ja to potem jestem zołza
Kasiu- co do Babci to cię rozumiem... ale wytłumacz jej że robisz dobrze bo efekty super ! byłam widziałam

- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Onka, tak trochę OT, cokolwiek zrobisz na działce, lub czego nie zrobisz, to i tak masz szanse być zołzą. Uśmiechaj się do teściów, ale rob swoje, a za udzieloną pomoć zawsze podziękuj, niech się czują docenieni, lecz podkreśl, że to Wasza działka.
Aha, żeby nie było, że mówię tak sobie, ja też jestem prawie teściowa, bo związek jeszcze nie formalny.
Aha, żeby nie było, że mówię tak sobie, ja też jestem prawie teściowa, bo związek jeszcze nie formalny.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.