Ależ pędzisz z tym wątkiem

Zaklinanie wiosny wspomnieniami chyba przyniosło efekt, bo już się znowu chce żyć

....chyba nasze kolorowe wspomnienia przywabiły wiosnę, od wczoraj było słonecznie i w miarę ciepło i w końcu mogłam popracować w ogrodzie. Cieszę się, bo sporo pracy zrobiłam , już jest czyściutko
 ....chyba nasze kolorowe wspomnienia przywabiły wiosnę, od wczoraj było słonecznie i w miarę ciepło i w końcu mogłam popracować w ogrodzie. Cieszę się, bo sporo pracy zrobiłam , już jest czyściutko  Teraz tylko czekam na kwitnienie forsycji, żeby wziąć się za odkrywanie kopców i przycinanie róż....ale to już po świętach
 Teraz tylko czekam na kwitnienie forsycji, żeby wziąć się za odkrywanie kopców i przycinanie róż....ale to już po świętach   
  Całe szczęście, ze buczków na pniu nie było, bo też bym kupiła
 Całe szczęście, ze buczków na pniu nie było, bo też bym kupiła   
   Teraz będę musiała znaleźć dla niego kącik.....pewnie żeby to zrobić trzeba będzie przesadzić kilka innych krzaczków
 Teraz będę musiała znaleźć dla niego kącik.....pewnie żeby to zrobić trzeba będzie przesadzić kilka innych krzaczków  

My chcemy modrzewia, my chcemy modrzewia, my chcemy modrzewia
  My chcemy modrzewia, my chcemy modrzewia, my chcemy modrzewia  

To muszę zobaczyć ogród tak często odwiedzany. Na  FO jestem  od niedawna ale już totalnie zawirusowana i zakręcona.
  To muszę zobaczyć ogród tak często odwiedzany. Na  FO jestem  od niedawna ale już totalnie zawirusowana i zakręcona.  Masz sporo pięknych wiosennych kwiatków. Imponująca kolekcja bratków w ślicznie przybranych donicach i koszyczkach.
  Masz sporo pięknych wiosennych kwiatków. Imponująca kolekcja bratków w ślicznie przybranych donicach i koszyczkach. .Uwielbiam zdjęcia wspominkowe. Cieplej się robi na sercu zwłaszcza że Twoje rabatki pierwsza klasa. Te astilbe w różnych kolorach, ta rabata wokół cisa (chyba), ta niebiesko-fioletowa ach.... Zachęcają by cofnąć się do części archiwalnych, co też niniejszym czynię
 .Uwielbiam zdjęcia wspominkowe. Cieplej się robi na sercu zwłaszcza że Twoje rabatki pierwsza klasa. Te astilbe w różnych kolorach, ta rabata wokół cisa (chyba), ta niebiesko-fioletowa ach.... Zachęcają by cofnąć się do części archiwalnych, co też niniejszym czynię 
 No i nic straconego- buczek też może jeszcze się trafi.
  No i nic straconego- buczek też może jeszcze się trafi.  

Miło, że odwiedziłaś mój ogródek i bardzo się cieszę, ze podoba Ci sie  . Zapraszam serdecznie
 Miło, że odwiedziłaś mój ogródek i bardzo się cieszę, ze podoba Ci sie  . Zapraszam serdecznie   
  Ale to taki fajny wirus....przyjemny i piękny
 Ale to taki fajny wirus....przyjemny i piękny   

Ale czasami chciejstwo wygrywa z rozumem

tak samo wiele prymulek....przynajmniej 10 krzaczków stracone....aż nie mogę uwierzyć....to takie ,,żelazne,, kwiatuszki
 tak samo wiele prymulek....przynajmniej 10 krzaczków stracone....aż nie mogę uwierzyć....to takie ,,żelazne,, kwiatuszki  

, ciekawe co mogło być powodem, że
 , ciekawe co mogło być powodem, że 

Agnieszko no z takim na pniu nie powinno być wielkiego problemu. Może robić za parasol dla mniejszych roślinek.AGNESS pisze:Aniu, tylko gdzie to sadzić ???