Mój pierwszy własny ogródek działkowy cz. II 2012

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój pierwszy własny ogródek działkowy cz. II 2012

Post »

Witaj. Ale fajne zakupki zrobilas. Storczyk piekny. Zakwitl Ci szybko ponownie? No duzo osob by chcialo taka bude jak Ty masz hehe. Bardzo mi sie podoba jak urzadziliscie sobie w srodku. Praktycznie domowe warunki.
Fajniutkie szzafeczki w kuchni
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Olu przeczytałam cały wasz wątek i jestem pełna podziwu.Kawał dobrej roboty odwaliliście. Z sukcesem dbasz o swoje rośliny, a one Ci się odwdzięczają swoim pięknem.Gratuluję powiększenia rodzinki.Będziesz miała , gdzie odpoczywać z dzidziusiem.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
piatkow33
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 20 mar 2013, o 19:47

Post »

Od kilku tygodni myslimy z męzem o zakupie działki, Dzięki Wam w piątek idziemy ogladać 3 działeczki.Zrobiliście kawał dobrej roboty ;:138 Pozdrawiam sedrecznie
AleksandraK
200p
200p
Od: 7 kwie 2011, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

piatkow33 pisze:Od kilku tygodni myslimy z męzem o zakupie działki, Dzięki Wam w piątek idziemy ogladać 3 działeczki.Zrobiliście kawał dobrej roboty ;:138 Pozdrawiam sedrecznie
To bardzo mi miło, ze Was tak zmotywowaliśmy. Działka to super sprawa, trzeba się napracować a owszem ale to sama przyjemność. Powodzenia w poszukiwaniu.
AleksandraK
200p
200p

Post »

Dzień Wiosny

Jak żyję to nie pamiętam takiego dnia wiosny :)

u mnie dzisiaj z okien mieszkania o 9.00 rano było tak:
temperatura na plusie 1 a widoki zaskakujące :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Śnieg apda, biało, zimno a mi się tak chce kwiatów, znowu byłam w Biedronce i znowu nie mogłam się oprzeć i zrobiłam takie zakupy:

Obrazek

Liatrę mam, przepiękną fioletową ale podoba mi się jeszcze biała więc sobie fundnełam i mam w planie wsadzić obok tej fioletowej. A dalie są cudowne ale rok temu omijałąm je ze względu na to,że trzeba wykopywac na zime a teraz już mi to obojętne i tak wykopuje mieczyki więc moge i dalie. a bagonie wstawię do donicy, tez są cudne. Tylko, kiedy ta wiosna przyjdzie?
AleksandraK
200p
200p

Post »

Obrazek

Nawet Grudnik w mieszkaniu chyba przez ten śnieg zwariował :) i zaczyna kwitnąć ale tylko z jednej strony, z drugiej strony kwiatki obumarły.

Obrazek

Pochwalę się jeszcze tegorocznym prezentem urodzinowym od kuzynki Beaty, storczyk

Obrazek

a zeszłoroczny kwitnie dalej i stopniowo rozwija swoje cudne kwiatki

Obrazek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj, ja mam duuuzo wiecej sniegu za oknami :( storczyk pierwszy boski. Jesszcze takiego ladnego nie widzialam. Wyglada jak dwa w jednej donicy :-) a drugi tez ladny. Pieknie kwitnie. Ja kocham storczyki ale chyba nie mam do nich reki. Jeszcze zaden nie zakwitl mi na nowo :( rozmawiam z nimi codziennie, a one nic. Jakie byly takie sa. Jeden z jednym pedem, drugi z polowa pedu, trzeci bez pedow. I nic do przodu nie ruszaja.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Witaj, storczyki masz cudne. Bardzo mi się podobają. Wiesz, coś w tym jest ciekawego, bo ja mam trzy grudniki i każdy właśnie zakwitł.Taka wiosnę mamy , czy one czują,że to dla nich odpowiednia pora na kwitnienie.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
AleksandraK
200p
200p

Post »

Kupiłam dzisiaj okno gospodarcze w Castoramie (98zł). Mąż będzie wstawiał na ścianie, gdzie mamy meble kuchenne, będę mogła wynieść moje siewki na działkę, bo w mieszkaniu nie mam gdzie tego trzymać. A do tej pory nic nie mogłam trzymac na działce, bo jak zasłonimy okiennice to ciemnica.

Obrazek
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Dobrze pomyśleliście z tym oknem, będzie widniej na działce w domku i siewki będą się tam znakomicie miały.
Miłego dnia :wit

H. Jackson Brown
AleksandraK
200p
200p

Post »

U mnie do 10.04 non stop na minusie w nocy. Chyba w tym roku nie będę mięć kwiatków. Może też być ciężko z bobem i groszkiem - miłością mojego męża :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Witaj OLu :wit
Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego .
Będę zaglądać na Forum dopiero po świętach., choć pogoda nie brzmi optymistycznie , życzę Ci dużo słońca na te dni świąteczne. ;:196

H. Jackson Brown
AleksandraK
200p
200p

Post »

julianna pisze:Witaj OLu :wit
Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego .
Będę zaglądać na Forum dopiero po świętach., choć pogoda nie brzmi optymistycznie , życzę Ci dużo słońca na te dni świąteczne. ;:196
Dziękuję julianno. Tobie tez życzę radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy. Do usłyszenia po świętach.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Widok jak u mnie dzisiejszego poranka-przez chwilę myślałam że jeszcze śpię
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”