Mój pierwszy własny ogródek działkowy cz. II 2012
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój pierwszy własny ogródek działkowy cz. II 2012
Witaj. Ale fajne zakupki zrobilas. Storczyk piekny. Zakwitl Ci szybko ponownie? No duzo osob by chcialo taka bude jak Ty masz hehe. Bardzo mi sie podoba jak urzadziliscie sobie w srodku. Praktycznie domowe warunki.
Fajniutkie szzafeczki w kuchni
Fajniutkie szzafeczki w kuchni
Olu przeczytałam cały wasz wątek i jestem pełna podziwu.Kawał dobrej roboty odwaliliście. Z sukcesem dbasz o swoje rośliny, a one Ci się odwdzięczają swoim pięknem.Gratuluję powiększenia rodzinki.Będziesz miała , gdzie odpoczywać z dzidziusiem.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Od kilku tygodni myslimy z męzem o zakupie działki, Dzięki Wam w piątek idziemy ogladać 3 działeczki.Zrobiliście kawał dobrej roboty
Pozdrawiam sedrecznie

-
- 200p
- Od: 7 kwie 2011, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To bardzo mi miło, ze Was tak zmotywowaliśmy. Działka to super sprawa, trzeba się napracować a owszem ale to sama przyjemność. Powodzenia w poszukiwaniu.piatkow33 pisze:Od kilku tygodni myslimy z męzem o zakupie działki, Dzięki Wam w piątek idziemy ogladać 3 działeczki.Zrobiliście kawał dobrej robotyPozdrawiam sedrecznie
-
- 200p
Dzień Wiosny
Jak żyję to nie pamiętam takiego dnia wiosny
u mnie dzisiaj z okien mieszkania o 9.00 rano było tak:
temperatura na plusie 1 a widoki zaskakujące

Śnieg apda, biało, zimno a mi się tak chce kwiatów, znowu byłam w Biedronce i znowu nie mogłam się oprzeć i zrobiłam takie zakupy:

Liatrę mam, przepiękną fioletową ale podoba mi się jeszcze biała więc sobie fundnełam i mam w planie wsadzić obok tej fioletowej. A dalie są cudowne ale rok temu omijałąm je ze względu na to,że trzeba wykopywac na zime a teraz już mi to obojętne i tak wykopuje mieczyki więc moge i dalie. a bagonie wstawię do donicy, tez są cudne. Tylko, kiedy ta wiosna przyjdzie?
Jak żyję to nie pamiętam takiego dnia wiosny

u mnie dzisiaj z okien mieszkania o 9.00 rano było tak:
temperatura na plusie 1 a widoki zaskakujące

Śnieg apda, biało, zimno a mi się tak chce kwiatów, znowu byłam w Biedronce i znowu nie mogłam się oprzeć i zrobiłam takie zakupy:

Liatrę mam, przepiękną fioletową ale podoba mi się jeszcze biała więc sobie fundnełam i mam w planie wsadzić obok tej fioletowej. A dalie są cudowne ale rok temu omijałąm je ze względu na to,że trzeba wykopywac na zime a teraz już mi to obojętne i tak wykopuje mieczyki więc moge i dalie. a bagonie wstawię do donicy, tez są cudne. Tylko, kiedy ta wiosna przyjdzie?
-
- 200p
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj, ja mam duuuzo wiecej sniegu za oknami
storczyk pierwszy boski. Jesszcze takiego ladnego nie widzialam. Wyglada jak dwa w jednej donicy
a drugi tez ladny. Pieknie kwitnie. Ja kocham storczyki ale chyba nie mam do nich reki. Jeszcze zaden nie zakwitl mi na nowo
rozmawiam z nimi codziennie, a one nic. Jakie byly takie sa. Jeden z jednym pedem, drugi z polowa pedu, trzeci bez pedow. I nic do przodu nie ruszaja.

Witaj, storczyki masz cudne. Bardzo mi się podobają. Wiesz, coś w tym jest ciekawego, bo ja mam trzy grudniki i każdy właśnie zakwitł.Taka wiosnę mamy , czy one czują,że to dla nich odpowiednia pora na kwitnienie.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
-
- 200p
Dobrze pomyśleliście z tym oknem, będzie widniej na działce w domku i siewki będą się tam znakomicie miały.
Miłego dnia
Miłego dnia

H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
-
- 200p
U mnie do 10.04 non stop na minusie w nocy. Chyba w tym roku nie będę mięć kwiatków. Może też być ciężko z bobem i groszkiem - miłością mojego męża 

Witaj OLu
Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego .
Będę zaglądać na Forum dopiero po świętach., choć pogoda nie brzmi optymistycznie , życzę Ci dużo słońca na te dni świąteczne.

Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego .
Będę zaglądać na Forum dopiero po świętach., choć pogoda nie brzmi optymistycznie , życzę Ci dużo słońca na te dni świąteczne.

H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
-
- 200p
Dziękuję julianno. Tobie tez życzę radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy. Do usłyszenia po świętach.julianna pisze:Witaj OLu![]()
-
- 200p
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Widok jak u mnie dzisiejszego poranka-przez chwilę myślałam że jeszcze śpię