Te żurawki na fotkach to ilu letnie ?
Ogródek AGNESS cz. 10
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Aguś druga fotka podbiła moje
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Krysiu dziękuję za miłe słowa
Huśtaweczka to ulubione miejsce moich ogrodowych posiadówek. Mam z niej widok na większą część ogrodu
Jesień faktycznie nadchodzi wielkimi krokami, chociaż tak na prawdę mocno jeszcze jej nie widać. Drzewa i krzewy zielone, spadają dopiero pojedyncze liście.....ale niestety idzie, idzie.....
Aguś ja też bardzo lubię oglądać widoczki ogólne.....ale uwielbiam też oglądać portrety kwiatów. Patrząc z dużej odległości nie widać tego co w roślinie najpiękniejsze......i skąd byśmy brali nasze chciejstwa
a tak jak naoglądamy sie z bliska takich cudowności, to zeszyty puchną
Ewuś aż się boję co będzie jak wszystko się rozrośnie
Ale od czegóż są sekatory
Aguś żurawki widoczne na fotce to zeszłoroczne nasadzenia
Jesień faktycznie nadchodzi wielkimi krokami, chociaż tak na prawdę mocno jeszcze jej nie widać. Drzewa i krzewy zielone, spadają dopiero pojedyncze liście.....ale niestety idzie, idzie.....
Aguś ja też bardzo lubię oglądać widoczki ogólne.....ale uwielbiam też oglądać portrety kwiatów. Patrząc z dużej odległości nie widać tego co w roślinie najpiękniejsze......i skąd byśmy brali nasze chciejstwa
Ewuś aż się boję co będzie jak wszystko się rozrośnie
Aguś żurawki widoczne na fotce to zeszłoroczne nasadzenia
- lemka77

- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Pieknie się u Ciebie rozrosły żurawki.
w ogóle fatastycznie zestawiasz rośliny.
Dzięki temu każda jest widoczna
w ogóle fatastycznie zestawiasz rośliny.
Dzięki temu każda jest widoczna
Pozdrawiam Ida
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Piekne krajobrazy nam serwujesz....na drugiej fotce na ławeczce chyba Pani Jesień leży takie miałam wrazenie ,że się rozgościła na dobre
Cudowne ujęcia mojego ulubionego ogródka ,w którym dawno nie byłam
Poprawię się
Buziaki !!!!
Buziaki !!!!
marzenia się spełniają! Dana
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko te rabaty hostowo -żurawkowe są jednak najciekawsze od wiosny do jesieni jest cały czas ładne .
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Śliczne fotki i uważam że żurawki to jednak królowe 
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie
, no cóż , jak zawsze serwujesz soczystą zieleń i jak dla mnie ...letnie klimaty
.
Nie zauważam , ba , nie zwracam uwagi na opadające liście z drzew . Wszak żurawki , hosty , języczki nie dają po sobie poznać , że to schyłek lata .
...Ubiorę Jesień w kolory lata ..
by cieszyć się nimi dłużej ...
... rano mgła , o zmierzchu poświata ..
wyrażnie mi to nie służy ...
Gorące , upalne pozdrowionka
.
Nie zauważam , ba , nie zwracam uwagi na opadające liście z drzew . Wszak żurawki , hosty , języczki nie dają po sobie poznać , że to schyłek lata .
...Ubiorę Jesień w kolory lata ..
by cieszyć się nimi dłużej ...
... rano mgła , o zmierzchu poświata ..
wyrażnie mi to nie służy ...
Gorące , upalne pozdrowionka
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- AGNESS

Iduś dziękuję
lubię łączyć rośliny różniące się ze sobą, uważam, że takie kontrasty jeszcze bardziej pokazują ich urodę i różnorodnośc i zarówno w kolorze jak i w kształcie liści i pokroju roślinki
Danuś
oj leży , leży....najpierw poskracałam pędy jeżyny i położyłam na huśtawkę żeby rozdrobnić, ale zanim to wykonałam, to zrobiłam sobie przerwę na fotking
Tak, że bałaganik został uwieczniony na zdjęciu......ale faktycznie udajmy, ze to Pani Jesień......jeszcze śpi w promykach letniego słoneczka
Geniu ja też tak myślę, żurawki są przepiękne o każdej porze roku....nawet zimą, jeśli nie przykryje ich śnieg
Dlatego wkomponowuję je wszędzie gdzie się da.....i coraz widzę nowe miejsca, gdzie mogą zamieszkać
Kasiu dziękuję
Co do żurawek podpisuję się obiema łapkami
Jagódko piękne rymy....dziękuję Ci za nie
Ja też czuję sie wybitnie letnio.....tych kilku liści leżących na trawniku nie widzę
Drzewa i krzewy jeszcze soczyście zielone, ani myślą o przebarwianiu, na dworze upalnie i pięknie.....tylko się cieszyć wspaniałymi letnimi dniami
Słoneczne, gorące, kolorowe lato

Danuś
Geniu ja też tak myślę, żurawki są przepiękne o każdej porze roku....nawet zimą, jeśli nie przykryje ich śnieg
Kasiu dziękuję
Jagódko piękne rymy....dziękuję Ci za nie
Ja też czuję sie wybitnie letnio.....tych kilku liści leżących na trawniku nie widzę
Słoneczne, gorące, kolorowe lato

-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, to ja zginęłam w poprzedniej części, a Ty taki skok do przodu, nie nadażam, może zimą...
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
ale widoki...
Uczta dla oczu i serca
A h.dębolistna w zieleniach wprawiła mnie w osłupienie - moje już łapią czerwony kolorek na brzegach liści...
znaczy - u mnie jesień, a u Ciebie ciągle lato... 
Uczta dla oczu i serca
A h.dębolistna w zieleniach wprawiła mnie w osłupienie - moje już łapią czerwony kolorek na brzegach liści...
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu Twój ogród wcale nie przypomina jesieni. Piękne, soczyste kolory rabat i trawnika, tylko kilka spadłych listków sugerują nadchodzącą jesień, ale one u Ciebie wyglądają uroczo.
Gdy byłam u Ciebie, zachwycałam się pięknymi liliami, że nawet nie zauważyłam wrzosów, a one tak pięknie kwitną.
Każda roślina ma w ogrodzie swoją porę, kiedy się zwraca na nie uwagę i to jest piękne.
Gdy byłam u Ciebie, zachwycałam się pięknymi liliami, że nawet nie zauważyłam wrzosów, a one tak pięknie kwitną.
Każda roślina ma w ogrodzie swoją porę, kiedy się zwraca na nie uwagę i to jest piękne.
Odwiedziłabym Cię hihi ale muszę teraz znów grzecznie pomieszkać w domu:D:D
Witaj Aguś
Pisałaś nie raz, że masz dość mały ogródek. Ale za to jest bardzo klimatyczny
Aż chce się posiedzieć i w spokoju napić porannej kawusi 
Pisałaś nie raz, że masz dość mały ogródek. Ale za to jest bardzo klimatyczny
- lemka77

- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Aga pięknie u Ciebie- jak w bajce. Żurawki są niesamowite- sama uległam ich urokowi, ale większość to tegoroczne nabytki więc dopiero w przyszłym roku się rozrosną. Nawet nie przypuszczałam, że tyle jest odmian. 
Pozdrawiam Ida
- AGNESS

Mariolu zimą będzie więcej czasu na odwiedzanie wątków....teraz bardzo przyzywa nas ogródek
Ja mam tę przyjemność , ze mogę korzystać z internetu w pracy
Ewuniu dziękuję, jesteś bardzo miła
Ja naprawdę wcale nie widzę jesieni....tylko schyłek wspaniałego barwnego, rozświetlonego gorącym słoneczkiem lata
U mnie drzewa i krzewy jeszcze się nie przebarwiają, spadają tylko pojedyncze liście z wiśni....a pozostałe zieloniutkie....
Tajeczko ja powiem szczerze, że też wcale nie czuję jesieni.....może przez te cudowne upały jakie są cały czas
Gdyby było deszczowo i szaro, to odczucia byłyby zupełnie inne.....a tak.....sielanka
Z lilii zostały tylko patyczki.......no muszę oddać pokłon lilii Rubrum.....cały czas kwitnie....jako jedyna już.....
Wrzosów mam dosyć sporo , bo jak na teki mały ogródek to ponad 50, ale te zeszłoroczne są słabiutkie....mam nadzieję, że nabiorą mocy i się wzmocnią....
Ula....a jak długo potrafisz grzecznie usiedzieć
Marcinku .....nie masz daleko.....więc serdecznie zapraszam na kawkę, póki jeszcze piękna pogoda i troszkę kolorków w ogrodzie
Iduś dziękuję
Żurawki rosną szybciutko, więc błyskawicznie będziesz miała piękne kępy
A odmian jest ogrom.....i wszystkie takie piękne....Ja też część kupowałam w tym roku i już bardzo ładnie porosły 
Ewuniu dziękuję, jesteś bardzo miła
Tajeczko ja powiem szczerze, że też wcale nie czuję jesieni.....może przez te cudowne upały jakie są cały czas
Gdyby było deszczowo i szaro, to odczucia byłyby zupełnie inne.....a tak.....sielanka
Z lilii zostały tylko patyczki.......no muszę oddać pokłon lilii Rubrum.....cały czas kwitnie....jako jedyna już.....
Wrzosów mam dosyć sporo , bo jak na teki mały ogródek to ponad 50, ale te zeszłoroczne są słabiutkie....mam nadzieję, że nabiorą mocy i się wzmocnią....
Ula....a jak długo potrafisz grzecznie usiedzieć
Marcinku .....nie masz daleko.....więc serdecznie zapraszam na kawkę, póki jeszcze piękna pogoda i troszkę kolorków w ogrodzie
Iduś dziękuję