Te żurawki na fotkach to ilu letnie ?

Huśtaweczka to ulubione miejsce moich ogrodowych posiadówek. Mam z niej widok na większą część ogrodu
 Huśtaweczka to ulubione miejsce moich ogrodowych posiadówek. Mam z niej widok na większą część ogrodu   

a tak jak naoglądamy sie z bliska takich cudowności, to zeszyty puchną
 a tak jak naoglądamy sie z bliska takich cudowności, to zeszyty puchną   

Ale od czegóż są sekatory
 Ale od czegóż są sekatory   

Cudowne ujęcia mojego ulubionego ogródka ,w którym dawno nie byłam
 Cudowne ujęcia mojego ulubionego ogródka ,w którym dawno nie byłam   Poprawię się
 Poprawię się   

, no cóż , jak zawsze serwujesz soczystą zieleń i jak dla mnie ...letnie klimaty
  , no cóż , jak zawsze serwujesz soczystą zieleń i jak dla mnie ...letnie klimaty   .
 . .
 .
 lubię łączyć  rośliny różniące się ze sobą, uważam, że takie kontrasty jeszcze bardziej pokazują ich urodę i różnorodnośc i zarówno w kolorze jak i w kształcie liści i pokroju roślinki
  lubię łączyć  rośliny różniące się ze sobą, uważam, że takie kontrasty jeszcze bardziej pokazują ich urodę i różnorodnośc i zarówno w kolorze jak i w kształcie liści i pokroju roślinki   
  oj leży , leży....najpierw poskracałam pędy jeżyny i położyłam na huśtawkę żeby rozdrobnić, ale zanim to wykonałam, to zrobiłam sobie przerwę na fotking
  oj leży , leży....najpierw poskracałam pędy jeżyny i położyłam na huśtawkę żeby rozdrobnić, ale zanim to wykonałam, to zrobiłam sobie przerwę na fotking   Tak, że bałaganik został uwieczniony na zdjęciu......ale faktycznie udajmy, ze to Pani Jesień......jeszcze śpi w promykach letniego słoneczka
   Tak, że bałaganik został uwieczniony na zdjęciu......ale faktycznie udajmy, ze to Pani Jesień......jeszcze śpi w promykach letniego słoneczka   

Dlatego wkomponowuję je wszędzie gdzie się da.....i coraz widzę nowe miejsca, gdzie mogą zamieszkać
 Dlatego wkomponowuję je wszędzie gdzie się da.....i coraz widzę nowe miejsca, gdzie mogą zamieszkać   

Co do żurawek podpisuję się obiema łapkami
  Co do żurawek podpisuję się obiema łapkami   

Drzewa i krzewy jeszcze soczyście zielone, ani myślą o przebarwianiu, na dworze upalnie i pięknie.....tylko się cieszyć wspaniałymi letnimi dniami
 Drzewa i krzewy jeszcze soczyście zielone, ani myślą o przebarwianiu, na dworze upalnie i pięknie.....tylko się cieszyć wspaniałymi letnimi dniami  

znaczy - u mnie jesień, a u Ciebie ciągle lato...
 znaczy - u mnie jesień, a u Ciebie ciągle lato... 

Aż chce się posiedzieć i w spokoju napić porannej kawusi
 Aż chce się posiedzieć i w spokoju napić porannej kawusi  

Ja mam tę przyjemność , ze mogę korzystać z internetu w pracy
  Ja mam tę przyjemność , ze mogę korzystać z internetu w pracy   
  Ja naprawdę wcale nie widzę jesieni....tylko schyłek wspaniałego barwnego, rozświetlonego gorącym słoneczkiem lata
 Ja naprawdę wcale nie widzę jesieni....tylko schyłek wspaniałego barwnego, rozświetlonego gorącym słoneczkiem lata   U mnie drzewa i krzewy jeszcze się nie przebarwiają, spadają tylko pojedyncze liście z wiśni....a pozostałe zieloniutkie....
  U mnie drzewa i krzewy jeszcze się nie przebarwiają, spadają tylko pojedyncze liście z wiśni....a pozostałe zieloniutkie.... 

Żurawki rosną szybciutko, więc błyskawicznie będziesz miała piękne kępy
 Żurawki rosną szybciutko, więc błyskawicznie będziesz miała piękne kępy   A odmian jest ogrom.....i wszystkie takie piękne....Ja też część kupowałam w tym roku i już bardzo ładnie porosły
 A odmian jest ogrom.....i wszystkie takie piękne....Ja też część kupowałam w tym roku i już bardzo ładnie porosły