No co do echinocactus - a to może aż taki w naszych warunkach nie wyrosnie, ale malenstwem też nie będzie

Ale dla tych wszystkich piękności, warto się spłukać haha.W domu wszyscy mają ze mnie ubaw, kiedy sobie z moimi roślinkami rozmawiam i je chwalę.
 Ale dla tych wszystkich piękności, warto się spłukać haha.W domu wszyscy mają ze mnie ubaw, kiedy sobie z moimi roślinkami rozmawiam i je chwalę.  Nawet mój mąż stwierdził ,że im poświęcam więcej czasu niż jemu. Co tam, one tak pięknie się odwdzięczają.
 Nawet mój mąż stwierdził ,że im poświęcam więcej czasu niż jemu. Co tam, one tak pięknie się odwdzięczają.

. Jednak największym moim marzeniem jest tak im dogodzić aby zakwitły. To będzie najpiękniejszy widok i podziękowanie z ich strony.
 . Jednak największym moim marzeniem jest tak im dogodzić aby zakwitły. To będzie najpiękniejszy widok i podziękowanie z ich strony. 

. No cóż początki są najtrudniejsze, ale to mnie motywuje.  Skorzystam z Twoich rad Darku. Widziałam Twoją kaktusiarnie" imponujący widok.
 . No cóż początki są najtrudniejsze, ale to mnie motywuje.  Skorzystam z Twoich rad Darku. Widziałam Twoją kaktusiarnie" imponujący widok.   .
.  No cóż, cieszę się że mam palmę Madagaskaru
 No cóż, cieszę się że mam palmę Madagaskaru  

.
. 

. Odwiedzilam kilka stronek związanych tematyką z kaktusami i powiem szczerze, że nie sadziłam, że jest ich tak dużo
. Odwiedzilam kilka stronek związanych tematyką z kaktusami i powiem szczerze, że nie sadziłam, że jest ich tak dużo