An-ka - pogody i ciepełka zazdraszczam

u mnie smętne 12 do 14 stopni.... i siąpiący deszczyk.... czosnki powoli się rozwijają i można je w pełni podziwiać !
Azali u siebie nie mam... szkoda, bo to piękne kwiaty
AnaDS - ze zjeżdzalki jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy ja od ponad roku i na szczęście wytrzymuje wszelkie ślizgawkowe akrobacje mojego młodszego syna

Jest wysoka gdzies tak na 130. Posiada dwa stponie i trzeci stopień to już jest wejscie na ślizgawkę.
Ma sfalowany zjazd.
Nie pamiętam jak duże masz dzieci, ale mój 3 latek ciągle się na niej bawi z większym lub mniejszym natężeniem
Specjalnie nie kupowaliśmy mniejszej, bo synek siadając na górze, nóżkami praktycznie zaraz dotykał ziemi.
Nutka - hortensje kupiłam już kwitnące

a u mnie właśnie taki moment ze wiosenne przekwitły a te letnie dopiero zamierzaja zakwitnąć - czekają na słońce

Noooo, zapomniałam - czosnki kwitną i skalnica i na zurawkach sie kwiaty pokazały
Fabi - fajnie że jesteś

Mi też na wszystko ostatnio brakuje czasu....
Bożenko - mnie właśnie te niebieskie kule ujęły za serce jak sie na nie w sklepie natknęłam

Z moich ogrodówek zakwitnie chyba tylko jedna.... dwie pozostałe chyba mocno podgniły w czasie wczosno - wiosennych deszczy.... końcówki pędów były całe czarne i zgnite...
Te fioletowe na razie w donicach zdobią wejście do domu