Rosa 'Rosarium Uetersen' (Róża parkowa)

Biała pnąca NN

Rosa 'New Dawn' (Róża czepna (pnąca)

Jolu, w takim razie się cieszę, że mój ogród Cię przyciąga ;:49jolami pisze: Elu wpadam do Ciebie częściej niż myślisz, ale nie zawsze zostawiam ślad...No, mam nadzieję, że w tym roku będzie u mnie na działce coś kolorowego co będzie nadawało się do "zdjęciowania"A za miłe słówko co do moich robótek ..Dziękuję... i dzięki za link
Twój patchwork jest odlotowy
Uetersen powtarza kwitnienie od połowy czerwca do późnej jesieni, ale dobrze jest obcinac jej przekwitnięte kwiatostany, co jeszcze bardziej pobudza kwitnienieJAKUCH pisze:Przyszłam znowu moje oczy nacieszyć pięknymi kwiatami . Elu czy Rosarium ta czerwona ponawia kwitnienie jest piękna ja na jesieni kupiłam niebieską pnącą i już nie mogę się doczekać czy i jak zakwitnie .
Grażynko, w moim, ogrodzonym przed piesiami królestwie mam tylko 1 lipę i po niej już się wspina winobluszcz 5 -cio listkowy (pokazywałam na fotce w 1 cz.) i 2 rzędy thuikogra pisze:Elu a drzewa ?
Wokół pni też można coś posadzić, jeśli korona drzewa wysoko.
Aniu, trzeba byc dobrej myśli, przecież sprzedawcy też zależy na dobrej opinii, która się błyskawicznie rozniesie, poprzez takie fora ogrodnicze, jak TOzanna pisze:Elu, ale są też opinie pozytywne. Mnie podniosła na duchu odpowiedź, którą dostałam. Może jednak warto?