BASIU , obieśmy ciemne , nie wiem czym się różnią , chyba tylko miejscem zakupu . Jest to po prostu jeszcze jeden dowód na moją nieuleczalną chorobę kwiatową
Początki mojego fiołkowego fioła
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zatkało mnie z wrażenia...
piękna kolekcja 
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Niesamowity widok . Trzeba mieć wiele sprytu, aby na jednym parapecie pomieścić tyle fiołków.
Pięknie.
Szkoda że wszystkie nie kwitną, byłoby niesamowicie kolorowo i wesoło
Pięknie.
Szkoda że wszystkie nie kwitną, byłoby niesamowicie kolorowo i wesoło
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Serdecznie dziękuję Wszystkim za odwiedziny i miłe słowo .
TREISSI - bilbergię dostałam ze szkoły , bo już się nie podobała , a u mnie po dwóch miesiącach zakwitła .Po przekwitnięciu postawiłam w kącie i gdy sobie o niej przypomniałam to podlałam , ( raz na 3 tygognie ), potem miałam remont i fachowcy wynieśli ją na nieużywany balkon . Tam wszyscy o niej zapomnieli i ona tak całą wiosnę i lato spędziła bidulka , bez wody. Miesiąc temu robiłam wielkie sprzątanie i znalazłam ją , podzieliłam , poprzesadzałam i zaczyna wypuszczać nowe pędy . Już o niej pamiętam i podlewam tak jak wszystkie kwiaty . w ogóle , to forum zmotywowało mnie do większej dbałości o doniczkowe , bo poza ogrodowymi świata nie widziałam , a widzę teraz ,że to był błąd
Tak wyglądają sadzonki

TREISSI - bilbergię dostałam ze szkoły , bo już się nie podobała , a u mnie po dwóch miesiącach zakwitła .Po przekwitnięciu postawiłam w kącie i gdy sobie o niej przypomniałam to podlałam , ( raz na 3 tygognie ), potem miałam remont i fachowcy wynieśli ją na nieużywany balkon . Tam wszyscy o niej zapomnieli i ona tak całą wiosnę i lato spędziła bidulka , bez wody. Miesiąc temu robiłam wielkie sprzątanie i znalazłam ją , podzieliłam , poprzesadzałam i zaczyna wypuszczać nowe pędy . Już o niej pamiętam i podlewam tak jak wszystkie kwiaty . w ogóle , to forum zmotywowało mnie do większej dbałości o doniczkowe , bo poza ogrodowymi świata nie widziałam , a widzę teraz ,że to był błąd
Tak wyglądają sadzonki

-
Saraaa
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Treissi , ja na razie podlewam ją tak jak wszystkie kwiaty , bo puszcza młode pędy .
Pojechałam do Castoramy na zakupy , po chodniki . Nie kupiłam ich , ale nie wróciłam z pustymi rękami , na pocieszenie nabyłam niedrogo

oczywiscie fiołeczki

Peperomia " Happy Bean "

Ludisia ( zdjęcie liści nie wchodzi )
a w poświatecznych planach mam jeszcze Chlorophytum ' Green Orange " i kliwię , jeśli zakwitnie nie pomarańczowo .
Pojechałam do Castoramy na zakupy , po chodniki . Nie kupiłam ich , ale nie wróciłam z pustymi rękami , na pocieszenie nabyłam niedrogo

oczywiscie fiołeczki

Peperomia " Happy Bean "

Ludisia ( zdjęcie liści nie wchodzi )
a w poświatecznych planach mam jeszcze Chlorophytum ' Green Orange " i kliwię , jeśli zakwitnie nie pomarańczowo .
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: