Zielona chatka Baby Yagi
Carla właśnie liczę kase
pewnie te rogi i tak kupie ,nawet takie sporawe były ...
anoli na to licze ,że przetrzymają,chociaż to popielate "coś" nie ma chyba szans ..mogłabym przezimować z kaktusami tylko nie wiem czy potrzebuje światła w zimie ,bo jak tak to klapa...w korytarzyku nie ma okna...a mały ze starym troche powojowali ale się docierają ,chyba będzie dobrze o moje suczki się nie bałam bo mądre zwierzaki są wiedzą ,że w domu nie wolno żadnego innego zwierza atakować
treissi zaszalałam
może nie finansowo ,bo koszty nieduże były tylko doniczkowo ,a plany mam duuże 
anoli na to licze ,że przetrzymają,chociaż to popielate "coś" nie ma chyba szans ..mogłabym przezimować z kaktusami tylko nie wiem czy potrzebuje światła w zimie ,bo jak tak to klapa...w korytarzyku nie ma okna...a mały ze starym troche powojowali ale się docierają ,chyba będzie dobrze o moje suczki się nie bałam bo mądre zwierzaki są wiedzą ,że w domu nie wolno żadnego innego zwierza atakować
treissi zaszalałam
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga poszalałaś na zakupach
Gardenii kibicuję żeby się zaaklimatyzowała dobrze u Ciebie.
Zamio roślina bezproblemowa więc chociaż tutaj nie będziesz się musiała martwić.
Ap ropo zamiokulkasów - widziałam wczoraj w kwiaciarni tej samej wielkości za 51zł
myślałam, że padnę z szoku wiedząc za ile były w biedronce. I pomyśleć że ktoś się złapie na tą cenę 
Zamio roślina bezproblemowa więc chociaż tutaj nie będziesz się musiała martwić.
Ap ropo zamiokulkasów - widziałam wczoraj w kwiaciarni tej samej wielkości za 51zł
faktycznie cena powalająca ja za swojego zamka zapłaciłam 11.99 i wydawało mi się drogo jak na Biedronkę ,zauważyłam jedną prawidłowość ...w kwiaciarniach wszystko jest o 100% droższe ,były takcałkiem niedawno storczyki najróżniejszej maści po 19.99 ,ale patrzyłam tylko tęsknym wzrokiem ,bo ja morduje te kwiatyeffa pisze:Aga poszalałaś na zakupachGardenii kibicuję żeby się zaaklimatyzowała dobrze u Ciebie.
Ap ropo zamiokulkasów - widziałam wczoraj w kwiaciarni tej samej wielkości za 51złmyślałam, że padnę z szoku wiedząc za ile były w biedronce. I pomyśleć że ktoś się złapie na tą cenę
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Ja kiedyś w ogrodniczym widziałam doniczkę ceramiczną za 11zł, a takie same kupowałam w casto za 2,70.
Agnieszko Norek jest świetny. Jak dogaduje się z młodym? Lubi wodę powiadasz... Ja jak moją kąpałam jak była malutka, to darła się jak ze skóry obdzierana, i dwie osoby musiały ją trzymać.
Teraz doczytałam że się "docierają"
Agnieszko Norek jest świetny. Jak dogaduje się z młodym? Lubi wodę powiadasz... Ja jak moją kąpałam jak była malutka, to darła się jak ze skóry obdzierana, i dwie osoby musiały ją trzymać.
Teraz doczytałam że się "docierają"
muszę się pochwalić :P przesadziłam moje marniejące z dnia na dzień fittonie do sloja z pokrywką ,mam nadzieję ,że odżyją ,wszystko było dobrze póki donice stały na dworze ,po przyniesieniu do domu zaczely marnieć ,ostatnia ich szansa na przeżycie bo juz pomysłu nie mam jak im dogodzić,dostałam małego gruboszka z korzonkami ,no i nabyłam dzisiaj nowego grudnika
foty będą jutro ,bo z lampą cosik mi nie wychodzą zdjęcia
chciałam wam pokazać jeszcze moje sunie,bardzo grzeczne pieski tylko mają chyba jakieś niedżwiedzie geny ,bo non stop śpią
na 24 godz. pół godziny na jedzenie i toaletę reszta to smaczny sen

chciałam wam pokazać jeszcze moje sunie,bardzo grzeczne pieski tylko mają chyba jakieś niedżwiedzie geny ,bo non stop śpią

hehe jak je zaczne miziać to trzeba ściany w domu trzymać ,bo tylko na zdjęciu nak niewinnie wyglądają a zawsze wszystko robią razem to i trzęsienie ziemi by było podwójne
katrina powodzenia w prowadzeniu ogrodu z małym psiakiem ja swój musiałam odgrodzić żeby mieć jako takie kwiatki,do tej pory było klepisko
czytaj...wybieg dla psów z dziurami i wądołami 
katrina powodzenia w prowadzeniu ogrodu z małym psiakiem ja swój musiałam odgrodzić żeby mieć jako takie kwiatki,do tej pory było klepisko
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
To ładnie
diabliczki. Przyznam się że dom już jest, ogród z warzywami i kwiatami oddzielony, a koło domu biega psiaczek... bernardyn
i to taki wariat że szok.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będzie też moje podwórko i ogród. Nie wiem tylko jak ten wariat z małym labradorkiem się dogada. Zobaczymy jak to będzie

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będzie też moje podwórko i ogród. Nie wiem tylko jak ten wariat z małym labradorkiem się dogada. Zobaczymy jak to będzie