Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No, no ale poszalałaś :) Wszystko oczywiście jest śliczne. Kocurki urocze :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

Carla właśnie liczę kase :D pewnie te rogi i tak kupie ,nawet takie sporawe były ...
anoli na to licze ,że przetrzymają,chociaż to popielate "coś" nie ma chyba szans ..mogłabym przezimować z kaktusami tylko nie wiem czy potrzebuje światła w zimie ,bo jak tak to klapa...w korytarzyku nie ma okna...a mały ze starym troche powojowali ale się docierają ,chyba będzie dobrze o moje suczki się nie bałam bo mądre zwierzaki są wiedzą ,że w domu nie wolno żadnego innego zwierza atakować :D
treissi zaszalałam :D może nie finansowo ,bo koszty nieduże były tylko doniczkowo ,a plany mam duuże :lol:
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

śliczne kocurki.Poszalałaś :lol: Mnie się bardzo te rogi podobają ale na nie już nie mam miejsca :lol: ......Na razie :twisted:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

deissy pisze:śliczne kocurki.Poszalałaś :lol: Mnie się bardzo te rogi podobają al na nie już nie mam miejsca :lol: ......na razie :twisted:
ja mam kołek w suficie przy oknie i jest jeszcze niewykorzystany ...no to teraz będzie :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ha Ha grunt to dobra organizacja :D :D
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

Aga poszalałaś na zakupach :lol: Gardenii kibicuję żeby się zaaklimatyzowała dobrze u Ciebie.
Zamio roślina bezproblemowa więc chociaż tutaj nie będziesz się musiała martwić.
Ap ropo zamiokulkasów - widziałam wczoraj w kwiaciarni tej samej wielkości za 51zł :shock: myślałam, że padnę z szoku wiedząc za ile były w biedronce. I pomyśleć że ktoś się złapie na tą cenę :roll:
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

effa pisze:Aga poszalałaś na zakupach :lol: Gardenii kibicuję żeby się zaaklimatyzowała dobrze u Ciebie.
Zamio roślina bezproblemowa więc chociaż tutaj nie będziesz się musiała martwić.
Ap ropo zamiokulkasów - widziałam wczoraj w kwiaciarni tej samej wielkości za 51zł :shock: myślałam, że padnę z szoku wiedząc za ile były w biedronce. I pomyśleć że ktoś się złapie na tą cenę :roll:
faktycznie cena powalająca ja za swojego zamka zapłaciłam 11.99 i wydawało mi się drogo jak na Biedronkę ,zauważyłam jedną prawidłowość ...w kwiaciarniach wszystko jest o 100% droższe ,były takcałkiem niedawno storczyki najróżniejszej maści po 19.99 ,ale patrzyłam tylko tęsknym wzrokiem ,bo ja morduje te kwiaty :D ale wybór był ogromny nawet z zielonymi kwiatami i bordowym oczkiem widziałam :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Ja kiedyś w ogrodniczym widziałam doniczkę ceramiczną za 11zł, a takie same kupowałam w casto za 2,70.
Agnieszko Norek jest świetny. Jak dogaduje się z młodym? Lubi wodę powiadasz... Ja jak moją kąpałam jak była malutka, to darła się jak ze skóry obdzierana, i dwie osoby musiały ją trzymać.
Teraz doczytałam że się "docierają" :D
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

muszę się pochwalić :P przesadziłam moje marniejące z dnia na dzień fittonie do sloja z pokrywką ,mam nadzieję ,że odżyją ,wszystko było dobrze póki donice stały na dworze ,po przyniesieniu do domu zaczely marnieć ,ostatnia ich szansa na przeżycie bo juz pomysłu nie mam jak im dogodzić,dostałam małego gruboszka z korzonkami ,no i nabyłam dzisiaj nowego grudnika :D foty będą jutro ,bo z lampą cosik mi nie wychodzą zdjęcia :lol:
chciałam wam pokazać jeszcze moje sunie,bardzo grzeczne pieski tylko mają chyba jakieś niedżwiedzie geny ,bo non stop śpią :D na 24 godz. pół godziny na jedzenie i toaletę reszta to smaczny sen :lol:
Obrazek
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p

Post »

zanim powiększyłam miniaturkę myślałam że to jeden psiak i jego lustrzane odbicie :D Śliczne suczki. Jak będę miała więcej miejsca (czytaj przeprowadzę się do domu z ogrodem :lol: ) sprawię sobie labradora :D
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też myślałam ze to jeden piesek.Super suczki :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Pooglądałam doniczkowe i stwierdzam ,że są piękne i zadbane :lol: moja sansewerka też kwitła w tym roku ma bardzo fajny zapach taki świeży.
Psiaki piękniaste proszę je wymiziać.
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

hehe jak je zaczne miziać to trzeba ściany w domu trzymać ,bo tylko na zdjęciu nak niewinnie wyglądają a zawsze wszystko robią razem to i trzęsienie ziemi by było podwójne :lol:
katrina powodzenia w prowadzeniu ogrodu z małym psiakiem ja swój musiałam odgrodzić żeby mieć jako takie kwiatki,do tej pory było klepisko :D czytaj...wybieg dla psów z dziurami i wądołami :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p

Post »

To ładnie :lol: diabliczki. Przyznam się że dom już jest, ogród z warzywami i kwiatami oddzielony, a koło domu biega psiaczek... bernardyn :shock: i to taki wariat że szok.
Obrazek
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będzie też moje podwórko i ogród. Nie wiem tylko jak ten wariat z małym labradorkiem się dogada. Zobaczymy jak to będzie :D
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Dorosłe psiaki podobnież lubią maluchy. Ja też się obawiałam co będzie u mnie, ale jak się okazało niesłusznie. Moje dwa psiaki, które są w zagrodzeniu wprost szaleją za maluchem :)

A z bernardynka piękny malec :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”