Dzień zapowiada się piękny więc wykorzystamy go w ogrodzie. Całuję i pozdrawiam cieplutko
Ogród Marty-cz.aktualna
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
Witaj Martusiu ! nowy tydzień to może nareszcie wezwiesz informatyka, bo bez zdjęć Twojego ogrodu watek jakiś niepełny
Dzień zapowiada się piękny więc wykorzystamy go w ogrodzie. Całuję i pozdrawiam cieplutko
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A cóż to za piękna róża taka samotna?
-
koziorozec

Witam wszystkich odwiedzających ,troszkę było u mnie smutno bez zdjęć ,ale już wszystko naprawione ,pan informatyk szukał przyczyny dlaczego mój photobucket był zablokowany zupełnie,otóż wszedł mi wirus ,a znalazł szybko przyczynę bo powiedziałam mu na czym polega wkładanie zdjęć z photobucketu na forum (nigdy nie miał do czynienia ze zdjęciami )i on na swoim laptopie szybciutko wszedł na forum zalogował się moim loginem ,wszedł do photobucketu i bez problemu mógł wstawić zdjęcie ,a na moim sie nie dało,czyli to nie photobucket mnie zablokował,tylko w moim laptopie była ta blokada,wszystko wyczyścił i pięknie działa,a to jedno zdjęcie to nasza próba ,czy jest już w porządku.więc i zdjęcia będą ,pozdrawiam zniecierpliwionych
Joasiu,jak miło,że jesteś ,mam rozumieć ,że na razie na stałe?Dziękuję za miłe słowa,pajęcznica liliowata może nie aż tak popularna ,ale cudowna ,jej delikatne kwiatuszki super wyglądają w każdym zestawieniu,pozdrawiam
Marysiu,już pojechałam z laptopem i już wolny od wirusów mój laptop no i wszystko działa,dzień i u mnie piękny,ale ja cały dzień w rozjazdach ,dość długo spędziłam u informatyka ,a potem pojechałam do Wadowic ,teraz gotuję obiad i po dniu,może wieczorkiem coś zrobię w ogrodzie ,pozdrawiam
Mariolko,to Aloha ,uwielbiam jej odcień ,a jest samotna bo robiliśmy u informatyka próbę przesyłania zdjęć ,pozdrawiam
Joasiu,jak miło,że jesteś ,mam rozumieć ,że na razie na stałe?Dziękuję za miłe słowa,pajęcznica liliowata może nie aż tak popularna ,ale cudowna ,jej delikatne kwiatuszki super wyglądają w każdym zestawieniu,pozdrawiam
Marysiu,już pojechałam z laptopem i już wolny od wirusów mój laptop no i wszystko działa,dzień i u mnie piękny,ale ja cały dzień w rozjazdach ,dość długo spędziłam u informatyka ,a potem pojechałam do Wadowic ,teraz gotuję obiad i po dniu,może wieczorkiem coś zrobię w ogrodzie ,pozdrawiam
Mariolko,to Aloha ,uwielbiam jej odcień ,a jest samotna bo robiliśmy u informatyka próbę przesyłania zdjęć ,pozdrawiam
-
koziorozec

Teraz zapraszam do ogrodu pełnego kwiatów i zapachów,floksy pobijają rekordy, myślę ,że miło spędzicie ten czas i nie będzie żadnej nudy
.
moja córka pod moją nieobecność zawiesiła przy metalowej altance firaneczki

krwawnik kichawiec

krwiściąg

Przegorzan

Younique bicolor

Mydlnica

Eucomis

niziutka pysznogłówka

floks plamisty Natasha

dalie pomponowe

kaskadowa taka zarośnięta

moja córka pod moją nieobecność zawiesiła przy metalowej altance firaneczki

krwawnik kichawiec

krwiściąg

Przegorzan

Younique bicolor

Mydlnica

Eucomis

niziutka pysznogłówka

floks plamisty Natasha

dalie pomponowe

kaskadowa taka zarośnięta

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Oj Martusiu wcale nie można nudzić się w Twoim ogrodzie, jest tyle cudnych roślin
, a floks plamisty Natasha, na niego chyba się rozchorowałam, no już gorączki dostałam nawet
, śliczny 
- ewarost

- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dzięki za deszczyk...
Fotki cudne, ale wiesz jestem zakręcona na punkcie floksów więc te najbardziej przykuwają moją uwagę... i zanotowałam Younique bicolor oraz floks plamisty Natasha ...będę szukać
Pozdrawiam serdecznie 
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Martuś znowu cudownie spędziłam czas w twoim ogrodzie
Lilie jeszcze cudnie ci kwitną, u mnie już tylko niedobitki zostały i te późno sadzone
Dalie cudne, chociaż wolę im się zbytnio nie przyglądać, żeby i one mnie nie wciągnęły 
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Martusiu! u mnie leje już półtorej doby, wszystko przesiąknięte wodą
Wspaniałe dalie pokazujesz
Nie mam krwawnika kichawca
a on taki ładny, mydlnica była rok temu w tym już nie ma czy ona jest taka krótkotrwała?
Krwiściąg mam biały ale różowego nie mam. Śliczne jeżówki i lilie
Może przynajmniej grzyby będą bo deszczu już mam dość. Pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia 
Nie mam krwawnika kichawca
Krwiściąg mam biały ale różowego nie mam. Śliczne jeżówki i lilie
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witam Martusiu
I ja zachwycam się Twoimi floksami są cudne i dalie też
a jaki ciekawy ten krwiściąg
Przepięknie u Ciebie
U mnie pada nareszcie
odpadnie mi podlewanie i będę mogła coś przesadzić , wysadzić bo tak to się nic nie dało .
Pozdrawiam i posyłam

I ja zachwycam się Twoimi floksami są cudne i dalie też
Przepięknie u Ciebie
U mnie pada nareszcie
Pozdrawiam i posyłam
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Martuś zapachów i kolorów u Ciebie co nie miara
U mnie leje drugi dzień ,a ja chcę słonka i dobrej pogody czego i Tobie życzę i pozdrawiam serdecznie
U mnie leje drugi dzień ,a ja chcę słonka i dobrej pogody czego i Tobie życzę i pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam Alicja
-
koziorozec

Witam Was gorąco,pogoda nie za cudna ,więc jest troszkę czasu na forum,wczoraj solidnie padało,dzisiaj zimno ,pod chmurą ,ale bez deszczu ,zaraz idę do ogrodu coś podrobić ,bo zakupione roślinki czekają .
Iwonko,super ,że sie nie zanudzasz w ogrodzie,jest tyle przepięknych floksów,że nie wiadomo który ładniejszy ,zapisuj co ci się podoba a nie choruj z tego powodu
,pozdrawiam
Ewciu,ja też kocham floksy i na pewno będą w nadwyżkach na wiosnę ,a ja pokażę jeszcze inne,pozdrawiam i życzę słoneczka
Gosiu,cieszę sie ,bo o to chodzi,żeby miło się spacerowało,żeby zadziałała nasza wyobraźnia,ja też lubię spacerować po ogrodach ,to jak balsam na duszę jak patrzy się na piękne roślinki,pozdrawiam,dalie też uwielbiam ,zresztą czego ja nie lubię
,pozdrawiam
Marysiu,u mnie też cały wczorajszy dzień padało,ale było sucho niestety i pod roślinami dalej nie za mokro,krwawnik mogę przywieźć ,a mydlnicę też bo rośnie u mnie jak szalona aż muszę wyrzucać,bo chce być wszędzie,różowych krwiściągów też mam dużo,grzyby w świętokrzyskim podobno są ,ale ja muszę teraz jeszcze zrobić przetwory ,no i dużo w ogrodzie ,bo za długo mnie nie było,nie wiem kiedy pojadę na grzyby,pozdrawiam i miłego i spokojnego dnia życzę
Tereniu,tyle jest kwitnień w ogrodzie ,że nie można tego objąć ,ale jak przyjedziesz to przeniesiesz wszystko do swojego ogrodu,pozdrawiam
Aluś,to prawda,sama nie ogarniam tej liczby roślin i kolorów i zapachów,u mnie też lało półtora dnia ,dzisiaj bez deszczu ,ale pochmurno i zimno,mam sadzenie ,to prawie taka pogoda dobra,pozdrawiam gorąco i ciepełka życzę
Iwonko,super ,że sie nie zanudzasz w ogrodzie,jest tyle przepięknych floksów,że nie wiadomo który ładniejszy ,zapisuj co ci się podoba a nie choruj z tego powodu
Ewciu,ja też kocham floksy i na pewno będą w nadwyżkach na wiosnę ,a ja pokażę jeszcze inne,pozdrawiam i życzę słoneczka
Gosiu,cieszę sie ,bo o to chodzi,żeby miło się spacerowało,żeby zadziałała nasza wyobraźnia,ja też lubię spacerować po ogrodach ,to jak balsam na duszę jak patrzy się na piękne roślinki,pozdrawiam,dalie też uwielbiam ,zresztą czego ja nie lubię
Marysiu,u mnie też cały wczorajszy dzień padało,ale było sucho niestety i pod roślinami dalej nie za mokro,krwawnik mogę przywieźć ,a mydlnicę też bo rośnie u mnie jak szalona aż muszę wyrzucać,bo chce być wszędzie,różowych krwiściągów też mam dużo,grzyby w świętokrzyskim podobno są ,ale ja muszę teraz jeszcze zrobić przetwory ,no i dużo w ogrodzie ,bo za długo mnie nie było,nie wiem kiedy pojadę na grzyby,pozdrawiam i miłego i spokojnego dnia życzę
Tereniu,tyle jest kwitnień w ogrodzie ,że nie można tego objąć ,ale jak przyjedziesz to przeniesiesz wszystko do swojego ogrodu,pozdrawiam
Aluś,to prawda,sama nie ogarniam tej liczby roślin i kolorów i zapachów,u mnie też lało półtora dnia ,dzisiaj bez deszczu ,ale pochmurno i zimno,mam sadzenie ,to prawie taka pogoda dobra,pozdrawiam gorąco i ciepełka życzę
-
kropelka

Pięknie
Zdjęcia słoneczne, miło się ogląda bo dziś ziąb, mokro... brrrr...
-
koziorozec

Ponieważ na polu zimno to zapraszam do gorącego ogrodu,sprzed dwóch dni.

kłosowce i słoneczniczek

moje dyniowisko

Tomato Soup

Anafalis perłowy

przetacznik biały wysoki

Jeżówka Hope

niska budleja

[/URL
pysznogłówka jasno i ciemno różowa
[url=http://s847.photobucket.com/user/marbruz52/media/marbruz52013/SAM_7246_zpstlgyaxzg.jpg.html]
pysznogłówka liliowa

Merostar

na osłodę najnowsze dżemiki brzoskwiniowe

kłosowce i słoneczniczek

moje dyniowisko

Tomato Soup

Anafalis perłowy

przetacznik biały wysoki

Jeżówka Hope

niska budleja

[/URLpysznogłówka jasno i ciemno różowa
[url=http://s847.photobucket.com/user/marbruz52/media/marbruz52013/SAM_7246_zpstlgyaxzg.jpg.html]

pysznogłówka liliowa

Merostar

na osłodę najnowsze dżemiki brzoskwiniowe

-
kropelka

Martuś, moją uwagę zwróciła pysznogłówka liliowa. Też miałam, ale u mnie bardzo mączniak ją atakował- wywaliłam. Na czerwonej jest spoko. Foteczki cudne. U mnie właśnie zaczyna wyglądać słonko. Oby świeciło do wieczora