Dzień zapowiada się piękny więc wykorzystamy go w ogrodzie. Całuję i pozdrawiam cieplutko

.
 .

, a floks plamisty Natasha, na niego chyba się rozchorowałam, no już gorączki dostałam nawet
 , a floks plamisty Natasha, na niego chyba się rozchorowałam, no już gorączki dostałam nawet  , śliczny
 , śliczny 

Fotki cudne, ale wiesz jestem zakręcona na punkcie floksów więc te najbardziej przykuwają moją uwagę... i zanotowałam Younique bicolor oraz floks plamisty Natasha ...będę szukać
 Fotki cudne, ale wiesz jestem zakręcona na punkcie floksów więc te najbardziej przykuwają moją uwagę... i zanotowałam Younique bicolor oraz floks plamisty Natasha ...będę szukać  Pozdrawiam serdecznie
 Pozdrawiam serdecznie 

Lilie jeszcze cudnie ci kwitną, u mnie już tylko niedobitki zostały i te późno sadzone
 Lilie jeszcze cudnie ci kwitną, u mnie już tylko niedobitki zostały i te późno sadzone  Dalie cudne, chociaż wolę im się zbytnio nie przyglądać, żeby i one mnie nie wciągnęły
 Dalie cudne, chociaż wolę im się zbytnio nie przyglądać, żeby i one mnie nie wciągnęły 

Wspaniałe dalie pokazujesz
  Wspaniałe dalie pokazujesz  
  a on taki ładny, mydlnica była rok temu w tym już nie ma czy ona jest taka krótkotrwała?
  a on taki ładny, mydlnica była rok temu w tym już nie ma czy ona jest taka krótkotrwała? Może przynajmniej grzyby będą bo deszczu już mam dość. Pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia
  Może przynajmniej grzyby będą bo deszczu już mam dość. Pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia 

a jaki ciekawy ten krwiściąg
 a jaki ciekawy ten krwiściąg   

odpadnie mi podlewanie i będę mogła coś przesadzić , wysadzić bo tak to się nic nie dało .
 odpadnie mi podlewanie i będę mogła coś przesadzić , wysadzić bo tak to się nic nie dało .  

,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  

,pozdrawiam
 ,pozdrawiam  

Zdjęcia słoneczne, miło się ogląda bo dziś ziąb, mokro... brrrr...
 Zdjęcia słoneczne, miło się ogląda bo dziś ziąb, mokro... brrrr...

[/URL
[/URL