ewa w-Ewo to prawda u mnie trochę cieplej pomiedzy blokami bo i tulipany kwitną wczesną wiosną ,ale to dobrze bo kwiaty dlugo cieszą oko.Trawek nie szło skubnac bo chinczyków jak mrówek i pokicji też. Przywiozłam tylko papryczki dwa rodzaje.
RENIU- jesień w tym roku się popisała prawdziwymi kolorami jest pieknie szkoda że tak nie uchronnie zbliżamy sie do zimy ,której nigdy nie lubiłam i nie polubię.
Maryna zdjęc mam b. dużo bo zwiedziłam dużo pięknych miejsć wstawie jeszcz kilka zdjęć nocnych
MARIOLKO jak ja kocham kamienie szyszki i drewno w ogrodzie.
JACEK ja się bardzo cieszę że mój ogród cię rozpieszcz szkoda że nie ja a moje kwiaty.

Powiedz mi czy ty też na wiosnę jezdzisz na wystawe kwiatów do Łosiowa i do Otmuchowa.
LOKI ja w szkole nie jeżdziłam na wycieczki w moich czasach nie było to modne.Często chodziliśmy na lekcji przyrody do lasu . Mieliśmy tak wspaniałą nauczycielkę potrawiła godzinami opowiadać o mowie drzew i roślin. Lubiliśmy słuchać opowieści o przyrodzie.Teraz dzieci i dorośli to nie znają gatuntów drzew rosnących w naszym kraju.
BOGUSIA- Japonia pewnie też ciekawa moze kiedyś sie uda pojechać. Ciesze sie już na spotkanie wiosenne
Aniu mieszkasz w górach a pytasz sie o kamienie, ty to masz możliwość
Magda witam nowa sąsiadke.może dołączysz ddo nas na kolejne spotkanko