ewunia7-Ewuś ; Annes 77 Wszystkich jeżówek jeszcze nie pokazałam , jeszcze ze 3 są.Biała pusta i żółta.
Dzięki za opdowiedź w sprawie róż.
To ja w tym tygodniu jeszcze oprysk zrobię na nie.Miedzian mam. iA może już nawozem podsypać
U mnie dziś słonecznie ale jeszcze chłodno

Ale wiosna idzie.I to najbardziej cieszy
mati1999-Mateuszu Witaj!Wróciłąm,wróciłam.
Mówisz i masz to na razie moje wiosenne kwiatuszki
beacia0088-Beatko; Marzenko77; tade k-Tadziu No tak, najpierw kuracja przeciw bólowa na kręgosłup.a teraz orka w ogrodzie,Pracowałam z 6 godzin,że na wieczór nie mogłam się wyprostować.I znowu bolał mnie mój szkilecik. Trzeba było przeciwbólowe leki brać.aż mąż się na mnie złościł" Już dorwała się bez opamiętania. Jakby nie można tego rozłożyć"Ale wiesz jak to jest chce się już mieć wyporządkowane wszędzie.A czasu wolnego mam mało.więc jak mam to na maxa go wykorzystuję.
A kawa na tarasie smakuje wybornie.
O a ja jeszcze nie widziałam boćków.Na pewno i na Dębowy wrócą.Jak co roku. Czekamy na nie

U mnie też jeszcze zimno,choć słonecznie
Moje róze żyją jedej jeszcze nie sprawdziłam.Ale jak coś to poczekam dłużej.! żurawka zmarzła ( ubiegłoroczny nabytek) Gold Cascade - taka ładna była

[/URL]
Biedronka641-Alu Jestem jestem już.Ze zdrówkiem to tak pośrodku.Bywało lepiej, bywało gorzej.
Tak, prace wiosenne ogrodowe pilą,Zapomniałam winogron przyciąć. Nie wiem czy nie za późno już na przycinanie?
e-babcia-Jadziu; anym-Aniu Witaj!No tak już się trochę tych jeżówek uzbierało.Co zrobić, jak one takie piękne i co raz jakimiś nowościami kuszą..Ja im nie potrafię się oprzeć.
Supreme Cantalupe jest cudna.Taki ortyginalny ,małospotykany kolorek i Secret You też śliczna.Jak i wszystkie one.
Dziękuję, ża życzonka zdrówka.Na pewno się przyda.
Pashmina2006-Madziu Witaj!Nik zmieniony,Nie poznałam cię .
Moje jeżówki rosną w różnych miejscach.I przy różach..I przy nachyłku, narcyzach.I w żurawkach i klombach z liliowcami.I przy liliach.Ot, gdzie wolne miejsce tam je dosadzam.Wszędzie pasują
ASK_anulla-Anulko Witam cię po dłużej mojej przerwie.
Hmm z tym rozsądkiem zakupowym ogrodowym to u mnie na bakier.Nie mogę się oprzeć roślinkom.Teraz cebulowe na topie.
Aneczko a pamiętasz o tej chryzantemce co kiedyś pisałyśmy jak coś to ja dalej jestem chętna na nią.