Właśnie pisałam u siebie, jaka to postanowiłam być rozsądna z zakupami, a Ty mi jeżówkami po oczach
Moja działka na Dębowym Lesie
- ASK_anulla
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 cze 2013, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Anulka, nareszcie
.
Właśnie pisałam u siebie, jaka to postanowiłam być rozsądna z zakupami, a Ty mi jeżówkami po oczach
.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- juni

- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Jeżówkowy zawrót głowy,co sezon to inne i jak tu nie kupić.
Sezon rozpoczęty ,ma być ładna pogoda.
Sezon rozpoczęty ,ma być ładna pogoda.
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu fajnie, że już jesteś na forum.
Zaglądałam patrząc, czy się nie pojawiłaś. Ja także zimą nie pisałam, gdyż pomimo, że więcej czasu, to ponura zimowa pogoda i krótkie dni odbierają wenę.
Jeżówki masz przepiękne,
zamówiłam także kilka, gdyż bardzo mi się podobają, długo kwitną i nie wykładają się, ale te odmianowe nie chcą u mnie rosnąć. Ubiegłej zimy zgniły pod okryciem, teraz lekko przerzuciłam gałązkami, ale także ich nie widzę, żeby wyrastały. 
Zaglądałam patrząc, czy się nie pojawiłaś. Ja także zimą nie pisałam, gdyż pomimo, że więcej czasu, to ponura zimowa pogoda i krótkie dni odbierają wenę.
Jeżówki masz przepiękne,
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
ewunia7-Ewuś ; Annes 77 Wszystkich jeżówek jeszcze nie pokazałam , jeszcze ze 3 są.Biała pusta i żółta.
Dzięki za opdowiedź w sprawie róż.
To ja w tym tygodniu jeszcze oprysk zrobię na nie.Miedzian mam. iA może już nawozem podsypać
U mnie dziś słonecznie ale jeszcze chłodno
Ale wiosna idzie.I to najbardziej cieszy
mati1999-Mateuszu Witaj!Wróciłąm,wróciłam.
Mówisz i masz to na razie moje wiosenne kwiatuszki
beacia0088-Beatko; Marzenko77; tade k-Tadziu No tak, najpierw kuracja przeciw bólowa na kręgosłup.a teraz orka w ogrodzie,Pracowałam z 6 godzin,że na wieczór nie mogłam się wyprostować.I znowu bolał mnie mój szkilecik. Trzeba było przeciwbólowe leki brać.aż mąż się na mnie złościł" Już dorwała się bez opamiętania. Jakby nie można tego rozłożyć"Ale wiesz jak to jest chce się już mieć wyporządkowane wszędzie.A czasu wolnego mam mało.więc jak mam to na maxa go wykorzystuję.
A kawa na tarasie smakuje wybornie.
O a ja jeszcze nie widziałam boćków.Na pewno i na Dębowy wrócą.Jak co roku. Czekamy na nie
U mnie też jeszcze zimno,choć słonecznie
Moje róze żyją jedej jeszcze nie sprawdziłam.Ale jak coś to poczekam dłużej.! żurawka zmarzła ( ubiegłoroczny nabytek) Gold Cascade - taka ładna była
[/URL]
Biedronka641-Alu Jestem jestem już.Ze zdrówkiem to tak pośrodku.Bywało lepiej, bywało gorzej.
Tak, prace wiosenne ogrodowe pilą,Zapomniałam winogron przyciąć. Nie wiem czy nie za późno już na przycinanie?
e-babcia-Jadziu; anym-Aniu Witaj!No tak już się trochę tych jeżówek uzbierało.Co zrobić, jak one takie piękne i co raz jakimiś nowościami kuszą..Ja im nie potrafię się oprzeć.
Supreme Cantalupe jest cudna.Taki ortyginalny ,małospotykany kolorek i Secret You też śliczna.Jak i wszystkie one.
Dziękuję, ża życzonka zdrówka.Na pewno się przyda.
Pashmina2006-Madziu Witaj!Nik zmieniony,Nie poznałam cię .
Moje jeżówki rosną w różnych miejscach.I przy różach..I przy nachyłku, narcyzach.I w żurawkach i klombach z liliowcami.I przy liliach.Ot, gdzie wolne miejsce tam je dosadzam.Wszędzie pasują
ASK_anulla-Anulko Witam cię po dłużej mojej przerwie.
Hmm z tym rozsądkiem zakupowym ogrodowym to u mnie na bakier.Nie mogę się oprzeć roślinkom.Teraz cebulowe na topie.
Aneczko a pamiętasz o tej chryzantemce co kiedyś pisałyśmy jak coś to ja dalej jestem chętna na nią.
Dzięki za opdowiedź w sprawie róż.
To ja w tym tygodniu jeszcze oprysk zrobię na nie.Miedzian mam. iA może już nawozem podsypać
U mnie dziś słonecznie ale jeszcze chłodno
mati1999-Mateuszu Witaj!Wróciłąm,wróciłam.
Mówisz i masz to na razie moje wiosenne kwiatuszki
beacia0088-Beatko; Marzenko77; tade k-Tadziu No tak, najpierw kuracja przeciw bólowa na kręgosłup.a teraz orka w ogrodzie,Pracowałam z 6 godzin,że na wieczór nie mogłam się wyprostować.I znowu bolał mnie mój szkilecik. Trzeba było przeciwbólowe leki brać.aż mąż się na mnie złościł" Już dorwała się bez opamiętania. Jakby nie można tego rozłożyć"Ale wiesz jak to jest chce się już mieć wyporządkowane wszędzie.A czasu wolnego mam mało.więc jak mam to na maxa go wykorzystuję.
A kawa na tarasie smakuje wybornie.
O a ja jeszcze nie widziałam boćków.Na pewno i na Dębowy wrócą.Jak co roku. Czekamy na nie
Moje róze żyją jedej jeszcze nie sprawdziłam.Ale jak coś to poczekam dłużej.! żurawka zmarzła ( ubiegłoroczny nabytek) Gold Cascade - taka ładna była
[/URL]Biedronka641-Alu Jestem jestem już.Ze zdrówkiem to tak pośrodku.Bywało lepiej, bywało gorzej.
Tak, prace wiosenne ogrodowe pilą,Zapomniałam winogron przyciąć. Nie wiem czy nie za późno już na przycinanie?
e-babcia-Jadziu; anym-Aniu Witaj!No tak już się trochę tych jeżówek uzbierało.Co zrobić, jak one takie piękne i co raz jakimiś nowościami kuszą..Ja im nie potrafię się oprzeć.
Supreme Cantalupe jest cudna.Taki ortyginalny ,małospotykany kolorek i Secret You też śliczna.Jak i wszystkie one.
Dziękuję, ża życzonka zdrówka.Na pewno się przyda.
Pashmina2006-Madziu Witaj!Nik zmieniony,Nie poznałam cię .
Moje jeżówki rosną w różnych miejscach.I przy różach..I przy nachyłku, narcyzach.I w żurawkach i klombach z liliowcami.I przy liliach.Ot, gdzie wolne miejsce tam je dosadzam.Wszędzie pasują
ASK_anulla-Anulko Witam cię po dłużej mojej przerwie.
Hmm z tym rozsądkiem zakupowym ogrodowym to u mnie na bakier.Nie mogę się oprzeć roślinkom.Teraz cebulowe na topie.
Aneczko a pamiętasz o tej chryzantemce co kiedyś pisałyśmy jak coś to ja dalej jestem chętna na nią.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
juni- Beatko Jeżóweczki tak, trochę poczekamy na takie widoczki
Sezon wiosenny rozpoczęty w pracach
TajkaTereniu witaj!! Jestem już.I walczę z chorobami i innymi przeciwnościami życiowymi.Jeszcze takiego roku ciężkiego nie miałam pod każdym względem..Ot,życie.Ale nie poddaje się.
Dobrze,ze wiosna to zieleń,kolorki, śpiew ptaków, praca do bólu kręgosłupa i satysfakcja ogrodowa tego mi teraz trzeba ,Jak i wielu innym tutaj.
Jeżówki wzięły mnie trzy lata temu i tak jakoś ciągle je dokupuję i upycham gdzie tylko się da.
A teraz deko wiosennych zdjątek
[/url]

Sezon wiosenny rozpoczęty w pracach
TajkaTereniu witaj!! Jestem już.I walczę z chorobami i innymi przeciwnościami życiowymi.Jeszcze takiego roku ciężkiego nie miałam pod każdym względem..Ot,życie.Ale nie poddaje się.
Dobrze,ze wiosna to zieleń,kolorki, śpiew ptaków, praca do bólu kręgosłupa i satysfakcja ogrodowa tego mi teraz trzeba ,Jak i wielu innym tutaj.
Jeżówki wzięły mnie trzy lata temu i tak jakoś ciągle je dokupuję i upycham gdzie tylko się da.
A teraz deko wiosennych zdjątek
[/url]

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu co do winogron to się nie znam, ale powiem Ci, że w tamtym roku zapomniałam, ale potem pytałam, znawców to mówili, że będzie mocno płakał jak się przytnie teraz, jednak musiałam i przycięłam, przeżył i dał kiście owoców
Wiosenka u Ciebie też ładna, ale mam wrażenie, że w tamtym roku o tej porze było więcej kwiecia 
Ja przy dwóch jeżówkach zycia nie widziałam
. , dobrze że napisałaś o wrzosach bo całkowicie zapomnialam o ich przycięciu - chociaż mam tylko dwa 
Pozdrawiam. Ewa
Ale jak zmarzla Ci żurawka?
Mogła jeszcze nie ruszyć.
Daj zdjęcie i Igi spytaj.
Mogła jeszcze nie ruszyć.
Daj zdjęcie i Igi spytaj.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, uważaj proszę na ten kręgosłup. Masz jeszcze sporo czasu na porządki
Ja mam dopiero zrobione w 50 %.
Ja mam dopiero zrobione w 50 %.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Piękne zdjęcia i radosna ta wiosna w twoim ogródku.
Też myślę, że żurawka odbije jak tylko ciepło się zrobi.
Moje po zimie też jak rozgniecione placki wyglądają, ale na pewno żyją, tylko ciepła im brakuje.
Toż to dopiero marzec przecież.
Też myślę, że żurawka odbije jak tylko ciepło się zrobi.
Moje po zimie też jak rozgniecione placki wyglądają, ale na pewno żyją, tylko ciepła im brakuje.
Toż to dopiero marzec przecież.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Jak u Ciebie kolorowo i cudne widoczki zdjęcia są perfekcyjne.

- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piszesz Aniu że żurawka przemarzła?
Nie wiedziałem, że przemarzają - jedna u mnie rosła, a jesienią wsadziłem kilka różnych malutkich - muszę się im przyjrzeć.
Nie wiedziałem, że przemarzają - jedna u mnie rosła, a jesienią wsadziłem kilka różnych malutkich - muszę się im przyjrzeć.
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Wiosenne zdjęcia równie ładne jak jeżówki
. Wrzosy bardzo bym chciała ale po dwóch podejściach sobie odpuściłam. Chociaż kto wie.. może z wrzoścami jeszcze raz spróbuję
. Jak je gdzieś przy okazji dorwę .
Żurawka mi jedna też wypadła. Nie ma po niej śladu po zimie. Jak Twoja jest to może się jeszcze podniesie. Moja wyginęła.
Żurawka mi jedna też wypadła. Nie ma po niej śladu po zimie. Jak Twoja jest to może się jeszcze podniesie. Moja wyginęła.
- chalaputkowo
- 1000p

- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Aniu - wpadam z rewizytą i lecę na początek , bo widzę że jest na co popatrzeć i o czym poczytać
Pozdrawiam serdecznie
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo