Działeczka Ewy W
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Ewciu żyjesz? Jak tam zlot? czekam z niecierpliwością na wieści!!! 
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Kobieto spania nie masz? Ja jestem tak zmęczona\ze nie mogę zasnąć.
- hala67

- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Dziękuję Ewuś za wspólnie spędzony czas w Sulejowie. Było świetnie i już czekam na następne spotkanie.
Przyznam się, że byłam już nie raz w Twoim wątku. Teraz, każda wizyta w Twoim ogrodzie, będzie mi przypominać Ciebie. Mam nadzieję, że mój małżonek nie zanudził Twojego M.
Przyznam się, że byłam już nie raz w Twoim wątku. Teraz, każda wizyta w Twoim ogrodzie, będzie mi przypominać Ciebie. Mam nadzieję, że mój małżonek nie zanudził Twojego M.
Pozdrawiam Hala
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Ewuniu tak się ciesze ,ze Was poznałam ....cudne te Twoje skośne oczka 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Wiecie człowiek nie jest już młody delikatnie mówiąc i trochę pojeżdziłam po świecie i poznałam różnych Ziemian....jednak ludzi, których spotkałam na Zjeżdzie nie da ująć się w żadne ramy. Od wejścia w bramę ośrodka Dresso byłam tak wyściskana i wycałowana jak dawno mi się to nie zdarzyło
Głównie kojarzono mnie z moim awatarkiem i żałowałam, że nie zabrałam Soni ze sobą a póżniej z tą co wozi wodę na działkę rowerkiem
Tyle pozytywnej energii wypływającej z Forumowiczów , tyle śmiechu, zabawy , wymiany roślin przerosły oczekiwania niektórych. Chociaz nie miałam nic na wymianę przywiozłam pół bagażnika roślinek, które zostawiłam wczoraj na działce ale sadzić muszę dzisiaj i za chwilę zbieram się moim wielocypedem
Dziękuję, organizatorom Olusi i Jagusi i Aniołowym Mistrzom , Identyfikatorom itd... lista bez końca.
Poznałam osoby, których imiona i nicki wymieszały mi się w głowie i będę je sukcesywnie rozplątywać cały tydzień i przypisywać do ogrodów.
Halinko mój M był pod wielkim wrażeniem wiedzy Ryszarda i bez obawy...do tej pory tylko on narzucał swoją "historię" innym a na zjeżdzie spotkał Mistrza
długo się z tego nie otrząśnie
Dorotko jeszcze raz napiszę bo byłam już w Twoim ogródku ..jesteś przemiłą, uroczą osobą do tego bardzo ładną
Ewuniu, Halinko , Lojko, Gigusiu, Zibi, Kamciu, Kamilko, Aniu, Beatko, Gosiu ,Tadeuszu było suuuuper
Zdjęcia będą może wieczorem bo idę w teren
Tyle pozytywnej energii wypływającej z Forumowiczów , tyle śmiechu, zabawy , wymiany roślin przerosły oczekiwania niektórych. Chociaz nie miałam nic na wymianę przywiozłam pół bagażnika roślinek, które zostawiłam wczoraj na działce ale sadzić muszę dzisiaj i za chwilę zbieram się moim wielocypedem
Dziękuję, organizatorom Olusi i Jagusi i Aniołowym Mistrzom , Identyfikatorom itd... lista bez końca.
Poznałam osoby, których imiona i nicki wymieszały mi się w głowie i będę je sukcesywnie rozplątywać cały tydzień i przypisywać do ogrodów.
Halinko mój M był pod wielkim wrażeniem wiedzy Ryszarda i bez obawy...do tej pory tylko on narzucał swoją "historię" innym a na zjeżdzie spotkał Mistrza
Dorotko jeszcze raz napiszę bo byłam już w Twoim ogródku ..jesteś przemiłą, uroczą osobą do tego bardzo ładną
Ewuniu, Halinko , Lojko, Gigusiu, Zibi, Kamciu, Kamilko, Aniu, Beatko, Gosiu ,Tadeuszu było suuuuper
Zdjęcia będą może wieczorem bo idę w teren
Ewuniu, zazdroszczę Wam,że spotkaliście się w realu. Sulejów jest zaledwie 20 km od mojego domu. ale termin wyjątkowo mi nie pasował
W tygodniu byłam na zielonej szkole z dziećmi nad morzem. Wróciłam w piątek w późnym wieczorem. Praktycznie w nocy dotarliśmy na Zgórek. W sobotę popracowałam na działeczce, a w niedzielę była komunia córki sąsiada z Zagórka , na której byliśmy. Tak więc, nie mogłam być z Wami na zlocie. Mam nadzieję,że na następny zlot uda mi się dotrzeć. Jeśli masz zdjęcia ze zlotu, to koniecznie zamieść 
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
- kamcia
- 500p

- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Ewuniu
, ciesze się że mogłyśmy się spotkać i poznać. Dziękuję za miło spędzony czas. Jesteście fantastyczni, pozdrów M 
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Ewcia gdzie sie podziewasz?
- ewa w

Efciu jestem ale nie mam na nic siły. Głupia jestem kobita
rzuciłam się z nozyczkami na mój trawnik i wróciłam dopiero co z samymi odciskami i zdartą skórą na palcach. Na razie nie mam siły wklejac zdjęć 
- Lukrecja
- 1000p

- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Ewciu, coś Ty zrobiła? z nożyczkami na trawnik???
Toż miałaś sadzić, a nie klęczeć i robić odciski!
ps. fajnie, że już jesteś, brakowało mi Ciebie w weekend
ps. fajnie, że już jesteś, brakowało mi Ciebie w weekend
- ewa w

Nelu a ja u Ciebie przed chwilką byłam-musisz jechać następnym razem i bez wymówek. Ekipa z Rybniko-Wodzisławio-Czerwionko-Rydułto,Radlino-Jejkowic musi jechać koniecznie i przywieziemy hymn jakiś śląski bo mało śpiewów było
Ale zabawy
było dużo.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Ewa,tez cieszę się ze spotkania.Może bedę kiedyś w Rybniku to spotkamy się jeszcze,nie zbadane są nasze drogi.Zupełnie inaczej pisze się jak wiem z kim rozmawiam.
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewka , niezapomniane chwile spędziłem, także z Tobą
. Krótkie , bo ze wszystkimi chciałem pogadać , ale i tak nie udało się. 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dlaczego rzuciłaś się na trawę z nożycami? Ja mam maleńki kawałeczek trawnika, na którym rosną krokusy, niedługo i tam pojedzie kosiarka 
Też się zastanawiałam, dlaczego z nożyczkami
może to jakaś dopieszczania trawniczka 
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan