Działeczka Ewy W

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Działeczka Ewy W

Post »

Ewciu żyjesz? Jak tam zlot? czekam z niecierpliwością na wieści!!! ;:196
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Kobieto spania nie masz? Ja jestem tak zmęczona\ze nie mogę zasnąć.
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Dziękuję Ewuś za wspólnie spędzony czas w Sulejowie. Było świetnie i już czekam na następne spotkanie.
Przyznam się, że byłam już nie raz w Twoim wątku. Teraz, każda wizyta w Twoim ogrodzie, będzie mi przypominać Ciebie. Mam nadzieję, że mój małżonek nie zanudził Twojego M.
Pozdrawiam Hala
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Ewuniu tak się ciesze ,ze Was poznałam ....cudne te Twoje skośne oczka ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Wiecie człowiek nie jest już młody delikatnie mówiąc i trochę pojeżdziłam po świecie i poznałam różnych Ziemian....jednak ludzi, których spotkałam na Zjeżdzie nie da ująć się w żadne ramy. Od wejścia w bramę ośrodka Dresso byłam tak wyściskana i wycałowana jak dawno mi się to nie zdarzyło :oops: :oops: :oops: Głównie kojarzono mnie z moim awatarkiem i żałowałam, że nie zabrałam Soni ze sobą a póżniej z tą co wozi wodę na działkę rowerkiem :;230
Tyle pozytywnej energii wypływającej z Forumowiczów , tyle śmiechu, zabawy , wymiany roślin przerosły oczekiwania niektórych. Chociaz nie miałam nic na wymianę przywiozłam pół bagażnika roślinek, które zostawiłam wczoraj na działce ale sadzić muszę dzisiaj i za chwilę zbieram się moim wielocypedem :wink:
Dziękuję, organizatorom Olusi i Jagusi i Aniołowym Mistrzom , Identyfikatorom itd... lista bez końca.
Poznałam osoby, których imiona i nicki wymieszały mi się w głowie i będę je sukcesywnie rozplątywać cały tydzień i przypisywać do ogrodów.
Halinko mój M był pod wielkim wrażeniem wiedzy Ryszarda i bez obawy...do tej pory tylko on narzucał swoją "historię" innym a na zjeżdzie spotkał Mistrza ;:215 długo się z tego nie otrząśnie :;230
Dorotko jeszcze raz napiszę bo byłam już w Twoim ogródku ..jesteś przemiłą, uroczą osobą do tego bardzo ładną ;:196
Ewuniu, Halinko , Lojko, Gigusiu, Zibi, Kamciu, Kamilko, Aniu, Beatko, Gosiu ,Tadeuszu było suuuuper ;:138
Zdjęcia będą może wieczorem bo idę w teren ;:224
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewuniu, zazdroszczę Wam,że spotkaliście się w realu. Sulejów jest zaledwie 20 km od mojego domu. ale termin wyjątkowo mi nie pasował :( W tygodniu byłam na zielonej szkole z dziećmi nad morzem. Wróciłam w piątek w późnym wieczorem. Praktycznie w nocy dotarliśmy na Zgórek. W sobotę popracowałam na działeczce, a w niedzielę była komunia córki sąsiada z Zagórka , na której byliśmy. Tak więc, nie mogłam być z Wami na zlocie. Mam nadzieję,że na następny zlot uda mi się dotrzeć. Jeśli masz zdjęcia ze zlotu, to koniecznie zamieść :wit
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p
Od: 2 wrz 2011, o 21:06

Post »

Ewuniu ;:4 , ciesze się że mogłyśmy się spotkać i poznać. Dziękuję za miło spędzony czas. Jesteście fantastyczni, pozdrów M ;:196
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Ewcia gdzie sie podziewasz?
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Efciu jestem ale nie mam na nic siły. Głupia jestem kobita ;:14 rzuciłam się z nozyczkami na mój trawnik i wróciłam dopiero co z samymi odciskami i zdartą skórą na palcach. Na razie nie mam siły wklejac zdjęć ;:185
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Ewciu, coś Ty zrobiła? z nożyczkami na trawnik??? :shock: Toż miałaś sadzić, a nie klęczeć i robić odciski! :;230
ps. fajnie, że już jesteś, brakowało mi Ciebie w weekend :cry:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nelu a ja u Ciebie przed chwilką byłam-musisz jechać następnym razem i bez wymówek. Ekipa z Rybniko-Wodzisławio-Czerwionko-Rydułto,Radlino-Jejkowic musi jechać koniecznie i przywieziemy hymn jakiś śląski bo mało śpiewów było :;230 Ale zabawy ;:136 było dużo.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Ewa,tez cieszę się ze spotkania.Może bedę kiedyś w Rybniku to spotkamy się jeszcze,nie zbadane są nasze drogi.Zupełnie inaczej pisze się jak wiem z kim rozmawiam.
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewka , niezapomniane chwile spędziłem, także z Tobą ;:224 ;:224 . Krótkie , bo ze wszystkimi chciałem pogadać , ale i tak nie udało się. ;:202
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Dlaczego rzuciłaś się na trawę z nożycami? Ja mam maleńki kawałeczek trawnika, na którym rosną krokusy, niedługo i tam pojedzie kosiarka 8-)
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21

Post »

Też się zastanawiałam, dlaczego z nożyczkami ;:oj może to jakaś dopieszczania trawniczka :D
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”