W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
DankaWS
O psach:Kopią dziury, kopią dziury, kopią dziyry czasami upolują kozę jest to wtedy najdroższe mięso świata.
Na poważnie do szczęścia potrzebują towarzystwa i dużo ruchu, świetnie nadają się do wyprowadzania samotnych ludzi najczęsciej kobiet z długodystansowej depresji , bo w przeciwieństwie do owczarka niemieckiego mają dużo wlasnej inicjatywy, są trochę jak koty.Pracują , (ale nie moje) w dogoterapii. Moim zdaniem w Polsce najlepszy charakter który przekazuje dzieciom ma UNKAS Tanana.
O psach:Kopią dziury, kopią dziury, kopią dziyry czasami upolują kozę jest to wtedy najdroższe mięso świata.
Na poważnie do szczęścia potrzebują towarzystwa i dużo ruchu, świetnie nadają się do wyprowadzania samotnych ludzi najczęsciej kobiet z długodystansowej depresji , bo w przeciwieństwie do owczarka niemieckiego mają dużo wlasnej inicjatywy, są trochę jak koty.Pracują , (ale nie moje) w dogoterapii. Moim zdaniem w Polsce najlepszy charakter który przekazuje dzieciom ma UNKAS Tanana.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pamiętajcie Miłe,
dziś wszedł w życie przepis nakładający obowiązek zabezpieczenia psa, w czasie przewozu autem !
Przypominali o tym w TV.

http://3gold.com/pictures/animal/29.jpg
dziś wszedł w życie przepis nakładający obowiązek zabezpieczenia psa, w czasie przewozu autem !
Przypominali o tym w TV.

http://3gold.com/pictures/animal/29.jpg
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ciociu Antosiu, zabawa kostunią odchodzi codziennie wieczoremAntooosia pisze:Co ten Szirek kosteczki jeszcze nie połknął?Ależ ma gryzaczek
nie mam kiedy podłogi umyć
ja końćze - on zaczyna

wczoraj leżał na plecach obok pyska kość a on sobie tak ją leniwie pogryzał i warczał
żałowałam że aparatu nie miałam pod ręką
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Na pierwszej focie to Szirek się chyba wczuwa w rolę wycieraczki
Jamniś na tym foteliku patrzy w obiektyw jakby myślał, co za geniusz mnie tu przypiął

Jamniś na tym foteliku patrzy w obiektyw jakby myślał, co za geniusz mnie tu przypiął

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- agaxkub
no i ja przestałam patrzeć na to, mój mordy nie wyciera, ale za to jak pije to do połowy kuchni (około 3 metrów) nachlapane z jęzora
czasem po sprzątaniu poluje jak widze że do michy się zbliża to ze ścierą stojke i pysk wycieram
a on i t ak jęzor wywali i gotowe
a przedpokój si e zrobi w kafelkach troche a reszta na ciemniejszy kolor (czekolada mi się marzy) widać nie będzie - reszte się umyje
czasem po sprzątaniu poluje jak widze że do michy się zbliża to ze ścierą stojke i pysk wycieram
a on i t ak jęzor wywali i gotowe
a przedpokój si e zrobi w kafelkach troche a reszta na ciemniejszy kolor (czekolada mi się marzy) widać nie będzie - reszte się umyje
- mora1
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aza , ale piękne te Twoje Alaskany , prawdziwe lokomotywy północy. Masz zdjęcia szczeniaczków, jeśli tak to wstawiaj , chętnie pooglądamy
. Kiedyś słyszałam jak ktoś się śmiał, ze północniki to kopią najgłębsze dziury i maltretują kury. Twoje jakieś wybredniejsze skoro wolą kozy
.
Hanka55 z tych fotelików to wczoraj cały dzień się śmiałam. Wyobraziłam sobie moją astkę w takim osprzęcie. Może ją zwolnią , bo jeździ szelkach
. Pozdrawiam wszystkich zapsionych 

Hanka55 z tych fotelików to wczoraj cały dzień się śmiałam. Wyobraziłam sobie moją astkę w takim osprzęcie. Może ją zwolnią , bo jeździ szelkach

Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
To się nazywa pozytywne nastawienie i optymalizacja warunków. Zuzka jak ma żarcie w misce wysztko musi wywalić na podłogę po kawałku i dopiero można jeść
Dałam podkładkę, dla której kontakt z zuzą skończył się tragicznie 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- agaxkub
mój bydluś ma miche w której spokojnie małą przepierke można zrobić
jakiś czas stała na kawałku gumolitu, ale chyba mój pies preferuje panele, bo podkładke pracowicie przegryzł na połowe
ryżyk czy makaron jest wszędzie - pożerając spada na ściane, istwy, podłoge
ale nie moge powiedzieć złego słowa - wyliże do ziarenka wszystko a miska po posiłku wygląda jak świeżo umyta
tylko te plamy na ścianach... ;:99
jakiś czas stała na kawałku gumolitu, ale chyba mój pies preferuje panele, bo podkładke pracowicie przegryzł na połowe
ryżyk czy makaron jest wszędzie - pożerając spada na ściane, istwy, podłoge
ale nie moge powiedzieć złego słowa - wyliże do ziarenka wszystko a miska po posiłku wygląda jak świeżo umyta
tylko te plamy na ścianach... ;:99