Trzymaj się cieplutko dziewczyno i dbaj o siebie. Jak widzę, M. się rehabilituje w postępie wykładniczym
Ogród Gośki
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosia! Moześ Ty i chora, no ale jak już się do laptopa dorwiesz, to masz tam niezłe centrum dowodzenia! 
Trzymaj się cieplutko dziewczyno i dbaj o siebie. Jak widzę, M. się rehabilituje w postępie wykładniczym
Tak trzymać.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka

Albo do góry nogamigohna pisze: M sadzący cebule to dla mnie nowość, mój pewnie by za płytko albo nie tu gdzie trzeba :
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
x_P-42
Witam serdecznie wszystkich moich gości!!!
Jak to miło tu zajrzeć i przeczytać tyle ciepłych słów.
Agnieś, Dawidku, 100krotko, Gorzatko, Gohno, Polu, Bernadko, Kasiu, Agnieszko i Dorotko dziękuję Wam wszystkim bardzo gorąco za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia
Kręgosłup już na tyle wydobrzał, że wspomagany zastrzykami przeciwbólowymi pozwala mi się poruszać, i to nawet po schodach!
Teraz za to pupa trochę obolała i posiniaczona
Noce dalej nieprzespane... ale co mi tam! Do tego akurat jestem przyzwyczajona :P
Obeszłam troszkę swoje "hektary" i pstryknęłam parę fotek, ale ich jakość woła o pomstę do nieba!

Rabatka z hostami i jałowcami nie prezentuję się najlepiej
Wstawię zdjęcie jak troszkę ją poprawię.
Najbardziej ucieszył mnie zawiązek pączka na orzeszku arachidowym. Oto on! :P

Gorzatko planuję najpóźniej do środy wysłać Ci Planatgineę. Dzisiaj sprawdziłam winobluszcz trójklapowy - ale nie znalazłam niestety żadnej ukorzenionej odnogi. Może być taka ciachnięta bez korzeni?
Kiedyś z takiego młodego przyrostu wsadzonego do ziemi, przyjął mi się wiciokrzew pięcioklapowy. Może i w tym przypadku się uda...
Teraz biegnę podziwiać Wasze ogrody.... a na pewno mam straszne zaległości
Jak to miło tu zajrzeć i przeczytać tyle ciepłych słów.
Agnieś, Dawidku, 100krotko, Gorzatko, Gohno, Polu, Bernadko, Kasiu, Agnieszko i Dorotko dziękuję Wam wszystkim bardzo gorąco za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia
Kręgosłup już na tyle wydobrzał, że wspomagany zastrzykami przeciwbólowymi pozwala mi się poruszać, i to nawet po schodach!
Noce dalej nieprzespane... ale co mi tam! Do tego akurat jestem przyzwyczajona :P
Obeszłam troszkę swoje "hektary" i pstryknęłam parę fotek, ale ich jakość woła o pomstę do nieba!

Rabatka z hostami i jałowcami nie prezentuję się najlepiej
Najbardziej ucieszył mnie zawiązek pączka na orzeszku arachidowym. Oto on! :P

Gorzatko planuję najpóźniej do środy wysłać Ci Planatgineę. Dzisiaj sprawdziłam winobluszcz trójklapowy - ale nie znalazłam niestety żadnej ukorzenionej odnogi. Może być taka ciachnięta bez korzeni?
Kiedyś z takiego młodego przyrostu wsadzonego do ziemi, przyjął mi się wiciokrzew pięcioklapowy. Może i w tym przypadku się uda...
Teraz biegnę podziwiać Wasze ogrody.... a na pewno mam straszne zaległości
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- 100krotka

Piękna agawa rzuciła mi siew oczy...Ile ma lat?
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj, raczej w ten sposób winobluszcz trójklapowy się nie przyjmie.......aby ukorzeniły się sadzonki pobrane z rośliny matecznej winobluszczu trójklapowego, muszą to być sadzonki zdrewniałe pobrane z matecznika na przełomie lutego i marca. Znam sprawę z autopsji
Gorzato jeśli podasz mi namiary na siebie na pw, chętnie wyślę Ci trójklapowego
( ukorzenione roślinki) mam go nieprzebrane ilości w tym roku
Pozdrawiam i miłego dnia życzę Gosiu. Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
Gorzato jeśli podasz mi namiary na siebie na pw, chętnie wyślę Ci trójklapowego
( ukorzenione roślinki) mam go nieprzebrane ilości w tym roku
Pozdrawiam i miłego dnia życzę Gosiu. Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.