Leśny ogród Moni68 cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Leśny ogród Moni68 cz.4

Post »

Moniko-Pawełkowi na szóste urodzinki wiele dobrego od rówieśnika.

Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kochani, witam Was serdecznie :)
Weekend miałam bardzo pracowity, ale udany. Pawełek szczęśliwy, a to najważniejsze :) Całkiem sprawnie przebiegła impreza dla kolegów- chłopcy ładnie się bawili, podobały im się konkursy, a dom stoi w całości :lol: W niedzielę była rodzina, od wczesnych godzin porannych stałam przy garach i prawdę powiedziawszy wieczorem byłam tak zmęczona, że zasnęłam przed 21.
Pogoda jaka jest, każdy widzi... od kilku dni zimno, a dzisiaj od rana leje. W nocy chyba był niewielki przymrozek- część bylin ma ścięte liście.

Rysiu, miło mi, że zajrzałeś :) Cieszę się, że uparałeś się niemalże ze wszystkimi zaplanowanymi pracami. Mnie zostało przygotowanie ogrodu do zimy, mam jednak wrażenie, że jeszcze jest za wcześnie.

Majko, mogę Ci wysłać poduszkę mchu :lol: Jestem ciekawa, czy zakwitły żółte krokusy? U mnie ciągle zakwitają kolejne zimowity, a krokusów jakoś nie widzę ...

Agniesiu, Romciu, Marysiu- bardzo Wam dziękuję :D

Joasiu, zaglądam do Ciebie i cieszę się z Twoich odwiedzin :) Mam nadzieję, że śnieg szybko ponownie nie spadnie...

Basiu, bardzo dziękuję :D Zima może była i piękna, ale stanowczo za wcześnie :lol: Śnieg utrzymywał się prawie trzy dni, bo było naprawdę zimno.

Polu, bardzo dziękuję :D Czasu na komputer rzeczywiście nie było, musiałam się sprężać, żeby ze wszystkim zdążyć. Pozdrawiam gorąco :D

Tess, weekend przeżyłam :lol: Prezenty bardzo się podobały. Od mojego brata dostał wielki zamek Lego, zanim poszli do domu, Pawełek wszystko zbudował. Brat był w szoku :lol:

Taruś, specjalne podziękowania dla Nikolki :D

Zytuś, bardzo dziękuję :D Siostrzyczka przydałaby się na pewno...

Ewo, bardzo dziękuję :) Świetnie się prezentuje Konstanty na tym zdjęciu.

I na poprawę humoru
Obrazek Obrazek
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Monis u Ciebie jak zawsze można liczyć na pocieszenie piękną kolorową wiosną .Bardzo to się przydaje w taki dzień jak dziś- cały czas leje i zimno jak diabli :? Mam nadzieję, że nadejdzie w końcu trochę jesiennego ciepełka :roll:
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Moniko dobrze, że impreza się udała i dziecko jest zadowolone. :lol:

Chętnie posadzę u siebie taki mech, :lol:
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, trzeba się jakoś pocieszać :lol: :lol: Mimo że ogród wygląda jeszcze ładnie i kolorowo, tak bardzo nie lubię zimna i deszczu, że nawet nie chce mi się robić aktualnych zdjęć... Muszę przynieść drewno do kominka, ale cierpnę na samą myśl o wyjściu z domu...

Majko, jeśli sądzisz, że teraz jest dobra pora, to proszę o adres. Wyślę dzisiaj. :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Moniko u mnie też dość zimno ale wychodzi słoneczko . Ja byłam na chwilkę w ogrodzie w południe wybieram się na dłużej .
Oczywiście bardziej podoba mi się ogród wiosną i latem niż teraz ,ale na to nic nie poradzimy.
Życzę ciepełka
Genia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Geniu :) Oby Twoje życzenia się spełniły, bo jestem wyjątkowo ciepłolubna :lol: :lol: Powinnam popracować w ogrodzie, chociażby pochować dalie, ale ciągle pada... Cieszę się, że przynajmniej u Ciebie lepsza pogoda :)
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Witaj Moniko, poczeka z pracami ogrodowymi do weekendu, ma być słonecznie i trochę cieplej. ;:3
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igo, właśnie na to liczę :) Niby jest ładnie, kolorowo...ale czekam już na wiosnę :lol: :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
x-d-a

Post »

Witaj Moniko, u mnie dzisiaj po wczorajszej chwilowej poprawie pogody znowu mgły i wilgoć :evil:
Planowałam coś porobić w ogrodzie, ale chyba nic z tego.
W domku też nieciekawie, bo remont, a więc bałagan i hałas. a tu nawet nie można uciec do ogrodu...
No, ale cóż, może będzie lepiej, a jak nie, to pozostaje nam tylko - czekanie na wiosnę :D
Pozdrawiam cieplutko ;:3
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Dalo :) Ja też ciągle czekam na lepsze dni, ale to coraz bardziej przypomina czekanie na Godota...
Współczuję remontu, to zawsze trochę nerwów kosztuje... Na pewno uda Ci się podładować akumulatory, wspominałaś o późnych wakacjach w ciepłych krajach :)
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Na właśnie, teraz też mogę wyjechać , może jakaś wycieczka na poprawę samopoczucia?
Co proponujecie, ale bym się nie zrujnowała. :lol:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iguś, sprawa zasadnicza- ile chcesz na to przeznaczyć pieniędzy i ile osób pojedzie?
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dwie, ja i moje Szczęście. Bardziej mnie interesuje gdzie można teraz pojechać.Jak jest we Włoszech o tej porze roku?Raczej Europa, bo z finansami nie za ciekawie.Ciągle budowa, jak się skończy to ja już nie będę miała sił na wycieczki.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igo, tym bardziej musicie wypocząć :) Osobiście nie jestem zwolenniczką wypraw zorganizowanych i prawdę powiedziawszy tegoroczny wyjazd na Cejlon był moim pierwszym z biura podróży. W tym przypadku to się sprawdziło, ale nadal nie będę tak jeździć, bo denerwuje mnie narzucony plan spędzania czasu, wszystko na godzinę etc.
We Włoszech nigdy nie byłam o tej porze roku, ale wszędzie na południu Europy jest podobnie- 16- 20 st. i sporo deszczu, na szczęście nie jest to regułą i bywają piękne słoneczne dni. Najlepsza pogoda na pewno będzie na Malcie, Cyprze, Sardynii i Sycylii, ale na pewno warto odwiedzić również Prowansję lub hiszpańską Andaluzję. Wszędzie jest już po sezonie, w internecie na pewno znajdziecie niedrogie pensjonaty, a pogoda sprzyja zwiedzaniu. W tym przypadku sporym wydatkiem będzie koszt benzyny. Cieplutko będzie w Egipcie i Tunezji, dwutygodniowe wczasy all inclusive z biurem podróży w tym terminie mają naprawdę atrakcyjną cenę. I może nad tym właśnie warto się zastanowić :)
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”