W końcu i ja muszę się ujawnić, że wpadam tu wciąż, oglądam i podziwiam, ale nic nie komentuję. I już nie mogę tak milczeć Lewkonie masz wspaniałe!!! I całą resztę roślin też!!! Gratulacje
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Witam widzę że inne fotki oglądasz a swoją zaniedbujesz.Andzio prześlij coś nowego ale orginalnego wierzymy w Ciebie.Pozdrawiam Ryszard P.S. Co prawda tulipanki z kwietnia ale nie poprawiane programem.
Witam !Jakie piekne tulipany dostałem Nie będę obiecywał ale w najbliższym czasie zapodam dla Was drodzy Przyjaciele kilka zdjątek!! Zapraszam całą brać na grila:)Życzę dużo
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince! Zapraszam do mnie
Andzio nareszcie wkleiłeś parę zdjęć. Na tyle czasu pozbawiłeś Nas możliwości podziwiania Twojej działeczki. Ale myślę, że na tych widoczkach się nie skończy. Piękniutkie te Twoje roślinki zwłaszcza lilia a kasztanowiec to już mały olbrzym.
Czekam na kolejne widoczki.