Jednak ja cały czas myślę jak załatwić zasępstwo....
Ogródek KaRo cz.2
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu- masz rację to jest Oman wielki Inula helenium.
Mam go pierwszy rok i nie mam żadnego problemu.
Rośnie w towarzystwie telimy,tarczownicy ,żylistka ,róży i bardzo okazałej tui .
Nie stosowałam dodatkowego nawadniania ,tylko podczas ogólnego podlewania ogrodu ale też nie zauważyłam oznak więdnięcia.
Czy może masz inną odmianę?
Mam go pierwszy rok i nie mam żadnego problemu.
Rośnie w towarzystwie telimy,tarczownicy ,żylistka ,róży i bardzo okazałej tui .
Nie stosowałam dodatkowego nawadniania ,tylko podczas ogólnego podlewania ogrodu ale też nie zauważyłam oznak więdnięcia.
Czy może masz inną odmianę?
Droga KaRo ja jak zwykle z pytaniem do fachowca
. Czy możesz coś napisać o tytoniu ozdobnym? Wypatrzyłam go u Doroty T. W swojej encyklopedii znalazłam tytoń ozdobny ale znacznie się różni od tego. W wyszukiwarce na forum niestety nic nie znalazłam.
Pozdrawiam i przepraszam za zawracanie głowy ;:104

Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- nemo56
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 sie 2005, o 15:16
jeśli mogę się wtrącić, to polecam stronkę:Ewa_888 pisze:Droga KaRo ja jak zwykle z pytaniem do fachowca. Czy możesz coś napisać o tytoniu ozdobnym? Wypatrzyłam go u Doroty T. W swojej encyklopedii znalazłam tytoń ozdobny ale znacznie się różni od tego. W wyszukiwarce na forum niestety nic nie znalazłam.
http://swiatkwiatow.pl/kwiaty/tyton-osk ... id-12.html
Cebulki, nasiona :: "Świat Kwiatów" :: nasiona, cebulki i kwiaty
Jakub . . . . .
-
Grzegorz B
Bardzo ładne te tawułki, jak ja Wam zazdroszczę takich wyrośniętych okazów z tak pieknym kwitnieniem. Rabatki jak zwykle urzekają. Wspaniałe połączenia, które nadają fajny klimat, Twojemu ogrodowi. Na zdjęciu trzeciej rabatki dojrzałem kawałek skalniaka, piękne masz tam roślinki. Nawet jakiś kaktus, tam rośnie (tak mi się wydaje) a ta roślinka na różowo kwitnąca czy to "Delosperma" 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Pięknie masz KaRo i już u Ciebie też widać zaczęły kwitnąć liliowce. A ta Delosperma jest superowa. Piękna jest też hortensja, taka bujna, no i ma tyle kwiatów. Pięknie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
;:94 Jak zawsze przepięknie!Miło mi u Ciebie się siedzi!!!Przesyłam

Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie