Kaktusiki cz.2 - Becia
- Delete
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aż się napatrzyć nię mogłem. Drugi z przedostatniego postu super jest!
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
- Delete

- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładna ta opuncja:D
Też mam jednego obcokrajowca. Dostałem szczepke euphorbii z francji od pewnej pani. ;p
Też mam jednego obcokrajowca. Dostałem szczepke euphorbii z francji od pewnej pani. ;p
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
Aaaaaale pięknidła! Moje oczy widzą też bardzo ładny stolik na balkonie, chyba też muszę zacząć eksperymentować z konstrukcjami 
Wełnowców strasznie współczuję, też je przerabia(łam) - mam nadzieję, ze skutecznie. Generalnie ta cholera lubi powracać, więc obserwuj czujnie roślinki i prewencyjnie potraktuj specyfikiem wszystkie rośliny.
U mnie jak nie jedno - to drugie - teraz na gruboszu mam chyba wciornastka (srebrzysty, kropkowany nalot i marna jakość rośliny) - cokolwiek jednak to jest - łączę się w bolu i podgrzewam do walki . Mi pomogły na razie opryski i wystawienie na słońce.
Powiedz mi Moja Droga, cóż to takiego - bo czuje nosem podobieństwo do jednego mojego kaktusa no-name i strasznie jestem ciekawa:

Pozdrawiam
Wełnowców strasznie współczuję, też je przerabia(łam) - mam nadzieję, ze skutecznie. Generalnie ta cholera lubi powracać, więc obserwuj czujnie roślinki i prewencyjnie potraktuj specyfikiem wszystkie rośliny.
U mnie jak nie jedno - to drugie - teraz na gruboszu mam chyba wciornastka (srebrzysty, kropkowany nalot i marna jakość rośliny) - cokolwiek jednak to jest - łączę się w bolu i podgrzewam do walki . Mi pomogły na razie opryski i wystawienie na słońce.
Powiedz mi Moja Droga, cóż to takiego - bo czuje nosem podobieństwo do jednego mojego kaktusa no-name i strasznie jestem ciekawa:

Pozdrawiam
-
Grzdyl
- phoebs

- Od: 20 wrz 2008, o 01:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko bardzo mi przykro z powodu wełnowców, tez z nimi walczyłam zimą ;:44 mospilanem, mam nadzieję, że ;:5 skutecznie (choć nigdy nie można miec pewności), dasz radę
Mój identyczny gymnolek kiepsko wygląda po zimie, jest bardziej brązowy od Twojego, ale ma mnóstwo pąków a jeden już prawie, prawie...
pozdrawiam
Ania
Mój identyczny gymnolek kiepsko wygląda po zimie, jest bardziej brązowy od Twojego, ale ma mnóstwo pąków a jeden już prawie, prawie...
pozdrawiam
Ania
najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same...
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
Beciu kochana co tu dużo mówić, zaniemówiłam jak zobacyłam Twoją kolekcję. Toż to moje to pryszcz! masz naprawdę zadbane roślinki i jakie piękne efekty zimowania widziałam ;:91 mam nadzieję, że moje będą podobne
sporo kaktusików, które u Ciebie zobaczyłam mam też zapisane do kupienia w przyszłości - mam nadzieję, że niedalekiej
Przykro mi tylko z powodu nieproszonych gości
nie wiem czy jeszcze walczysz, jeśli tak to mam szczerą nadzieję, że zwycięstwo w walce będzie po Twojej stronie
Pozdrawiam Beata
Przykro mi tylko z powodu nieproszonych gości
Pozdrawiam Beata