Warzywa i inne roślinki z mojego ogródka- Mateusz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mateusz
100p
100p
Od: 13 lut 2008, o 10:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Warzywa i inne roślinki z mojego ogródka- Mateusz

Post »

Witam wszystkich bardzo serdecznie :wink: Zdobyłem się na odwagę założyć swój własny wątek, w którym będę przedstawiał rośliny z mojego ogródka. Nie są to takie piękne okazy jak Wasze, ale myślę, że się spodobają. Na początek kilka zdjęć przedstwiających moje pomidory oraz fasolkę. Przepraszam za złą jakość, ale zdjęcia były robione telefonem komórkowym. Następne będą lepsze, z aparatu. Zapraszam do komentowania! Do usłyszenia;)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam,
Mateusz!
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Mateusz

witaj...na fasolce to ja sie nie znam, ale pocieszyłeś mnie wstawiając fotkę koralika, już myślałam że mój coś mało rosnie...ale twój krzak i pomidorki wypisz wymaluj- moje.
Koralik stoi obok cherry stąd moja obawa, bo cherry okazała się wielgaśnym krzakiem.

pokazuj dalej swój ogródek...
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Uwielbiam warzywka ze swojego ogródka .
Masz mnóstwo fasoli ,widać ,że ją lubisz .Ja też ,z masełkiem i tartą bułeczką . ;:13
Awatar użytkownika
Mateusz
100p
100p

Post »

TESS- dziękuję za odwiedziny w moim wątku, pomidory w tym roku u mnie marne z powodu tych ciągłych deszczy. Obecnie także leje i zbiera się na burzę. Oczywiście postaram się dalej pokazywać moje roślinki. Do usłyszenia. ;)

JOLU- warzywa ze swojego ogródka są zawsze smaczniejsze, bo swoje- nie nawożone chemią, zawsze dopilnowane. Tak, fasolkę bardzo lubię, moja rodzina (mama i tata, bo żony jeszcze nie mam :)) także. Zawsze zaprawiamy także ją w słoiki na zimę.

Teraz pokażę swój winogron oraz agrest pienny po zbiorze. Zapraszam do odwiedzania oraz komentowania mojego wątku. :)

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam,
Mateusz!
Awatar użytkownika
Mateusz
100p
100p

Post »

Jutro będzie miał u mnie miejsce zbiór ogórków. Wczoraj mocno popadało i była burza, dzisiaj pięknie świeci słoneczko. Takie warunki sprzyjają ogórkom, których w tym roku będzie dość dużo.
Pozdrawiam,
Mateusz!
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A u mnie nie będzie ani jednego ogórka ;:144 ;:145 pomimo dwukrotnego wysiewu w gruncie.
Diabeł mnie podkusił aby nie sadzić ich w tunelu foliowym ;:160 :evil:
Awatar użytkownika
Mateusz
100p
100p

Post »

JUDYTO- tak też czasem bywa, że człowiek się narobi, a nic z tego nie wyjdzie. U mnie w tym roku tak jest z pomidorami.

Dziś na zdjęciach kapusta oraz kwitnący ogórek:

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam,
Mateusz!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”