Mój ogródek - stokrotka12311
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudowne rośliny!!!
Jestem pod wielkim wrażeniem lnu, nie miałam pojęcia, ze tak może kwitnąć.
Jestem pod wielkim wrażeniem lnu, nie miałam pojęcia, ze tak może kwitnąć.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No właśnie ! Też żyłam z taką świadomością ...Nalewka pisze: .. Przecie len zawsze był niebieski
Dzięki Stokrotce wiem, że nie tylko
http://pl.wikipedia.org/wiki/Len
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
-----------------------------------------------------------------------------------Nalewka pisze:Wszystko cudne, ale żółty len wręcz zaskakującyPrzecie len zawsze był niebieski
Tak, tak, niezapominajki też kiedyś były tylko niebieskie, a dziś są także białe i różowe...Czego ci ogrodnicy nie wymyślą !
Stokrotko Miło pooglądać Twoich podopiecznych
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f1 ... 387f1.html]
[/URL]
Stokrotko powiedz mi co to za róża. Wiele lat temu szukałam jej i w sklepach i w szkółkach ale nie znałam jej nazwy i nie udało mi sie jej znależć. Może teraz bedę miała więcej szczęścia.
[/URL] Stokrotko powiedz mi co to za róża. Wiele lat temu szukałam jej i w sklepach i w szkółkach ale nie znałam jej nazwy i nie udało mi sie jej znależć. Może teraz bedę miała więcej szczęścia.
- stokrotka12311
- 500p

- Od: 18 gru 2006, o 00:43
Droga Stokrotko twoje okazy podziwiam już od pewnewgo czasu, ale dopiero teraz pozwolę sobie napisać. To że bajkowo i w ogóle to już Wiesz bo Wszyscy o tym piszą. Mnie zadziwia ilość tych okazów - zwłaszcza tych trudniejszych do pielęgnowania, wymagających czasu i wiedzy. Ale to nie tylko to - tutaj widać wielkie serce i pasję. Miedzy tymi wszystkimi okazami wypatrzyłam roślinkę, którą widzę po raz pierwszy

bardzo proszę oświeć mnie co to jest i jak dbać o takie cudo.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

bardzo proszę oświeć mnie co to jest i jak dbać o takie cudo.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- stokrotka12311
- 500p

Anulka - Len żółty jest wieloletni zimuję bez problemu.
Oliwia- o tą różę spytam przy okazji ..jaka to odmiana i dam znać!
Ewa-888 --to jest Dalechampia..a jak dbać....właśnie nie ma na jej temat żadnych wiadomości
...uprawiam na wyczucie/ zimą przechowuję w pomieszczeniu ,a latem do ogrodu na słoneczko
traktuje ją jak pozostałe doniczkowe rośliny.
Eleka - to jest Trojeść bulwiasta /pomarańczowa/.
A jak tu jestem to wrzucę trochę ...co mi teraz zakwitło

Oliwia- o tą różę spytam przy okazji ..jaka to odmiana i dam znać!
Ewa-888 --to jest Dalechampia..a jak dbać....właśnie nie ma na jej temat żadnych wiadomości
...uprawiam na wyczucie/ zimą przechowuję w pomieszczeniu ,a latem do ogrodu na słoneczko
traktuje ją jak pozostałe doniczkowe rośliny.
Eleka - to jest Trojeść bulwiasta /pomarańczowa/.

- stokrotka12311
- 500p