Miejsce na ziemi -Ave cz.3
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie 
Maakito-Madziu - ja też ostatnio cos mam "ogląd" na drzewa, szczególnie takie 10-letnie i starsze... przydałyby się, a jakby jeszcze ktoś przywiózł i zasadził...
Isiu - no właśnie, mój powojnik JPII też nie zamierzał w tym roku zakwitnąć i jeszcze zafundował sobie uwiąd, więc... ;:5
Olu-Waleczna - i nie kosiłam
, ale w końcu trzeba bedzie wziąć się i zrobic także na łące porządek...
Cynamoniu - Niestety, przyczepki nie ma do czego doczepić, bo w poprzednim autku hak holowniczy był, a w tym NIET
Chyba, że masz malutkie drzewko... takie do bagażnika 
Agness-Agniesiu - z tymi koncepcjami to jest różnie... jeśli dam koncepcji nabrać mocy urzędowej (czyt. odłożę realizację na trochę) to potem okazuje się, że koncepcja niezupełnie odpowiada już temu co jest TERAZ i znowu trzeba szukać nowej ...

Maakito-Madziu - ja też ostatnio cos mam "ogląd" na drzewa, szczególnie takie 10-letnie i starsze... przydałyby się, a jakby jeszcze ktoś przywiózł i zasadził...
Isiu - no właśnie, mój powojnik JPII też nie zamierzał w tym roku zakwitnąć i jeszcze zafundował sobie uwiąd, więc... ;:5
Olu-Waleczna - i nie kosiłam
Cynamoniu - Niestety, przyczepki nie ma do czego doczepić, bo w poprzednim autku hak holowniczy był, a w tym NIET
Agness-Agniesiu - z tymi koncepcjami to jest różnie... jeśli dam koncepcji nabrać mocy urzędowej (czyt. odłożę realizację na trochę) to potem okazuje się, że koncepcja niezupełnie odpowiada już temu co jest TERAZ i znowu trzeba szukać nowej ...
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Malutkie drzewo w osobie Paulowni puszystej potrafi w ciągu pierwszego roku urosnąć do 3 m. I drugiego kolejnych, jeśli nie wymarznie. Więc może to sposób na to, zebyśmy my cieszyli się drzewami, a nie nasze wnuki? 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś -ale ty masz pole do popisu
Ja mam 40 arów do popisu ,a Ty
Będę jechać do Łodzi to wezmę dla Ciebie Barbulę, bo chyba nie masz ,no i co jeszcze ?.Napisz mi kobieto co byś chciała z moich roślin . U mnie busz się robi więc chętnie się wyzbędę chociaż części z nich i będę mieć miejsce na nowe okazy 
Może chcesz Złocienie miniaturowe -pięknie kwitną ,a mam ich w nadmiarze
Może chcesz Złocienie miniaturowe -pięknie kwitną ,a mam ich w nadmiarze
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
nieeeeeee! nie wolno teraz kopać swierków!
.........musicie poczekac na SMOKI
czyli do hmmm wrzesnia!
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści