Wśród sosen
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam!
Tak, działka jest spora , przestrzeni mnóstwo a i trawy do koszenia bardzo dużo, całe szczęście , że pomagają mi, a w zasadzie wyręczają mnie synowie. Jest to dla nich nie dający satysfakcji cotygodniowy obowiązek - niestety ktos musi sie tym zająć, bo trawa rośnie przy tej pogodzie bardzo szybko. Niestety była ona siana bardzo dawno i odmiana nie należała do wolno rosnącej, wręcz przeciwnie- jakaś tania mieszanka

Tak, działka jest spora , przestrzeni mnóstwo a i trawy do koszenia bardzo dużo, całe szczęście , że pomagają mi, a w zasadzie wyręczają mnie synowie. Jest to dla nich nie dający satysfakcji cotygodniowy obowiązek - niestety ktos musi sie tym zająć, bo trawa rośnie przy tej pogodzie bardzo szybko. Niestety była ona siana bardzo dawno i odmiana nie należała do wolno rosnącej, wręcz przeciwnie- jakaś tania mieszanka

[IMG]http://i30.tinypic.com/igvkb6.jpg[/IMG
Przesyłam kolejne zdjęcie, w oddali nowa rabata z różami i pysznogłówką.
Przesyłam kolejne zdjęcie, w oddali nowa rabata z różami i pysznogłówką.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Tess, moi też się migaja , ale czasami trzeba ich jakoś zmotywować, póki co najlepiej sprawdza się zasada- jaka praca taka płaca, jak sie któryś postara to dniówka mu wpadnie, a niestety nie ma lekko, bo wbrew pozorom teren nie jest równy.
Grażynko, tak jest pole ( dobre słowo
) do popisu, ale to tez i wielkie wyzwanie - mam nadzieję , ze z Wasza pomoca uda mi sie zagospodarować choć jakąś część, bo choć planów mam mnóstwo to trudno mi to jakoś zrealizować
To troszke inne ujęcie , robinia na pierwszym planie
Grażynko, tak jest pole ( dobre słowo

- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18